Straší lidé a já

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
19.9.22 05:27
@Zuzana170 píše:
Dobrý den, je mi 17 let, v listopadu 18. Hodně se bavím se staršíma lidma kolem věku 25 a víš. Hlídám hodně děti a s jejich rodičema si večer potom sednu(párty). Poslední dobou slyším od svých vrstevníků a rodičů že se chovám starší než jsem, že bych se s nima bavit neměla, že se snažím se jim přiblížit, že se chovám až moc dospělé, a že bych se měla víc bavit s lidmi mého věku atd…
Máte někdo nějakou zkušenost?

Večer si sednete s rodiči a děláte párty. Jakože ve trojce? To musí být poměrně zajímavé. Platí dobře?

• Citovat
  • Upravit
65238
19.9.22 06:02
@Uslava píše:
Večer si sednete s rodiči a děláte párty. Jakože ve trojce? To musí být poměrně zajímavé. Platí dobře?

A k tomu si zrejme vezmou dalsi hlidacku deti, at ty mejdany stoji za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
19.9.22 06:10
@stinga píše:
a proč to? připadala sis stará?

ironie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.9.22 06:25

@Uslava nene prostě se kalí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.9.22 06:42

@Lucy75 jj od sebe starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
19.9.22 07:10
@vokishka píše:
A k tomu si zrejme vezmou dalsi hlidacku deti, at ty mejdany stoji za to

Proč. Party bude doma. Není třeba další hlidacky.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
19.9.22 07:12
@Zuzana170 píše:
@Uslava nene prostě se kalí

Jakože se všichni opijete? I ty? To je vyjde na dost peněz. Hele, to není vhodné. Jednou to dopadne špatně.

• Citovat
  • Upravit
23971
19.9.22 08:28
@Lucy75 píše:
jak jako Seniory?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jakože ve 47 si mám dojít pro jistotu napsat slogan na parte do pohřebky, co :mrgreen:
jsem si to myslela… :lol:

Vrať se do hrobu… 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.9.22 09:47

@Uslava toz já s nema mám takovej rodinnéj vztah, takže pak jak děcka usnou kalim s nema, ale jako chodím ven s i mima vrtevnikama a to je většinou stejně tak nevím proč mi to vseci vyčítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
19.9.22 22:24

Kdybych měla na spočítat, kolik jsem viděla případů teenagerů, kteří trpí utkvělou představou, že jsou na svůj věk příliš dospělí a vyspělí, protože se baví s někým o pár let starším… Buďte v klidu. Takové poznámky přecházejte. Bavte se s těmi lidmi, se kterými se bavit chcete. Víc neřešte.

Až vám bude těch 25 a víc, zjistíte, že jste nijak zvlášť napřed nebyla a ostatní vám asi jen chtěli naznačit, že byste se měla trochu víc odvázat a užít si mládí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
20.9.22 12:49
@DeeDee.518 píše:
Kdybych měla na spočítat, kolik jsem viděla případů teenagerů, kteří trpí utkvělou představou, že jsou na svůj věk příliš dospělí a vyspělí, protože se baví s někým o pár let starším… Buďte v klidu. Takové poznámky přecházejte. Bavte se s těmi lidmi, se kterými se bavit chcete. Víc neřešte.Až vám bude těch 25 a víc, zjistíte, že jste nijak zvlášť napřed nebyla a ostatní vám asi jen chtěli naznačit, že byste se měla trochu víc odvázat a užít si mládí ;)

však ona je odvázaná a kalí s těmi starými 25letými rodiči od dětí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76763
20.9.22 12:52

@Zuzana170 takže jako ty jdeš hlídat někam děti, rodiče oba jsou v hospodě nebo kde? a pak rodiče přijdou, děti spí, a vy chlastáte a máte párty?
to mi přijde takové neobvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová