Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s bydlením v řadovém domku. Sháníme s přítelem nové bydlení, původně jsme chtěli byt, protože dům nám přijde hodně nákladově náročný, ale teďka nás napadla možnost řadového domku za Prahou, kde by přeci jen ty náklady měly být menší než v samostatném domě. Kdo bydlíte v řadovce, jaké máte asi náklady, jak jste spokojeni, neštve Vás dojíždění?
@Sofie2013 píše:Řadovku můžeš mít i ve městě. Máš asi na mysli satelit?
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s bydlením v řadovém domku. Sháníme s přítelem nové bydlení, původně jsme chtěli byt, protože dům nám přijde hodně nákladově náročný, ale teďka nás napadla možnost řadového domku za Prahou, kde by přeci jen ty náklady měly být menší než v samostatném domě. Kdo bydlíte v řadovce, jaké máte asi náklady, jak jste spokojeni, neštve Vás dojíždění?
To je různý, ale hlavně si rozmyslete to dojíždění, doktory, školky, školy… Jinak nové domy jsou na tom už dobře, ale samozřejmě řadovka je ze stran krytá, takže je na tom ještě lépe. Ale upřímně? Většinou jsou tam jen malé výběhy a sousedé na vás vesele čumí.
@Sibyla0 píše:
To je různý, ale hlavně si rozmyslete to dojíždění, doktory, školky, školy… Jinak nové domy jsou na tom už dobře, ale samozřejmě řadovka je ze stran krytá, takže je na tom ještě lépe. Ale upřímně? Většinou jsou tam jen malé výběhy a sousedé na vás vesele čumí.
Kotce pro psy.
@Burj Chalifa Okraj Prahy, tak 15 minut busem na metro nebo na příměstském vlaku, na domek přímo v Praze bychom neměli finance.
Jako taky to není ideální, ale byt mi přijde jako větší kotec
Takhle má člověk aspoň možnost vyjít ven na zahrádku.
Myslíš bydlení v něčem takovým? http://bydleni.idnes.cz/…/stavba.aspx?…
To bych radši bydlela v paneláku než v tomhle. To je hrůza.
Budu od léta na mateřské, takže samostatný dům bychom asi z jednoho platu táhli těžko, takže ta řadovka mi přijde jako rozumný kompromis.
Já bych do toho šla, manžel ne
Ale když už, tak ten typ kdy nemáte se sousedy společnou zahradu ve smyslu, že vy máte spodek, oni vršek. To je pak zahrada na prd, když nad váma někdo sedí na balkóně a hází vám vajgly na hlavu ![]()
@PetraJ píše:
Myslíš bydlení v něčem takovým? http://bydleni.idnes.cz/…/stavba.aspx?…To bych radši bydlela v paneláku než v tomhle. To je hrůza.
Strašný!!! ![]()
@PetraJ To ne, bylo by to asi v obci, kde jsou právě spíš normální vilky, řadovek jenom pár.
@Burj Chalifa já bych do toho šla. Jsem teď v paneláku a dítě v paneláku je děs. Ale jen do toho krajního s velkou zahradou a příjemnýma sousedama ![]()
Edit: a vybrala bych si něco méně řadového
Ale řadovku jako takovou bych neodsuzovala.
@PetraJ píše:
Myslíš bydlení v něčem takovým? http://bydleni.idnes.cz/…/stavba.aspx?…To bych radši bydlela v paneláku než v tomhle. To je hrůza.
Souhlas, tohle je fakt masakr…
My teda šli do domku, i za cenu delšího dojíždění.
@Burj Chalifa píše:Že jo. A já se svým orientačním smyslech bych ani netrefila domů.
Strašný!!!