Bolestivé křeče

Anonymní
30.8.12 18:09

Bolestive křeče

:oops: Ahojky holčinky.)))))) Moc bych potřebovala váší radu ale chcí se omluvit za případné chyby, tak že ja bych potřebovala pomoc - radu mám menstruačni cyklus 31 dny dříve nepravidelní ted posledni době pravidelni po 31 dnech ale ted v srpnu mi meškala ms 10dni vždy ji mam 14 posledni MS byla 14,8,2012 ale ted v srpnu nepřišla meškala 10dní přišla až 24.8,.2012 ale byla tak slaboulinka že jsem nemusela použit ani tampon ani vložku spiše mi to, přišlo jako špiněni se slabím krvacenim jen na papiře při utírani po male tak že chtěla jsem se zeptat od posledni ms mam nějak divně potíže nejisteho druhu zavratě, mdloby točeni hlavy natekle prsa takove plnějši trochu bolestive, unava a bolesti břicha jako při ms a nebo před ms ti bolesti mi začli asi tak tyden po posledni ms až do toho špiněni toho 24,8,2012 pak ustali a ted posledni 2 dny mě opět začli trapit jako bych to měla zase dostat a zase mam ti problemý ospalost slabost zavratě časte močeni to už mam od te posledni ms asi mi to začlo s těma bolestma bazalku měřim ale teprve kratce mami ji 36,7,někdy 36,8,ale jde mi o ti bolesti co si o tom myslite porad te mi nebo vaš nazor děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
358
30.8.12 18:12

Těhu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
30.8.12 18:28

Asi bych udělala těhotenský test. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
30.8.12 18:46

Jsem také pro test… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.12 19:04

Ahoj ja jsem se těhu test dělal hned jak jsem začala špinit špinit jsem začala v patek a těhu obyč asi za 20jsem si dělal v sobotu večer nevyšel ale musim řict že u prvni těhu jsem si taky dostala ms a taky byl test negativ no a pak jsem měla jsem problemý zanět a při kontrole mi doktor řekl že jsem ve 3 měsici tak myslite že si ho mam udělat znova ten těhu test

• Citovat
  • Upravit
51750
30.8.12 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj ja jsem se těhu test dělal hned jak jsem začala špinit špinit jsem začala v patek a těhu obyč asi za 20jsem si dělal v sobotu večer nevyšel ale musim řict že u prvni těhu jsem si taky dostala ms a taky byl test negativ no a pak jsem měla jsem problemý zanět a při kontrole mi doktor řekl že jsem ve 3 měsici tak myslite že si ho mam udělat znova ten těhu test

Zkusila bych udělat znovu a pokud nic, tak bych se objednala k lékaři. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.12 19:37

Myslite si že to muže byt těhu, hrozně mě pali žaha a to mi nikdy nedělalo jen v těhu a ti bolesti mam střidavě levo pravo

• Citovat
  • Upravit
888
30.8.12 20:10
@Anonymní píše:
Myslite si že to muže byt těhu, hrozně mě pali žaha a to mi nikdy nedělalo jen v těhu a ti bolesti mam střidavě levo pravo

Když si uděláš znovu test, tak tím nic nezkazíš… A miminko si přeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
30.8.12 20:32

Úplně stejné příznaky jsem měla i já, ty křeče byly šílené, a hlavně mi bylo divné, že jem denně chodila na velkou, což se mi zdálo u mě fest divné, udělala jsem si tt a // byly tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
30.8.12 20:36

Taky myslim, ze jsi tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.12 07:47

Holky me bolesti přetrvavaji ráno a to se mi nestava jsem šla i na velkou p…m
a co je mi divné je mi špatně tak zvlaštně od žaludku jako kdybych ho měla prazdný a přitom jsem snidala i když jsem něměla chut musela jsem se přemost tak neví jdu juknout k doktorovy a objednat se zatím pa

• Citovat
  • Upravit
660
4.9.12 18:56

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat