Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Uslava píše:
Večer si sednete s rodiči a děláte párty. Jakože ve trojce? To musí být poměrně zajímavé. Platí dobře?
A k tomu si zrejme vezmou dalsi hlidacku deti, at ty mejdany stoji za to
@vokishka píše:
A k tomu si zrejme vezmou dalsi hlidacku deti, at ty mejdany stoji za to
Proč. Party bude doma. Není třeba další hlidacky.
@Zuzana170 píše:
@Uslava nene prostě se kalí
Jakože se všichni opijete? I ty? To je vyjde na dost peněz. Hele, to není vhodné. Jednou to dopadne špatně.
@Lucy75 píše:
jak jako Seniory??![]()
![]()
jakože ve 47 si mám dojít pro jistotu napsat slogan na parte do pohřebky, co
jsem si to myslela…
Vrať se do hrobu…
![]()
@Uslava toz já s nema mám takovej rodinnéj vztah, takže pak jak děcka usnou kalim s nema, ale jako chodím ven s i mima vrtevnikama a to je většinou stejně tak nevím proč mi to vseci vyčítají
Kdybych měla na spočítat, kolik jsem viděla případů teenagerů, kteří trpí utkvělou představou, že jsou na svůj věk příliš dospělí a vyspělí, protože se baví s někým o pár let starším… Buďte v klidu. Takové poznámky přecházejte. Bavte se s těmi lidmi, se kterými se bavit chcete. Víc neřešte.
Až vám bude těch 25 a víc, zjistíte, že jste nijak zvlášť napřed nebyla a ostatní vám asi jen chtěli naznačit, že byste se měla trochu víc odvázat a užít si mládí ![]()
@DeeDee.518 píše:
Kdybych měla na spočítat, kolik jsem viděla případů teenagerů, kteří trpí utkvělou představou, že jsou na svůj věk příliš dospělí a vyspělí, protože se baví s někým o pár let starším… Buďte v klidu. Takové poznámky přecházejte. Bavte se s těmi lidmi, se kterými se bavit chcete. Víc neřešte.Až vám bude těch 25 a víc, zjistíte, že jste nijak zvlášť napřed nebyla a ostatní vám asi jen chtěli naznačit, že byste se měla trochu víc odvázat a užít si mládí
však ona je odvázaná a kalí s těmi starými 25letými rodiči od dětí ![]()
@Zuzana170 takže jako ty jdeš hlídat někam děti, rodiče oba jsou v hospodě nebo kde? a pak rodiče přijdou, děti spí, a vy chlastáte a máte párty?
to mi přijde takové neobvyklé
Večer si sednete s rodiči a děláte párty. Jakože ve trojce? To musí být poměrně zajímavé. Platí dobře?