Krvácení 4. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1081
3.2.21 13:10

Tahle diskuze je teda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 13:49

Já jsem dneska podle kalkulačky 8+2 ;) :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
15.10.22 01:51

Prosím o radu

Ahoj prosila bych o radu 4. 10. Sem byla u svého lékaře ginekologie ten mne prohlit a řekl že mám vysokou sliznici ptala sem se co to znamená tvrdil mi že to vypadá na těhotenství a já sem jen kulila očima pak sem se zeptala jestli to není tím že čekám MS on mi řekl že to tím určitě není že na utrazvuku ještě nic není že mám přít za 14 dny znova aby tam něco výděl že má podezřeni na těhotenství tak sem měla dostat MS 10. 10 ale nedostavila se měla sem zpoždění MS 5 dny a teď vecer se mi spustila MS v 19:35 nevím co to může být podle mého výpočtu můžu být tak 4+0 MS sem měla poslední 12.9. A ukončila jse mi 16.9 poraďte mi někdo zvas testuji pořád
sem jsi dělala a vycházeli. Mi takové doušky mooc slabé prosím o radu děkuji

Příspěvek upraven 15.10.22 v 02:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5428
15.10.22 01:59
@Sabina szaviva píše:
Ahoj prosila bych o radu 4. 9. Sem byla u svého lékaře ginekologie ten mne prohlit a řekl že mám vysokou sliznici ptala sem se co to znamená tvrdil mi že to vypadá na těhotenství a já sem jen kulila očima pak sem se zeptala jestli to není tím že čekám MS on mi řekl že to tím určitě není že na utrazvuku ještě nic není že mám přít za 14 dny znova aby tam něco výděl že má podezřeni na těhotenství tak sem měla dostat MS 10. 10 ale nedostavila se měla sem zpoždění MS 5 dny a teď vecer se mi spustila MS v 19:35 nevím co to může být podle mého výpočtu můžu být tak 4+0 MS sem měla poslední 12.9. A ukončila jse mi 16.9 poraďte mi někdo zvas testuji pořád
sem jsi dělala a vycházeli. Mi takové doušky mooc slabé prosím o radu děkuji

Normálně jsi dostala MS. Kolik Ti je? Nejspíš jsi spletla datum hned v úvodu - bylas u doktora 4. 10.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.22 02:41

@Takco ano zpletla omlouvám se bylo to 4. 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.2.24 20:41

Dobrý večer, včera jsem si dala teplou koupel, jsem těhotná, potvrzeno v nemocnici… před týdnem. jsem 4,5tt ….ráno jsem se vzbudila durch prpocená, jako by se semnou něco dělo, šla jsem na záchod a růžové hleny, začal mě bolet podbřišek, během dne trošičku hlen krve, ale nic víc. jsem z toho hotová, myslíte, že to muže miminko zvládnout, nebo jde o samovolný potrat? dělala jsem si dnes asi 5 testu a jsou pozitiní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.2.24 20:43

@Lara1987 test ti nic nerekne, hcg by bylo přítomno i nějakou dobu po potratu. Takto v zacatku je to vždy loterie. Pokud nebudeš krvacet výrazně, pak bych vyckala do dalsi kontroly u lékaře - tu budeš mít tak kolem 6tt ne? Pro potvrzeni srdeční akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
9.2.24 20:59

Ano tu mám 21.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie