Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nech tomu volný průběh alespoň nějaké 3-4 měsíce, pokud tu MS vždy nějak dostaneš, není dobré se to hned snažit „rovnat“ nějakými dalšími hormony.
Co ctu tak asi ano i kdyz sem si myslela jestli by to nemohlo byt tehotenstvi kdyz se snazime
Tak samozřejmě mohlo, ale větší pravděpodobnost je, že není.
Ahoj holky,
jen se chci informovat… Vždycky ( to jest cca osm let ) jsem měla naprosto bezbolestnou menstruaci ve formě sražené krve. Teď je to poprvé, co už třetí den krvácím - bolí mě břicho a kříž nesnesitelným způsobem a navíc menstruuji úplně jinak - vlastně krvácím jen tehdy, když močím, v moči je úplně čerstvá červená nesražená krev. Jinak to vlastně vypadá, jako bych ani nekrvácela. Tak by mě zajímalo, jestli je možné, že se takhle naprosto bezdůvodně úplně změní průběh menstruace? Předem moc děkuju ![]()
Měl by být… Sice to přišlo o týden dřív, ale na netu psali, že +/- týden se považuje pořád za normu a já navíc nikdy neměla na den pravidelnou ms.
Promiň, ano, je to krev v moči - takhle právě vypadá moje ms.. Čůrám krev, ale jinak nekrvácím..
@Niemi píše:
Promiň, ano, je to krev v moči - takhle právě vypadá moje ms.. Čůrám krev, ale jinak nekrvácím..
krev v moči být nemá… vygoogluj si to..
Může být. Ale ten jsem už jednou měla a tehdy jsem měla i jiné problémy - řezání, pálení, častý močení, bílkovinu v moči atd. A to teď vůbec nemám. Ale každopádně je to asi nejpravděpodobnější. Tak si jdu pro jistotu naordinovat nějaký čaj… děkuju ![]()
Vidím to na ledviny, pokud tě bolí v kříži. Měla sem to, první den příznaky jak na močák a pak nic, druhý den sem neuměla vstát z postele jak mě bolely záda. S tím si nezahrávej a mazej k obvoďákovi!!!
Že by až tak??
Tak já počkám do zítřka, dnes už tam doktorku stejně nemám a pokud nedojde ke změně, asi tam tedy skočím. Ach jo. Ledviny, to by mi ještě scházelo ![]()
Diky jsem z toho nesva