Problémy při menstruaci

890
24.8.12 16:36

problemy pri menstruaci

Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda je mozne mit pri ms teploty, byt celkove horka, boelst zad nohou, atd. myslela jsem ze jsem nemocna, ale dr.me leci dokola krev sice ukazala vyssi sedimantaci.ale jinak to mam pouze s prichodem ms. v noci pred ms je me zima, a pak zas horko, teplotu snad ani nemam, ale takovy divny pocity-husikuze.ted cekam, na dalsi testy, ale nelibi se me ze, me dr, krmi atb a bez vysledku-Na gynde, jsem byla a zacla brat azalii, a mam ms po 10dnech i, myslite ze to muze byt k tomu???diky za rady uz me to fakt stve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
153
24.8.12 17:03

Bereš antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.12 17:58
@klaarushka píše:
Bereš antikoncepci?

ano, azalii, a uz me stve.ale jak rikam podle testu z krve se nijak nic nedeje.krom vyssich jaternich testu atd, ale jinak co se týce stitny zlazy a pddobne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.8.12 18:46

@janape to se jeste da, ja mela tez temer horecky, nemohla jsem spat, byla jsem protivna, zla, bolely me zada, nohy, nejvic podbrisek, kolikrat jsem byla temer v bezvedomi z toho, jak mi bylo spatne, temer kazdy mesic jsem byla v nemocnici si polezet, ted mam pred porodem a desim se, jestli se to vrati nebo ne, prej po prvnim porodu to vetsinou zmizi, ale ne u vsech. Jinak me doporucili pred menstruaci aspon 3 dny predtim nekourit, omezit alkohol, pit hodne, ale opravdu hodne vody a caje, zadne kafe, odpocivat…nekdy to pomahalo a nekdy vubec, co mi docela pomahalo byly flasky naplnene horkou vodou nebo rucnikove obklady, manzel mi je vzdycky namacel do horke vody a menil po chvili, ja z toho vzdycky hezky usnula, uklidnilo me to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
24.8.12 19:43
@Jari1989 píše:
@janape to se jeste da, ja mela tez temer horecky, nemohla jsem spat, byla jsem protivna, zla, bolely me zada, nohy, nejvic podbrisek, kolikrat jsem byla temer v bezvedomi z toho, jak mi bylo spatne, temer kazdy mesic jsem byla v nemocnici si polezet, ted mam pred porodem a desim se, jestli se to vrati nebo ne, prej po prvnim porodu to vetsinou zmizi, ale ne u vsech. Jinak me doporucili pred menstruaci aspon 3 dny predtim nekourit, omezit alkohol, pit hodne, ale opravdu hodne vody a caje, zadne kafe, odpocivat…nekdy to pomahalo a nekdy vubec, co mi docela pomahalo byly flasky naplnene horkou vodou nebo rucnikove obklady, manzel mi je vzdycky namacel do horke vody a menil po chvili, ja z toho vzdycky hezky usnula, uklidnilo me to :*

no to me nedes, jako mela jsi to vzdycky u ms???ja to nikdy nemela a to jsem rodila trikrat covece…myslim ze to bude asi od te antiko nebo fakt nevim, ale jsem uplne odriznuta, vstavam v 6 a v 9h rano bych uz spala.nic me nebavi a mam depky jako hrom.tak nevim za jakym odbornikem tedy jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
24.8.12 22:04

Jojo, ja to mela vzdycky, takze u tebe to nebude urco tak horke ;) Ja jsem stastna, ze tech par mesicu jsem byla bez menses a doufam, ze budu mezi stastnymi a az porodim, tak to nebude tak zle jako predtim, u tebe to budou spis hormony si myslim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí