Strach ze snů a usínání

744
16.7.15 22:04

strach ze snů a usinani

Poslenich par měsíců se mi zdaji osklive sny. Bud o mrtvolach, rakvych atd. Vcera se mi zdalo ze jsem se neustale probouzela ze spanku, kvuli nejakym vecem, ktere me budili, hrani televize, radia, zvonek a do toho plac me dcery a take ze jsem kvuli tomu volala muzi at prijde domu z nocni, bylo to jak doopravdy, coz me dost desi, kdyz jsem ted s dcerou pres noc doma. Dokazete mi nekdo z dělit proc se mi to deje? A neustale se mi neco spatneho zda? Je mi z toho divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13770
16.7.15 22:13

Já jsem měla kdysi taky blbé spaní, respektive jsem měla ve spánku tzv. spánkovou paralýzu. Ty pocity byly taky dost nepříjemný. No a doktorka mně poradila obyčejný B-komplex a fakt pomohl. :-) možná by Ti taky pomohl, plus doplnit hořčík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
16.7.15 22:16

Vezmi si bily cajovy svicky a zitra je zapal. Chce to do kazdyho rohu v byte jednu svicku a nechat je vyhoret. Udelej to po 3 dny za sebou a vycistis byt.
Tvy sny muzou byt kvuli nejakymu dlouhodobejsimu stresu, ale zrovna tak to muze byt tim, ze prisla na „navstevu“ fuj energie… Svicky ti byt vycisti.
Kdyz mam neklid v hlave, pustim si na youtube koran. Nerozumim slovum, ale mne osobne to uklidnuje a behem chvile se zklidnim. Stejny ucinek ma aspon na me i pousteni Om (nevim jak se to ma psat, ale to krasny, zvucny, joginsky ohm :-) ). Tak mozna by neco pomohlo na zklidneni i tobe - i treba sum more (snad na youtube neco takovyho najdes).
Rekla bych ti at si domu poridis kamen kristalu, ten pomaha cistit negativni veci taky, ale s kameny zacinat radej nebudu, at si neklepes prstem na celo. Ale ty svicky, ty by mely pomoct, pohlcuji negace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.7.15 22:20

Taky jsem to jeden cas mela. Cely den jsem se bala vecera a noci, snu,… pak to samo prestalo.

• Citovat
  • Upravit
14642
16.7.15 22:31

Na ty svíčky bacha, ať si ještě nepodpálíš barák :). Asi bych raději zašla za nějakým odborníkem, třeba psychologem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
16.7.15 22:45

@Mikii 34 Fuj energie na návštěvě, to jsou věci tedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.7.15 00:32

@Jana.49 se sny a jejich důvody neporadím, ale já kdysi mívala noční můry. naučila jsem se z nich probouzet ještě před tím, než mi začaly být nepříjemné. tehdy jsem se z nočních můr budila s brekem, tak mě napadlo soustředit se na to, že jakmile začnu prožívat něco, co se mi ani trochu nelíbí, musím začít řvát, co nejvíc, z plných plic - a pomáhalo to, naučila jsem se tím budit cíleně, řvala jsem jenom ve snu a už ne i ve skutečnosti. postupně se mi povedlo tenhle stav převést už do chvíle, kdy se mi ten sen začíná nelíbit, ale ještě není nepříjemný a ani nemusím řvát, prostě si řeknu - to se mi zdá, chci se probudit a probudím se. ale musím zaťukat, už se mi to nestalo dlouho.

když jsem kolem toho kdysi cosi lovila na netu, tak jsem narazila i na příspěvky, kdy si lidi prý dokáží své sny i řídit, nejenom se z nich probouzet :) mám pocit, že vždycky bylo základem najít si nějaký trik, na základě kterého si i ve snu uvědomím, že jde jenom o sen - pro mne známka toho, že se mám probudit, pro jiného, že může třeba začít létat a neublíží si :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí