Ph a kvasinky, laktobaciloza?

216
28.8.12 11:55

Ph a kvasinky,laktobaciloza??

Dobrý den maminky, chystám se do lekárny pro lakmusové papírky. Mám už delší dobu problém ze svěděním tam dole, brala jsem gynopevaryl, klion D, femisan a pořád mě to svědí, tak přemýšlím jestli to už není lactobaciloza. Akorát nevím při jaké stupnici se poznají kvasinky a laktobaciloza? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
29.8.12 20:27

Ahoj, ja si s tymto prezivam pol roka doslova,,krížovú cestu" :,( nikdy som tento problem nemala, az som raz zacala uzivat antimykotika rad radom, brala som x pripravkov a stale biely kysly vytok…moja blba gynekologicka si neuvedomila ze mi posunula ph opacnym smerom, vytery stale ukazovali iba laktobacila a nic viac…tak som si zohnala ampiicilin od kamosa a myslela som ze umriem od bolesti (v posve sa mi premnozila garnderella a e-coli) takze neviem z toho kruhu vyjst, psychika tiez robi vela…a ph papieriky som tiez kupila ale klasicke ktore su mi nanic, neurcuju PRESNE PH, na to treba PH POSVOVE PRUZKY, ale u nas niesu dostat, jedine cez net a ja 20 eur za par pruzkov nedam…inac ph by ti mala zistit aj gynekologicka, moja to ani na poziadanie nespravila tak este ptretrpim 4 mesiace pri nej a odchadzam od nej(4 mesiace kvoli viazanosti pol roka :,( )…inac laktobacilo(cytolog. vaginoza )-je velmi nizke ph!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
29.8.12 20:32

A este nieco, ak by si aj mmala laktobacilozu, na to ti klasicke laboratoria nikdy nepridu, je to sice laktobacil, ale iny druh ktory klasicky mikroskop vidi ako laktobacila (mame 80 druhov laktobacila). laktobacilozu sposobuje doderleinov laktobacil, specialny druh…som v soku kolko zien ma tento problem a ako je veda a zdravotnicstvo na nizkej urovni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evička6666
30.8.12 06:53

Ahoj, mě doktor zjistil pod pořádným mikroskopem že mám trochu žlutého výtoku. Ale to mi zjistil v nemocnici.Muj obyčejný gyndař co k němu chodim xlet mi neřekl nic že mám vytok. vždycky vše v pořádku. takže mám taky laktobacilozu? nevite co pouzit na ten zlutý vytok.-nesmrdí, nesvědí. prý ho mám trochu.

• Citovat
  • Upravit
581
30.8.12 16:04

Evička6666, ak nemate ziadne potiaze ako pálenie, stipanie a vytok, ktory vas doslova obtazuje tak to nerieste, ja som vytoky v zivote nemala a teraz mavam kazdy den, obtazuje ma to lebo to pali a je toho vela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evička6666
30.8.12 17:16

No mě říkal doktor v nemocnici ze jsi mám koupit nějaké tablety pharmatex na ten výtok. tak nevim

• Citovat
  • Upravit
581
30.8.12 20:27

Pharmatex je krem-tablety s antikoncepcnym ucinkom, teda to nema nic spolocne s liecbou vytoku ako takeho. laktobaciloza sa skor prejavuje ako biely husty alebo riedky kysly vytok, ma to vela zien a nevie sa toho zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
31.8.12 13:11

Tak mě na výtoky, kvasinky zásadně pomáhá tea tree řada z Justu. A taky beru probiotika přímo na ženské problémy, no a mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
31.8.12 14:04

Ahoj reggy, ja som na to skusala ATB ale dopadla som velmi velmi zle, premnozila s ami nie kvasinka ako som chcela ale gardnerella a e-coli, takze atb na laktobacila neodporucam… tea tree řada z Justu…to pouzivas nejake vyplachy? alebo krem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evička6666
31.8.12 15:27

Ahoj, já právě četla o tom pharmatexu že je jako antikoncepce že hubí spermie.to já nepotřebuju jelikož se snažíme o miminko. Ddneka jsme viděla nějaký leták o gyn-pevaryl?-3čípky na výtoky. jednou jsem měla zánět a doktor mi dal klion a hnedka pomohli.

• Citovat
  • Upravit
581
31.8.12 18:22

Evička6666- ja som skusala uz vsetko asi, rosalgin, aflogyn roztok, drahe cipky cicatridina, betadine, kitovuli, Klion cipky…NEVERIM UZ NICOMU, vysolila som tisice korun a nic nepomohlo! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
31.8.12 20:24

S čípkami gynopevaryl 150 mám špatnou zkušenost, alespoň mě nikdy nezabral:-// Ted jsem si koupila bio kokosový olej a stále se něčím mažu, pořád to svědí:-ú

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
1.9.12 14:39

@sisip používám olejček, že kápnu na navlhčený tampon 2 kapky a zavedu na noc. Krémem máznu zevně. O ATB jsem nepsala, probiotika a ATB jsou něco každé úplně jiného :) Probiotika ti upravují střevní mikrofloru v těle. A ATB tu mikrofloru právě ničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leenulik
6.11.12 14:54

Miapia: Mám úplně stejný problém, už asi druhým rokem a nemůžu se toho zbavit, už jsem to vzdala. Gynekoložka si neví rady, už jsme vyzkoušely snad všechno, a už se mi nechce vyhazovat peníze za zbytečné výplachy a kdoví co.. naposledy jsem si koupila něco jako Rosalgin, že prý to je novinka, bylo to 5 lahviček k výplachu za 360 nebo kolik.. a stejně nic… takže už jsem bezradná, gynekoložka radí výplachy sodou, ale to mi taky nepomáhá. Antibiotika jsem už zkoušela dvakrát, poté následovalo spíše zhoršení - štípání a při sexu to po nějaké době začne bolet a štípat. Nikdy jsem neměla žádné zvláštní potíže, snad jednou nebo dvakrát jsem se léčila na kvasinky a najednou přišlo toto.. pokud byste měl někdo nějakou radu, zkusím všechno. Zkoušela jsem už i zdravou stravu, vysadila antikoncepci, začala užívat Chlorellu spolu s mladým ječmenem, ale zatím pořád žádné zlepšení :nevim:

• Citovat
  • Upravit
581
6.11.12 18:14

A nebude to tym ze si vysadila hak? lebo ja to mam priblizne od tej doby co som vysadila hak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí