Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já po těch globulkách žlutila jen jednorázově ráno, možná že to odejde, když jdeš na WC. Určitě se to v Tobě nehromadí
Drž se!
Nic není tak černý jak vypadá, já bych počkala do těch výsledků a uvidíš. Pokud jsi měla bolesti, tak to asi souvisí s tím zánětem, ne, já bych řekla, že to patří k tomu. Hlavně se nestresuj
A kvůli těm brzkým MS si doktorovi volala? Ví o tom?
@Anonymní píše:
Já po těch globulkách žlutila jen jednorázově ráno, možná že to odejde, když jdeš na WC. Určitě se to v Tobě nehromadíDrž se!
Nic není tak černý jak vypadá, já bych počkala do těch výsledků a uvidíš. Pokud jsi měla bolesti, tak to asi souvisí s tím zánětem, ne, já bych řekla, že to patří k tomu. Hlavně se nestresuj
A kvůli těm brzkým MS si doktorovi volala? Ví o tom?
jojo, pan doktor o tom ví. Říkal, že to nevadí, že mám pokračovat v lécích, že se to spolu snese a mám se ozvat, pokud bude MS moc bolestivá, což naštěstí nebyla. Díky, uklidnila jsi mě
já si pamatuju, že jsem ty globulky brala kdysi dávno, ale jen chvilku, to bylo snad 3 dny a to jsem byla žlutá jak žloutenka
a ted právě nic, tak mě to docela vystrašilo. Jsem nějká šiblá
a děkuju.
Přesně jak Ti píše Anonymní. Ty bolesti podbřišku a při styku souvisí se zánětem, taky jsem to měla. A to žlutění je asi individuální… Ničeho se neboj, bude to v poho ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonymitu, ale je to choulostivý
doktor mi zjistil ošklivý výtok, ale fakt hroznej, hnis, dostala jsem pilulky na polykání a globulky na zavádění, říkal že se mu to nelíbí a můj čípek taky ne. Upozornoval mě, že po těch globulkách budu pořád žlutá, jak to bude vytíkat, že je to nepříjemný, ale musím to zvládnout, že je to léčba na 14 dní. Jenže ze mě nevytíkalo nic, max pár kapek. Do toho jsem dostala menses, o asi dva týdny dřív, trval 8 dní a stejně nic žlutýho nevytíkalo v takovým množství jako mělo, takže asi to ze mě neodchází nebo nevím. V pátek mám volat pro výsledky laboratoře a třepu se jak ratlík
nevím co mě čeká, mám fakt strach. Ke všemu mě před léčbou trápila bolest podbřišku a pohl. styk taky občas nebyla žádná slast. Ach jo, co to je, sakryš
omlouvám se za výlev, ale nemá někdo podobnou zkušenost?