Levný pronájem, je to podezřelé?

328
4.4.14 22:53

Levny pronajem-podezrele?

Ahoj, mam takovy dotaz… Naskytla se nam moznost jit do pronajmu do baracku. Inzerat jsem nasla na netu. Z fotek vypada pekne, ma 2.patra,250 m2 obyvatelne plochy, zahrada 300 m2 s krytym bazenem. V mestysy-vetsi vesnice. Najem 2 tis.plus inkaso 5tis. Kauce 20 tis. Zda se vam to realne? Za takovy barak 7 tis.se vsim vsudy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6538
4.4.14 22:56

Ahoj, já bych spíš řekla, že tam chybí 0 a má to být 20 tis. Je to logické i vzhledem ke kauci, která je taky 20 tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
4.4.14 22:57

Nezda se mi ta kauce. Ale jinak podle toho kde to je a jak to vypada. Nezarizene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.4.14 23:01

Je to mestys, neco mezi mestem a vesnici, cca 40km od Brna. Zarizene. Dle fotek zahrada udrzovana, barak zvenku pekny. Je tam skolka, skola, obchody, zdr. stredisko,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.4.14 23:01

Je to mestys, neco mezi mestem a vesnici, cca 40km od Brna. Zarizene. Dle fotek zahrada udrzovana, barak zvenku pekny. Je tam skolka, skola, obchody, zdr. stredisko,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
4.4.14 23:03
@maminkas píše:
Ahoj, mam takovy dotaz… Naskytla se nam moznost jit do pronajmu do baracku. Inzerat jsem nasla na netu. Z fotek vypada pekne, ma 2.patra,250 m2 obyvatelne plochy, zahrada 300 m2 s krytym bazenem. V mestysy-vetsi vesnice. Najem 2 tis.plus inkaso 5tis. Kauce 20 tis. Zda se vam to realne? Za takovy barak 7 tis.se vsim vsudy?

Jestli je tam cislo zavolej mohl to byt preklep nebo si jen nekdo dela srandu nebo take to ne nekdo komu nezalezi na penezich? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.4.14 23:06
@maminkas píše:
Ahoj, mam takovy dotaz… Naskytla se nam moznost jit do pronajmu do baracku. Inzerat jsem nasla na netu. Z fotek vypada pekne, ma 2.patra,250 m2 obyvatelne plochy, zahrada 300 m2 s krytym bazenem. V mestysy-vetsi vesnice. Najem 2 tis.plus inkaso 5tis. Kauce 20 tis. Zda se vam to realne? Za takovy barak 7 tis.se vsim vsudy?

Zrejme tam ma byt 20.000 + 5000, cemuz odpovida kauce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.4.14 23:07

Ja jsem s panem uz v kontaktu pres email. Napsal opravdu najem 2 tis.,jak je v inzeratu. Pak to, ze tam ted plati za inkaso 4tis.,ale nikdo tam nebydli, tak ze by nam inkaso dal na 5 tis. Ale ze teda pozaduje kauci 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.4.14 23:07

Ja jsem s panem uz v kontaktu pres email. Napsal opravdu najem 2 tis.,jak je v inzeratu. Pak to, ze tam ted plati za inkaso 4tis.,ale nikdo tam nebydli, tak ze by nam inkaso dal na 5 tis. Ale ze teda pozaduje kauci 20tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
4.4.14 23:09

No taky bych řekla, že je to spíš dvanáct, nebo dvacet - a bude to tisková chyba…protože jinak je to pekelně málo peněz měsíčně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.4.14 23:09
@maminkas píše:
Ja jsem s panem uz v kontaktu pres email. Napsal opravdu najem 2 tis.,jak je v inzeratu. Pak to, ze tam ted plati za inkaso 4tis.,ale nikdo tam nebydli, tak ze by nam inkaso dal na 5 tis. Ale ze teda pozaduje kauci 20tis.

Aha, no a nestal se tam nejaky mord? Nic jineho me nenapada snad jen, ze 5000 mi prijde malo na plyn, vodu, ele, jaky je tam zpusob vytapeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
4.4.14 23:10

Ty jo divne treba tam nemohl nikoho ubytovat kvuli sousedum ale muze to byt nejaky dobrak ktery bude chctit aby se o to nemdo staral. V baraku se musi i topit a treba to nestiha a tak tak to dal takto levne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
4.4.14 23:11

A jeste - hlavne neposilej kauci pred podepsanim smlouvy a predanim klicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Co píše katastr?

• Citovat
  • Upravit
31278

Tak pokud chce fakt takhle málo, tak bych se s kaucí nežynýrovala…páč to by byl „kauf“ roku!
nebydlí tam ještě někdo, nebo nějaká podivná jiná podmínka? Protože to je fakt podezřele málo :think:
Takže důkladně prokouknout, důkladně přečíst smlouvu, zkontrolovat výpis z katastru (jestli tam nevisí exekuce) a pak bych se asi stěhovala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí