Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem ![]()
chtěla bych poprosit ty z Vás, které bydlíte ve Strančicích nebo je znáte, jestli by jste mi nemohly říct objektivně názor na tuto obec. Co zde je z běžné vybavenosti-potraviny jsem našla dvoje, i pekárnu, ale co drogerie, oblečení apod., takový základ?
Našli jsme moc pěkný dům, máme děti, takže to určitě bude chtít zš, nevím zda je přeplněná, jak je to se školkou…dům je v ulici průmyslová, vypadá to kousek od náměstí, ale to jen odhaduji.
Moc děkuji za všechny postřehy ![]()
@Hejhulka25 Je to ideální a krásné místo pro žití. Perfektní občanská vybavenost, výborná dostupnost Prahy, v centru jsi autem za pár minut, vlak jezdí každou chvilku. Škola, školka bez problémů, škola má výbornou pověst po okolí. Jinak pošta, lékař, pediatr, lékárna, květinářství, sokolovna, kadeřnice,3 obchody, ten u pekárny je rozšířen o prodej oděvů, drogerie a domácích potřeb, nádobí a tak. Velké nákupy v Říčanech - Lidl, Tesco, penny, billa, banky, oděvy, obuv atd… vzdálených asi 7 km. No a jinak je tam několik hospod
A jinak už si na nic nevzpomínám. Počítej s tím, že je to malá vesnice asi o 2000 obyvatelích, ale tím, že je to kousíček za Prahou, je to ideální místo. Všude je to kousek, na václaváku jsi za 20 minut, ale přitom bydlíš v krásné přírodě. ![]()
@krtek7489 píše:
@Hejhulka25 Je to ideální a krásné místo pro žití. Perfektní občanská vybavenost, výborná dostupnost Prahy, v centru jsi autem za pár minut, vlak jezdí každou chvilku. Škola, školka bez problémů, škola má výbornou pověst po okolí. Jinak pošta, lékař, pediatr, lékárna, květinářství, sokolovna, kadeřnice,3 obchody, ten u pekárny je rozšířen o prodej oděvů, drogerie a domácích potřeb, nádobí a tak. Velké nákupy v Říčanech - Lidl, Tesco, penny, billa, banky, oděvy, obuv atd… vzdálených asi 7 km. No a jinak je tam několik hospodA jinak už si na nic nevzpomínám. Počítej s tím, že je to malá vesnice asi o 2000 obyvatelích, ale tím, že je to kousíček za Prahou, je to ideální místo. Všude je to kousek, na václaváku jsi za 20 minut, ale přitom bydlíš v krásné přírodě.
děkuju moc za reakce, my se právě byli dívat ještě v Osnici, ale tam teda není fakt nic
mě se Strančice líbí, tak tam asi sjedem
není to z té průmyslové daleko k potravinám apod pěšky? nechci pořád vytahovat auto ![]()
@Hejhulka25 Ráda bych zopakovala, že je to malá vesnička, kde je to kousek všude
Věř mi, že auto v rámci vesnice nevytáhneš nikdy, všude dojdeš během pár minut ![]()
@Hejhulka25 píše:
děkuju moc za reakce, my se právě byli dívat ještě v Osnici, ale tam teda není fakt nicmě se Strančice líbí, tak tam asi sjedem
není to z té průmyslové daleko k potravinám apod pěšky? nechci pořád vytahovat auto
můžu také doporučit, bydlíme nedaleko a vlak ve Strančicích je obrovká výhoda na dojíždění do Prahy. I autem kousek na dálnici, vybavenost super, dobrá i dětská lékařka( střídá se s naší vesnicí
)
No jen teda, že by školka byla bez problémů, to se vážně říct nedá ![]()
@Pherenike píše:ä kde je bez problémů?
No jen teda, že by školka byla bez problémů, to se vážně říct nedá
@Hejhulka25 To ano
Ja to myslela jako reakci na to, jak ti @krtek7489 pise,ze skolka bez problemu
Tak to dle meho neni pravda ![]()
@Pherenike No je fakt, že se to mohlo během pár let změnit.
O Strančicích se říká, že jsou předměstí Prahy a stěhuje se tam spousta lidí, staví se tam domy, byty.
@krtek7489 Jojo,skolka je tu stejna tragedie jako vsude ![]()
Kamaradcine dceri byly v unoru 4…a modli se, aby ji holku od zari vzali ![]()
Ahoj.. mohla bych se zeptat, ke komu chodite s detmi k pediatrovi?? Bydlime nedlouho ve Vsestarech, takze nikoho nezname a cekame prvni mimi.. koukala jsem na nektere diskuse a tam si chvali doktory v Ricanech.
Dobra a pecliva je dr. Klimesova v Říčanech. Navic jako cekarna je krasna cista hhrerna pro deti, objednava ulzvlast nemocne a zdrave deti a temer se nemusi cekat. A je to kousek od nadrazi.
@krtek7489 píše:
@Hejhulka25 Je to ideální a krásné místo pro žití. Perfektní občanská vybavenost, výborná dostupnost Prahy, v centru jsi autem za pár minut, vlak jezdí každou chvilku. Škola, školka bez problémů, škola má výbornou pověst po okolí. Jinak pošta, lékař, pediatr, lékárna, květinářství, sokolovna, kadeřnice,3 obchody, ten u pekárny je rozšířen o prodej oděvů, drogerie a domácích potřeb, nádobí a tak. Velké nákupy v Říčanech - Lidl, Tesco, penny, billa, banky, oděvy, obuv atd… vzdálených asi 7 km. No a jinak je tam několik hospodA jinak už si na nic nevzpomínám. Počítej s tím, že je to malá vesnice asi o 2000 obyvatelích, ale tím, že je to kousíček za Prahou, je to ideální místo. Všude je to kousek, na václaváku jsi za 20 minut, ale přitom bydlíš v krásné přírodě.
Za mě - máme ve Str. dům, jsem tam spokojená. Utekli jsme tam z centra Prahy a neměnila bych.
Ahoj, my sme ve Strančicích přes 4 roky a jsme spokojení… školka trochu problém ale v létě by měli zkolaudovat další třídy, tak už se dostane na vícero dětí
jinak je tu i soukromá, ta je moc prima, malá tam chodí moc ráda
super je ten vlak tady, když sme hledali kde postavíme dům, byla priorita vlak
a ten jezdí do Phy každou chvíli
pár obchodů k nutnému přežití tady je, a co není je nedaleko v Říčanech…lékarna, pošta, základnípotraviny… malé hřiště pro děti… a Dr jezdíme do Říčan, je tam každý den, tady se mi nelíbilo, že je jen jeden den v týdnu…