Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ještě nejsem po 30 týdnu. začínám 22
No,ale snad to bude ok. Po třicátém si budu pískat a chystat věcičky,jsem si říkala, že dřív mě ani nehne.
aha, tak to jsem asi špatně pochopila.. já začla asi kolem 20tt všechno schraňovat, abys to potom všechno stihla ![]()
No snad jo -nestraš. Minule jsem začala chystat týden před termínem
A pro kočárek jela až když nás pustili z porodnice. Tak nějak když jsem četla co všechno se může ještě přihodit, tak se mi do toho nechce.No, uvidíme.
Holky nebojte-já taky nebudu-možná.
Holky taky jsem se bála, ale už mě to dávno přešlo. Ostatně to nedělá dobře mimi být takhle ve stresu. A ono může být celé těhu bezproblémové a při porodu, nebo po porodu ty komplikace nastat taky mohou. Tak že co se má stát stane se. Tak sa uklidněte a myslete pozitivně na to malé
![]()
pravda,taky jsem si myslela že po 30tt už nebudu tak vystrašená,ale opak je pravdou
jsem teď 38+4 a strach mám pořád,stát se muže cokoli,ale snažim se tím nezabívat..moc mě to teda nejde
zvlášť ,když už člověk celej den sedí doma a nemá do čeho píchnout,manžel v práci,ven se na týhle kluzavce moc chodit nedá
musíme myslet pozitivně to jediné nám může pomoci
![]()
adrianaaa: Ježiši nestraš
, já na ten klídek po 30 týdnu úplně spoléhám:-) Celé těhotenství jsem vyjukaná od doktorů (operace žlučníku ERCP ve druhém měsíci), takže nervy mám celkem dost v tekutém stavu. Je pravda, že když je člověk doma sám a nemá co a kam, tak pak přemýšlí nad vším možným. Já odmítla neschopenku a chodím pořád do práce(a doufám, že to ještě dlouho budu zvládat), protože doma bych se sesypala:-/ Taky jsem si přísahala, že na rubriku se špatným koncem prostě koukat nebudu,no jsem to stejně nezvládla a najukla, pořád si říkám, když člověk kouká na ty příběhy, že po 30 týdnu se už tolik neděje(nebo se o tom ani nepíše) No, holky nezbývá nic jinýho než být max.opatrný a doufat, že se nám nepřihodí to samé :-/
tak to raději nečti, já jak tam vidím peříčko ani nezačínám číst, taky by mě to deptalo, takže asi tak ![]()
Lowel píše:
tak to raději nečti, já jak tam vidím peříčko ani nezačínám číst, taky by mě to deptalo, takže asi tak
Já brečím, už jen když to peříčko vidím…
Fakt je potřeba se tomu cíleně vyhýbat.
Kathrin to mě moc mrzí
, úplně mě obešel mráz, ať je brzo dobře, profil mazat přeci nemusíš a zůstaň s námi
![]()