Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo a ty mrtvoly na dvorku jsou dobry duvod, kde jsou mrtvoly, tam strasi
No nevím jestli se nekoukám špatně, ale pokud sem to dobře našla tak kolem toho pohřebnictví sem žádný barák co by vypadal stejně jak ten na fotce nenašla
..
Tak snad tam to pohrebnictvi nebude. Ten pan z pohr. sluzby se jmenoval Binder, mel to v Mohelne doma a vedle nej stal podobny barak. Ale je tomu aspon 8 let, tak jsem si to vybavila doufam spatne. O te kauci vic nepsal. Napsal mi jen dva mejly za tri dny. Vzdy rano kolem sesty.
Tak snad tam to pohrebnictvi nebude. Ten pan z pohr. sluzby se jmenoval Binder, mel to v Mohelne doma a vedle nej stal podobny barak. Ale je tomu aspon 8 let, tak jsem si to vybavila doufam spatne. O te kauci vic nepsal. Napsal mi jen dva mejly za tri dny. Vzdy rano kolem sesty.
A stou kaucí mi to pls vysvětlíš, proč jednou je taková cena a pak cena o 5 000 vyšší? kromě toho, že říkat kolik smíš a nesmíš mít dětí při pronájmu je hodně ujeté… ![]()
@maminkas dej si na google mohelno 340 to by měl být ten pan a ten dům v pronájmu by měl být když jdeš jakožto zpět tak je ještě jeden dům a pak je ulice a v něm je dům, který se tomu vašemu podoba
A jak jsi to nasla o te exekuci? Ja nevim ani ulici, ani cislo toho baraku ![]()
A jak jsi to nasla o te exekuci? Ja nevim ani ulici, ani cislo toho baraku ![]()
Tak moje znama mela s chlapem a deckem podobnej barak v pronajmu na Severu Cech a calovali pres 20 tacu, takze bacha ![]()
@Reia píše:
A stou kaucí mi to pls vysvětlíš, proč jednou je taková cena a pak cena o 5 000 vyšší? kromě toho, že říkat kolik smíš a nesmíš mít dětí při pronájmu je hodně ujeté…
To je jeste dobre, ja cetla inzerat, kde zakazovali jakekoliv zvirata vcetne rybicek ![]()
Tak a co ti tedy v tech dvou mailech presne psal? Vysvetloval, proc se jeho pozadavek lisi od inzeratu? Jak dlouho v dome nikdo nebydli?
@maminkas jukla jsem kde je v mohelně pohřebnictví a podle toho hledá podobný dům jde to projet tím googlovským panačkem, ale jen teen s tím pohřebnictvím a vedle ten zatím pravděpodobně váš uvidíš jen z vrchu