Injekce na vyvolání menstruace

1483
25.8.12 22:05

Injekce na vyvolání menstruace

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, která máte zkušenosti s injekcí na vyvolání menstruace? Já jsem vysadila na začátku července horm. antikoncepci a budu teď mít asi problémy s menstruací. Po jak dlouhé době, kdy ji nedostanete a jste si jisté, že nejste těhotné, je vhodné si zajít na vyvolání? Není ta menstruace pak třeba nějak extrémně silná? Děkuji. Mám teď nějaké takové divné obtíže, to asi jak se tělo vyrovnává, že už neberu ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24837
25.8.12 22:17

Ahoj,
já chodila na vyvolávání cca 14 dní po termínu nedorazivší MS. MS po Agolutinu byla úplně normální, nebyla nějak extra silná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.8.12 11:19

Díky holky, uvidíme, co bude :-)) S tou antikoncepcí to bylo všecko takové lehčí, ale když my chceme miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
26.8.12 12:06

No, já tedy nevím jestli je zrovna vhodné hned po vysazení HA do sebe zas nechat cpát další hormony, nechala bych tomu volný průběh a vyvolávačku řešila třeba až pokud MS nedorazí za 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
26.8.12 13:50

Já se třeba bez vyvolávacích injekcí už nějaký ten rok ani neobejdu. Jednou to dostanu v pořádku třeba po 21dnech potom zase 70dní nic. Většinou mi ji doktor píchá kolem 35.dne cyklu a to musím mít negativní TT. Jinak MS byla vždycky normální, jako za mlada :-D
Ale jestli si vysadila teprve nedávno HA tak počkej.. muže se ti to upravit samo a nemusíš do sebe nechat píchat chemii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maxminek
18.9.12 15:52

Ahojte. Taky jsem měla problémy s nepravidelnou menstruací po vysazení antikoncepce. 65-70 dnů žádná míra. Nejdřív jsem taky chodila na vyvolávání, ale pak jsem se rozhodla, že v tom pokračovat nebudu. Začala jsem cvičit Mojžíšovou. Menstruace se mi po několika měsících upravila a mělo to i vedlejší efekt, že jsem zhubla :) a zformovala se mi postava. Ale pár měsíců to trvalo, nebylo to hned.

• Citovat
  • Upravit
93
29.10.12 10:59

Ahojky dostala jsem vyvolávačku na ms ale 14dní pryč a menses nikde tt nic ani na ultrazvuku tak nevím jestli mám jít znova k mudr nebo ještě čekat nevíte někdo co s tím? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
29.10.12 11:00

@qiky Počkala bych ještě nějaký ten den a pak vyrazila k dr. co vím, tak kolegyni to taky po vyvolávačce trvalo asi 17 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
29.10.12 11:04

Tak díky já už jsem z toho na šišku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
5.11.12 14:58

Zdravím :mavam: no tak stále čekám a MS nikde :cert: :cert: tak nevím mám jít zase k dokt? chjoo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
5.11.12 18:54

Ahojte, tak jsem si byla na injekci, menstruaci jsem neměla si 65 dní…Teď 5 dnů po vyvolávačce a nic. Doktor tvrdil, že to trvá 3 až 5 dnů. Tož jsem zvědavá. Těhotná podle testů a ultrazvuku nejsem. Hlavně mě nestrašte, že budu čekat ještě 2 týdny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makayka
13.11.12 09:59

Injekce

Zdravím taky mám podobný problém nedostala jsem to dva měsíce a proto jsem šla včera za doktorem dal mi injekci na vyvolání, dneska mě pálí trochu spodek tak nevím jestli to muže být tím. Kamarádka říkala že to měla taky a taky jí pálel spodek. Sama jsem zvědavá jak to dopadne… a pokud se mi menstruace nedostaví jdu znova. Těhotenský test jsem si pro jistotu dělala a nejsem. Měli jste taky nějaké vedlejší účinky?

• Citovat
  • Upravit
2
18.1.13 23:10

Ahoj. Mám téměř stejný problém. MS jsem měla naposledy 3.12. Od té doby jsem to nedostala. Těhotenský test byl negativní a moje gynekoložka mi řekla, že se jí nezdá, že bych byla těhotná a píchla mi právě vyvolávací injekci. Řekla mi, že bych to měla do týdne dostat. Vím, že je to teprve dva dny, ale stejně mám strach, protože na sobě vůbec necítím, že by mě bolelo v podbříšku nebo podobně, akorát mě tam občas píchá a jen trochu zabolí, ale to už i asi týden před tou vyvolávačkou a pořád se nic neděje. Mám z toho dost nervy :( Myslíte, že to ještě dostanu i přes to, že na sobě nic necítím, tak jako vždycky před MS? A pokud to nedostanu, že bych mohla být těhotná, když byl test negativní? Prosím poraďte. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
19.1.13 10:21

@Adriš Touhle dobou by už měl být test pozitivní, pokud tedy nemáš extrémně dlouhé cykly… jo a po injekci nemusíš vždy MS dostat do týdne, může to trvat klidně 10-14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.13 10:51

Dobře, moc děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie