Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Studio 400.000kč x truhlář 250.000kč. Nám vše od truhláře vždy vyšlo levněji.
My máme od truhláře, moje mamka si nechala na mé doporučení taky od truhláře, tchýně má také od truhláře a spokojenost. A hlavně to vyšlo o dost levněji
![]()
@Kleofasek my máme od Oresi, nepamatuji si přímo čistě cenu za linku ale se spotřebiči 110000kč. Tipuji tak 50000kč ![]()
@Kleofasek píše:
Dobrý den,
sbírám jen vaše názory a zkušenosti. Kupujeme dům a samozřejmě tam budeme dělat uplně novou kuchyň. Mě osobně se líbí kuchyně Oresi.
Tchýně mi zarputile tvrdí, že mnohem levnější je to od truhláře. Já neznám nikoho, kdo by měl kuchyň od truhláře, ale osobně si myslím, že to je dražší
Děkuji
já bych šla do truhláře, anebo bych si třebas nakoupila díly v např. Ikei a pak si nechala vše udělat, spotřebiče bych si vybrala sama a truhlář ti vše namontuje, udělá horní desku a dodělá všechny blbiny - poličky atd. Určitě to vyjde lépe a bude to i kvalitnější, pokud nevyberete nějakýho troubu truhláře.
V Oresi nám udělali grafický návrh a kalkulaci. S tím samým návrhem jsem zašla k několika truhlářů a výsledná kuchyně vyšla levněji o 20 tisíc oproti Oresi.
My máme od truhlare, studio neuměli udelat co jsme chtěli, truhlar jo. Pokud si z okolí Prahy, ale on je schopen jet kamkoli, jen pak platis dopravu, tak dej vedet, pan je bezvadnej.
Ve studiu návrh linky 80 000 a truhlář 55 000 a ještě je kuchyň udělaná v atypu ve studiu to nebylo možné…za mne truhlář ![]()
Já si nechala v Oresi udělat návrh kuchyně, vytiskly mi to na papír a ten jsem dala truhláři. V oresi chtěli 68 000,– a truhlář nám to udělal za 36 000,–, samozřejmě nepočítám spotřebiče. Kuchyň perfektní a kvalitní.
My jsme si vybrali truhláře, protože studia nám účtovala dvojnásobek a ještě bez spotřebičů. S truhlářem naprostá spokojenost. Máme velkou atypickou kuchyň.
Ja obchazela studia, resila navrhy a nakresy. Potom jsem to dala truhlari a dostala se na polovinu. Ted budeme kuchyn jeste rozsirovat, tak to udelam obdobne…
Ahoj, pár z Vás jsem mrkla na profil, odkud jste, to kvůli tomu truhláři.
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo neznáte nějakého šikovného truhláře, co by udělal kuchyň za rozumnou cenu na Nymbursku, resp. Praha - východ.
Díky
@babetka333 ahoj, jsem až ze Zlína, škoda..
@Bar20 @Shellyss my jsme byli v Oresi, a tam se mi ty kuchyně vcelku líbily. Ale na to, že hlásají po reklamách, že jsou levní, se mi to teda moc levné nezdálo.
A za ten grafický návrh se neplatí? Manžel tvrdí, že pokud si od nich nevezmeme kuchyň, budeme muset za návrh platit ![]()
Jinak když by mi teda ten návrh zdarma udělali, jak to mám řešit? Mám jim říct, že si ho vezmu, a že se teprve rozmyslím
Nebo jak to probíhá? Zajdu tam, oni mi ho udělají a pošlou na meil?
Jak jste jim to jako oznámili, že návrh si vezmete, ale kuchyň ne
Pardon, že se vyptávám na takové prkotiny, chci tam pak být trošku profesionálka ![]()
Jinak všem moc díky za reakce, poohlédneme se po nějakém tom truhláři.
Není tady náhodou někdo ze Zlínska, že by poradil koho?
My jsme od Kladna.. mohu případně poslat kontakt na skvělého truhláře a můžeš se zeptat zda jezdí i tam..
Dobrý den,
sbírám jen vaše názory a zkušenosti. Kupujeme dům a samozřejmě tam budeme dělat uplně novou kuchyň. Mě osobně se líbí kuchyně Oresi.
Tchýně mi zarputile tvrdí, že mnohem levnější je to od truhláře. Já neznám nikoho, kdo by měl kuchyň od truhláře, ale osobně si myslím, že to je dražší
Děkuji