Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosim poradte. v pondeli mam jit na odstraneni polypu na hysteroskopii.ten den tam meli jedine volno a ja uz bych to rada mela za sebou. problem je, ale v tom, ze den predtim to mam dostat z toho obavy nemam jekoz mam vzdy zpozdeni. nemuze to, ale nejak vadit pri vykonu pry je pred ms sliznice vysoko. dekuju moc za odpovedi
Ja jsem byla na hystero taky po ms, radsi si jim jeste zavolej. Vysoka sliznice by mohla vadit.
Ahoj, já jdu na hysteroskopii příští týden a bylo mi sděleno, že se musí absolvovat po MS, max. do doby ovulace, právě k vůli sliznici, jak píší holky… Raději se na to ještě přeptej…
Držím pěsti.
Ahoj v pátek mně čeká hysteroskopie, PM jsem měla 5.12. mám v děloze sraženinu co tam nechali po kyretáži. Myslela sem, že mně objednají až po další menstruaci, ale paní doktorka nechce čekat, že by mohl být zánět nebo bych mohla začít krvácet. Včera jsem měla sliznici 8 mm.. Má strach, aby to zase neudělali blbě, když už je sliznice takhle narostlá.. Máte někdo zkušenost s hystero ne těsně po menstruaci?? děkuji za info ![]()
Nemáte někdo zkušenost?? potřebavala bych uklidnit, že to bude dobrý..
![]()