Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, mam takovy dotaz… Naskytla se nam moznost jit do pronajmu do baracku. Inzerat jsem nasla na netu. Z fotek vypada pekne, ma 2.patra,250 m2 obyvatelne plochy, zahrada 300 m2 s krytym bazenem. V mestysy-vetsi vesnice. Najem 2 tis.plus inkaso 5tis. Kauce 20 tis. Zda se vam to realne? Za takovy barak 7 tis.se vsim vsudy?
Ahoj, já bych spíš řekla, že tam chybí 0 a má to být 20 tis. Je to logické i vzhledem ke kauci, která je taky 20 tis. ![]()
Nezda se mi ta kauce. Ale jinak podle toho kde to je a jak to vypada. Nezarizene?
Je to mestys, neco mezi mestem a vesnici, cca 40km od Brna. Zarizene. Dle fotek zahrada udrzovana, barak zvenku pekny. Je tam skolka, skola, obchody, zdr. stredisko,…
Je to mestys, neco mezi mestem a vesnici, cca 40km od Brna. Zarizene. Dle fotek zahrada udrzovana, barak zvenku pekny. Je tam skolka, skola, obchody, zdr. stredisko,…
@maminkas píše:
Ahoj, mam takovy dotaz… Naskytla se nam moznost jit do pronajmu do baracku. Inzerat jsem nasla na netu. Z fotek vypada pekne, ma 2.patra,250 m2 obyvatelne plochy, zahrada 300 m2 s krytym bazenem. V mestysy-vetsi vesnice. Najem 2 tis.plus inkaso 5tis. Kauce 20 tis. Zda se vam to realne? Za takovy barak 7 tis.se vsim vsudy?
Jestli je tam cislo zavolej mohl to byt preklep nebo si jen nekdo dela srandu nebo take to ne nekdo komu nezalezi na penezich? ![]()
@maminkas píše:
Zrejme tam ma byt 20.000 + 5000, cemuz odpovida kauce.
Ja jsem s panem uz v kontaktu pres email. Napsal opravdu najem 2 tis.,jak je v inzeratu. Pak to, ze tam ted plati za inkaso 4tis.,ale nikdo tam nebydli, tak ze by nam inkaso dal na 5 tis. Ale ze teda pozaduje kauci 20tis.
Ja jsem s panem uz v kontaktu pres email. Napsal opravdu najem 2 tis.,jak je v inzeratu. Pak to, ze tam ted plati za inkaso 4tis.,ale nikdo tam nebydli, tak ze by nam inkaso dal na 5 tis. Ale ze teda pozaduje kauci 20tis.
No taky bych řekla, že je to spíš dvanáct, nebo dvacet - a bude to tisková chyba…protože jinak je to pekelně málo peněz měsíčně ![]()
@maminkas píše:
Aha, no a nestal se tam nejaky mord? Nic jineho me nenapada snad jen, ze 5000 mi prijde malo na plyn, vodu, ele, jaky je tam zpusob vytapeni?
Ty jo divne treba tam nemohl nikoho ubytovat kvuli sousedum ale muze to byt nejaky dobrak ktery bude chctit aby se o to nemdo staral. V baraku se musi i topit a treba to nestiha a tak tak to dal takto levne
A jeste - hlavne neposilej kauci pred podepsanim smlouvy a predanim klicu.
Tak pokud chce fakt takhle málo, tak bych se s kaucí nežynýrovala…páč to by byl „kauf“ roku!
nebydlí tam ještě někdo, nebo nějaká podivná jiná podmínka? Protože to je fakt podezřele málo ![]()
Takže důkladně prokouknout, důkladně přečíst smlouvu, zkontrolovat výpis z katastru (jestli tam nevisí exekuce) a pak bych se asi stěhovala ![]()