Strach ze slinivky

Anonymní
26.3.23 06:54

Strach ze slinivky ????

Dobrý den prosím o radu. občas mě bolí pod levým zebrem, ( občas myšleno třeba 3 x v týdnu) žaludek a mám průjmy i obden.
Včera mě to bolelo hodně u toho leveho zebra pod něj přes bok a jako by na levé ledvině nemohla jsem skoro ani chodit. Šla jsem teda na pohotovost odebraly krevní obraz a dle něj jsem zdravá jako rybička jen crp 10 ( prej možná viróza) no pravda dneska jsem vstala a je mi fakt špatně od žaludku mám rýmu a boli mě hlava děti minulý týden prodělali chřipku.
Ale stejně jsem nemohla vůbec spát že strachu že mám problem že slinivkou, třeba rakovinu atd a jen se to v krvi neukazalo.Je to možný? Protože ty bolesti už mám cca 3 měsíce a praktikovy jsem to řekla ten mi taky řekl že v krvy nic není. Lecim se s úzkostnou poruchou takže se dost věcí háže na psychiku.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44197
26.3.23 07:53

Tak zrovna slinivka je zrádná. Tyto typy nádorů se v krvi často schovají za něco jiného a na pravou příčinu se přijde, až už je pozdě a člověk potom odejde za pár měsíců po stanovení diagnózy.
Nemusí jít jen o nádory. Existuje i akutní a chronický zánět slinivky. Ten akutní je nebezpečný, ale to bys poznala.

Teď je otázka v jaké krvi. Jestli Ti dělali obyčejný krevní obraz nebo přímo cílená a zaměřená vyšetření.
Dále je možné si takové vyšetření na vyhledávání onkologických nemocí zaplatit přímo v onko centru. Některé zdravotní pojišťovny na to přispívají v rámci prevence.

@Anonymní píše:
Dobrý den prosím o radu. občas mě bolí pod levým zebrem, ( občas myšleno třeba 3 x v týdnu) žaludek a mám průjmy i obden.
Včera mě to bolelo hodně u toho leveho zebra pod něj přes bok a jako by na levé ledvině nemohla jsem skoro ani chodit. Šla jsem teda na pohotovost odebraly krevní obraz a dle něj jsem zdravá jako rybička jen crp 10 ( prej možná viróza) no pravda dneska jsem vstala a je mi fakt špatně od žaludku mám rýmu a boli mě hlava děti minulý týden prodělali chřipku.
Ale stejně jsem nemohla vůbec spát že strachu že mám problem že slinivkou, třeba rakovinu atd a jen se to v krvi neukazalo.Je to možný? Protože ty bolesti už mám cca 3 měsíce a praktikovy jsem to řekla ten mi taky řekl že v krvy nic není. Lecim se s úzkostnou poruchou takže se dost věcí háže na psychiku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.23 10:42

@1Pears1 dělali krevní obraz a krev na slinivku a játra.

• Citovat
  • Upravit
9243
26.3.23 11:39

Tak se objednej na gastro, prober to tam, nech si udelat ultrazvuk bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
26.3.23 11:48

Tipla bych dvanáctníkový vřed…
Zkus vypozorovat jestli to bolí po jídle, za jak dlouho po jídle. Nebo jestli na lačno a po jídle to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
7.4.23 18:19

@Katerina hodonin přečtěte si pravidla ohledně reklamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65243
7.4.23 18:20
@Evkad píše:
@Katerina hodonin přečtěte si pravidla ohledně reklamy

nahlaš ji, já ji nahlásila už ve dvou diskusích, ale je snad ve dvaceti. At to nehlásím jen já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11791
7.4.23 18:28

@vokishka to jsem také udělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie