Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkus vitamín C. Menstruace se jím dá hodně oslabit. Já to dělávala tak, že jsem ráno, vpoledne a večer vymačkala šťávu z citronu, naředila vodou jen tak abych to vypila a loupla do sebe. Do pár hodin zabralo i fest silné menstruaci.
Ascorutin, vitamín C. Ale pokud máš opravdu silné krvácení, prvně si dojdi na gyndu, ať zkusí nějak upravit cyklus. Já měla děsně silnou menstruaci, neřešila to a před Vánoci jsem zkolabovala a ležela týden v nemocnici s transfúzema krve. Tím nechci strašit, ale jen i takováto věc je nutná opravdu řešit.
Taky bych uvítala nějakou radu, mám pocit, že musím snad vykrvácet ![]()
@Meliora Vitamín C? to fakt pomáhá? a to ho musím brát před nebo to pomůže i teď když už ji mám silnou?
Ahoj, může pomoct Ascorutin, jinak je dobrá Pamba, ale to je tuším na předpis…
@doumi píše:@Meliora Vitamín C? to fakt pomáhá? a to ho musím brát před nebo to pomůže i teď když už ji mám silnou?
Fakt to pomáhá. Já teda teď beru ten Ascorutin, ale jednou jsem to s tím citronem zkoušela a večer jsem skoro přestala krvácet. ![]()
@PetraJ píše:
Fakt to pomáhá. Já teda teď beru ten Ascorutin, ale jednou jsem to s tím citronem zkoušela a večer jsem skoro přestala krvácet.
tak fajn, mám v lednici citron a limetu, tak jdu do toho ![]()
Ascorutin je lék, ketrý snižuje krvácení… kys. ascorbová je právě ve vit. C…
Blbě čtu.. myslela jsem, že je nade mnou otázka..co je ascorutin:))
Zkus mrknout sem, snad si z toho něco vybereš
https://www.emimino.cz/…uace-108491/
@doumi jj citron pomáhá, dokonce dokáže o den dva posunout menstruaci, nebo ji uknočit o den dva dřív
Ascorutin a vitamín C zabírá uplně zázračně
Já jsem si koupila normálně celaskon v lékarně, brala jsem ráno, odpoledne a večer k tomu ten ascorutin a po pár hodinách to skvěle zabralo ![]()
Ahoj holky, omlouvám se za anonym, nemáte některá zkušenost, zda není něco, co brát před menstruací, aby nebyla silná???hlídám tři děti a každým dnem to mám dostat, mám to druhý den dost silné a nevím, jak to zvládnu se třemi raubíři…když jsem každou chvíli na wc…díky za rady…