Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Je to takové intimní téma, proto raději anonymně, včera sem si mezi pysky nahmatala takovou bouličku, odhaduji to na uhrák, máte s tím nějakou zkušenost, nebo by to mohlo být něco jiného…
Taky mívám občas uhráky na neuvěřitelných místech, tam co píšeš ty taky, nech tomu chvilku a uvidíš ![]()
Příteli se teĎ udělal na penisu taky jeden, vymáčkl ho a má to takový hnusný červený :/ a nechce s tim k doktorovi, prej ho to i bolí ale tvrdí že je to jen pupinek… já si myslim ze to je nějakej vřed :/
anonym 2
Njn to může být klidně uhrák, dělají se mi fakt úplně všude( včetně vnitřního ucha, mezi půlkama, no prostě všude kde je kousek kůže, jsem asi nějakej mastňák
) počkala bych dva, tři dny, pokud je to uher po té době půjde vymáčknout a bude klid, pokud to „neuzraje“ neváhala bych to ukázat doktorovi.
Taky na to trpim
jednoho se zbavim a hned vyleze druhej ![]()
Jeden mě bolí druhej ne ![]()
Pokud znáte způsob jak se toho zbavit budu vám vděčná ![]()
Nechci tě strašit, ale cca před 5 lety se mi taky udělala na tom samém místě boulička, ze které za týden byla zhnisaná boule, že už jsem nemohla sedět ani chodit. Jela jsem na gyn. pohotovost, řekli, že je to absces a hned si mě tam nechali a druhý den provedli zákrok pod narkózou… rozřízli, vyčistili, zadrenovali. Mělo to být cca na 3 dny hospitalizace, nakonec to bylo asi 5 dnů, protože se mi to opět zavřelo, zhnisalo, tak znovu na sál a opět narkóza, rozříznout, vyčistit, zadrenovat. Od té doby se mi to ještě párkrát pod jizvou udělalo, ale né tak hodně a zas se to vstřebalo. Četla jsem, že se abscesy opakovaně vracejí, ale teď už mám dlouho klid (ťuk, ťuk)
No kdyby ty blinkající přispěvatelky zkusily, možná by tu neblinkaly ![]()
Měla jsem to taky, byly to ale ucelené bulky, nešlo to vymáčknout, bolelo to. Tkáň je tam měkká tak to šlo nahmatat. Dr.mi řekl, že je to vhodné pod narkozou vyčistit, dr. v nemocnici mi řekl, že by to nechal samovolně vstřebat (pokud v tom nebude cukat, pálit nebo celková teplota), zevně se na to dá použít černá mast z lékárny (Ung. Ichtamoli)= Ichtoxyl (pozor nezaměnit z Saloxyl). Zmizelo to samo (tak jsem byla ráda, že jsem neposlechla toho dr v ambulanci), ale bolelo to při sezení, prostě hodně nepříjemná forma akne.
@Anonymka sisi píše:
@wildcherry I takové se sem tam oběví
myslelas objeví?
Mě se to tak dělá. Buď čekám, až „dozraje“ a pak ho stačí lehce zmáčknout a pukne, nebo ho propíchnu jehlou a je klid hned
@Nenulka88 tak pardón ![]()
@Anonymní píše:
Mě se to tak dělá. Buď čekám, až „dozraje“ a pak ho stačí lehce zmáčknout a pukne, nebo ho propíchnu jehlou a je klid hned
ježiš to je nechutný
@Anonymka sisi
V pohodě, jen nechápu pokud nechceš zakladatelce poradit, že potřebuješ diskuzi zahlcovat příspěvky s chybami…
Je to takové intimní téma, proto raději anonymně, včera sem si mezi pysky nahmatala takovou bouličku, odhaduji to na uhrák, máte s tím nějakou zkušenost, nebo by to mohlo být něco jiného…