Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ale mě vždycky bolí břicho, proto se divím. Žádná bolest jen růžový slabě toaletní papír, jinak podle výpočtu online kalkulačky jsem 4tt 3+3.
Děláš si srandu?
@Anonymní píše:
Ale mě vždycky bolí břicho, proto se divím. Žádná bolest jen růžový slabě toaletní papír, jinak podle výpočtu online kalkulačky jsem 4tt 3+3.
Paneboze… prooooooooc 🙈 🙈 🙈 😂 😂 😂
@Anonymní píše:
Chtěla jsem aby to přišlo až po víkendu. Mám to mít v pátek, ale i mě to buď přijde týden předem, nebo týden po a málo kdy přesně. No a teď jsem šla na WC, už mám test koupený achjo. A slabý trochu růžový a takový růžový světlý slis jako táhly hlen vypadá, no bud se to ještě rozjede nebo ne. Teď y tím nikdo nic neudělá, ale snažím se 14 dní hubnout a zatím jen 2 kg za 14 dní. Furt to stojí na stejných kilech to kámoška zhubla 8 kg za týden a je tlustší jak já
Vubec nechapu o cem mluvite? 🤷🏼♀️ 😂
@janikema90 no to ukazuje ta kalkulačka na maminkam.cz 🤦♀️ 🤷♀️ v kolikátým týdnu jste. Jinak píšu o tom že jsem jednorázové zaspinila a pak nic tak uvidím v práci na noční zda se to rozjede 😔 🥺 😟
@Anonymní píše:
@janikema90 no to ukazuje ta kalkulačka na maminkam.cz 🤦♀️ 🤷♀️ v kolikátým týdnu jste. Jinak píšu o tom že jsem jednorázové zaspinila a pak nic tak uvidím v práci na noční zda se to rozjede 😔 🥺 😟
Nooo, ja cist umim, nebojte 😀
Ale nejsem si uplne jista, jestli vy vite jak funguje cele tehotenstvi 😀
4tt se neda povazovat ani za tehotenstvi, kdyz vam jeste ani nevynechala menstruace.
Ktera se vam ted pravdepodobne rozjizdi, takze tehotna nejste 🤷🏼♀️
To je uplne to stejny, jak kdybych si zadala do kalkulacky datum posledni menstruace a vyhodnotila si podle toho, ze jsem treba ve 3tt i kdyz mi jeste ani nevynechala ms.
Chapete? 😏
@janikema90 mám 2 děti klídek. Vím jak to funguje. U prvního u syna jsem do 4 měsíce krvacela a u dcery ne. Sám doktor se divil proč jsme první těhotenství odhalili tak pozdě proč jsem krvacela 3 měsíce. No příroda je vselijaka a umí si poradit
Příspěvek upraven 02.02.21 v 17:30
@Anonymní píše:
Chtěla jsem aby to přišlo až po víkendu. Mám to mít v pátek, ale i mě to buď přijde týden předem, nebo týden po a málo kdy přesně. No a teď jsem šla na WC, už mám test koupený achjo. A slabý trochu růžový a takový růžový světlý slis jako táhly hlen vypadá, no bud se to ještě rozjede nebo ne. Teď y tím nikdo nic neudělá, ale snažím se 14 dní hubnout a zatím jen 2 kg za 14 dní. Furt to stojí na stejných kilech to kámoška zhubla 8 kg za týden a je tlustší jak já
Coooooo? Nechapu vubec otazku. Ty se snazis o dite, k tomu se snazis zhubnout? A dotaz je jaky? V dalsim prispevku pises, ze podle online kalkulacky jsi 3+3
online kalkulacka se pouziva, az kdyz vis, ze jsi tehotna a neni to nic jinyho nez vypocet podle data posledni menstruace. Ty ale vubec tehotna byt nemusis. Kazdemu, kdo toho zada datum posledni menstruace, to ukaze nejake cislo. Jeste neni ani termin predpokladany MS, takze ani nevis, jestli jsi tehotna. Nechapu…
@janikema90 píše:
Vubec nechapu o cem mluvite? 🤷🏼♀️ 😂
Ja taky ne, pry „cist mezi radky“
kdyz nekdo neumi bez hrubek a srozumitelne napsat otazku ![]()
Zadala jsem do těhotenské kalkulačky datum poslední ms, 24+5 jsem těhotná? Občas se mi divně hýbou střeva, ale možná jsem snědla něco divného.
@Anonymní píše:
@janikema90 mám 2 děti klídek. Vím jak to funguje. U prvního u syna jsem do 4 měsíce krvacela a u dcery ne. Sám doktor se divil proč jsme první těhotenství odhalili tak pozdě proč jsem krvacela 3 měsíce. No příroda je vselijaka a umí si poraditPříspěvek upraven 02.02.21 v 17:30
Dve deti a takovyhle prispevek? No tak tim hur 🤦🏼♀️ 😂