Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj devcata prosim o radu.pred 14dny jsem mela divnou menstruaci.3dny jsem spinila pak 6dni krvacela. normalne mivam 8dni silnou tahle byla nic moc neznaci to nejaky problem a porad me poboliva bricho nevim jestli z nervu
Ahoj, nejsi ve stresu, nebyla jsi nemocná? velká fyzická zátěž? a břicho tě bolí jako podbřišek?
@věrka6 Teda mě spíš připadá divné mít 8 dní silnou menstruaci. Mluvila jsi o tom gynekologem?
Že jsi měla slabší ms než jindy, v tom bych problém neviděla. Přišla v době, kdy měla? Spíš je opravdu problém dlouhodobá a silná MS, takže pokud byla „normální“, tak je to ok… Bereš antikoncepci? Nebyla jsi nemocná?
Stres docela mam.mam dvourocniho synka tak zatez je taky problem je v tom, ze jsem hodne hubena. jinak mam to hodne normalne od 11let. mamka to tak ma taky. hlavne zitra mam jit na gyndu minulej rok jsem mela spatnou cytologii tak mam strach jestli to s tim neni nejak spojene
Jinak nemocna jsem nebyla. poboliva me v podbrisku obcas ne kazdy den. antikoncepci neberu kojim
Jinak nemocna jsem nebyla. poboliva me v podbrisku obcas ne kazdy den. antikoncepci neberu kojim
@brisco Taky mi to příjde divné
já mám 2 dny silnou men.,ale 8 dní to je moc.
Ju spatne jsem to napsala omlouvam se. silna je 4dny a pak to ustupuje do 8dne
@věrka6 Já tedy nevím, ale přijde mi, že to moc řešíš… já ani nevím kolik dní MS mívám, prostě podstatné je, že přijde plus mínus termínu a plus mínus odpovídá, tj. jestli člověk krvácí 4 nebo 6 dní mi nepřijde jako velký rozdíl ![]()
A co tehotenstvi? Neni mozne? ja jsem totez mela prvni mesic.