Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Nenulka88 Přesně proto, aby si lidi jako Ty mohli rejpnout
…
Spíš když se někomu diskuze nelíbí-nechodím tam. Když se mi nelibí film, taky ho přepnu a nebudu na něj čučet a celou dobu nadávat ![]()
@Anonymka sisi
Zajímalo by mě, z čeho jsi usoudila, že si potřebuju rejpnout…
Tvoje reakce tu jsou trošku mimo mísu. Nu což, asi si budu muset zvyknout, měj se! ![]()
@Nenulka88 Děláš jako kdybys Ty tady napsala něco užitečného krom té opravy ![]()
Ja bych se do mackani a propichovani zatim nepoustela, muze to byt ucpana zlazka nebo i varix, pockej, jak se to vyvine
Ja to nikdy nemela tak nevim, ale taky bych to nechala byt a sla radsi na gyndu. Jistota je jistota
Ahoj holky potřebuju taky poradit …no totiž teče se mě bílý výtok a strašně to smrdí je to děs, když se umyju stejně je to na druhý den stejný používala jsem ROSALGIN ten pomohl, ale jen na chvilku já už nevím co s tím je to nepříjemné a obtěžující podle gyn.to byl mírný zánět a měla jsem před. čípky nic nepomáhá proboha nikdy se mi to nestalo
poraďte prosím ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky potřebuju taky poradit …no totiž teče se mě bílý výtok a strašně to smrdí je to děs, když se umyju stejně je to na druhý den stejný používala jsem ROSALGIN ten pomohl, ale jen na chvilku já už nevím co s tím je to nepříjemné a obtěžující podle gyn.to byl mírný zánět a měla jsem před. čípky nic nepomáhá proboha nikdy se mi to nestalo![]()
![]()
poraďte prosím
je to zánět, měla jsem to stejné, zajdi na gyndu, dá ti na to léky takové žluté globulky na zavádění, budeš pořád žlutá a když to pereč, obarví ti to prádlo /aspon mě obarvilo/ a samozřejmostí je sex. abstence. A mělo by to zabrat.
Mohli byste prosím poradit? Už 4. den mě bolí dole uprostřed v podbřišku břicho. Vcera mě to dole začalo i svědit. Je mi 19 a jsem pana, na gynde jsem nikdy nebyla a mám strach tam jít. Měsíčky jsem mívala pravidelně. Tedkon asi poslední tři byly dříve, přibližně po 20 dnech a předcházel je 2-3 dny hnědý tmavý výtok. Nevíte co to může být? A musím s tím ke gynekologovi?
@Lekninka91 píše:
Jdi
A je to opravdu nutný, já mám z toho vyšetření docela strach.
Tak buď chceš vědět, jestli ti něco je a chceš, aby to případně přešlo, nebo nechápu, proč se tady na něco ptáš…
@iTýnka píše:
Tak buď chceš vědět, jestli ti něco je a chceš, aby to případně přešlo, nebo nechápu, proč se tady na něco ptáš…
No chci to vědět a ptám se nejdříve tady jestli mi někdo neporadí, právě proto že mám strach z toho vyšetření