Levný pronájem, je to podezřelé?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4009
5.4.14 00:24

Jo a ty mrtvoly na dvorku jsou dobry duvod, kde jsou mrtvoly, tam strasi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
5.4.14 00:26

No nevím jestli se nekoukám špatně, ale pokud sem to dobře našla tak kolem toho pohřebnictví sem žádný barák co by vypadal stejně jak ten na fotce nenašla :think:..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.4.14 00:30

Prosim prosim odkaz.ja to nemuzu najit. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

Tak snad tam to pohrebnictvi nebude. Ten pan z pohr. sluzby se jmenoval Binder, mel to v Mohelne doma a vedle nej stal podobny barak. Ale je tomu aspon 8 let, tak jsem si to vybavila doufam spatne. O te kauci vic nepsal. Napsal mi jen dva mejly za tri dny. Vzdy rano kolem sesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

Tak snad tam to pohrebnictvi nebude. Ten pan z pohr. sluzby se jmenoval Binder, mel to v Mohelne doma a vedle nej stal podobny barak. Ale je tomu aspon 8 let, tak jsem si to vybavila doufam spatne. O te kauci vic nepsal. Napsal mi jen dva mejly za tri dny. Vzdy rano kolem sesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
5.4.14 00:31

@maminkas jestli jsem ho našla dobře tak by na nem neměla být exekuce

• Citovat
  • Upravit
64
5.4.14 00:31

A stou kaucí mi to pls vysvětlíš, proč jednou je taková cena a pak cena o 5 000 vyšší? kromě toho, že říkat kolik smíš a nesmíš mít dětí při pronájmu je hodně ujeté… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
5.4.14 00:32

@maminkas dej si na google mohelno 340 to by měl být ten pan a ten dům v pronájmu by měl být když jdeš jakožto zpět tak je ještě jeden dům a pak je ulice a v něm je dům, který se tomu vašemu podoba

• Citovat
  • Upravit
328
5.4.14 00:33

A jak jsi to nasla o te exekuci? Ja nevim ani ulici, ani cislo toho baraku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328

A jak jsi to nasla o te exekuci? Ja nevim ani ulici, ani cislo toho baraku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beruška-Boubelka

Tak moje znama mela s chlapem a deckem podobnej barak v pronajmu na Severu Cech a calovali pres 20 tacu, takze bacha :think:

• Citovat
  • Upravit
4009
5.4.14 00:35
@Reia píše:
A stou kaucí mi to pls vysvětlíš, proč jednou je taková cena a pak cena o 5 000 vyšší? kromě toho, že říkat kolik smíš a nesmíš mít dětí při pronájmu je hodně ujeté… :zed:

To je jeste dobre, ja cetla inzerat, kde zakazovali jakekoliv zvirata vcetne rybicek 8o

Tak a co ti tedy v tech dvou mailech presne psal? Vysvetloval, proc se jeho pozadavek lisi od inzeratu? Jak dlouho v dome nikdo nebydli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
5.4.14 00:35

Je to nejake divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
5.4.14 00:37

@maminkas jukla jsem kde je v mohelně pohřebnictví a podle toho hledá podobný dům jde to projet tím googlovským panačkem, ale jen teen s tím pohřebnictvím a vedle ten zatím pravděpodobně váš uvidíš jen z vrchu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max