Hysteroskopie před menstruací

660
30.8.12 14:17

hysteroskopie pred menstruaci

Prosim poradte. v pondeli mam jit na odstraneni polypu na hysteroskopii.ten den tam meli jedine volno a ja uz bych to rada mela za sebou. problem je, ale v tom, ze den predtim to mam dostat z toho obavy nemam jekoz mam vzdy zpozdeni. nemuze to, ale nejak vadit pri vykonu pry je pred ms sliznice vysoko. dekuju moc za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5545
30.8.12 14:57

Ja jsem byla na hystero taky po ms, radsi si jim jeste zavolej. Vysoka sliznice by mohla vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
30.8.12 19:07

Ahoj, já jdu na hysteroskopii příští týden a bylo mi sděleno, že se musí absolvovat po MS, max. do doby ovulace, právě k vůli sliznici, jak píší holky… Raději se na to ještě přeptej…
Držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.8.12 19:12

Dekuju holky radsi si tam zavolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.12.14 10:52

Ahoj v pátek mně čeká hysteroskopie, PM jsem měla 5.12. mám v děloze sraženinu co tam nechali po kyretáži. Myslela sem, že mně objednají až po další menstruaci, ale paní doktorka nechce čekat, že by mohl být zánět nebo bych mohla začít krvácet. Včera jsem měla sliznici 8 mm.. Má strach, aby to zase neudělali blbě, když už je sliznice takhle narostlá.. Máte někdo zkušenost s hystero ne těsně po menstruaci?? děkuji za info :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
16.12.14 13:21

Nemáte někdo zkušenost?? potřebavala bych uklidnit, že to bude dobrý.. :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí