Strašný strach ze špatného konce těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
29.11.10 10:01

Ještě nejsem po 30 týdnu. začínám 22 :-? No,ale snad to bude ok. Po třicátém si budu pískat a chystat věcičky,jsem si říkala, že dřív mě ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 10:04

aha, tak to jsem asi špatně pochopila.. já začla asi kolem 20tt všechno schraňovat, abys to potom všechno stihla :wink:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
29.11.10 11:48

No snad jo -nestraš. Minule jsem začala chystat týden před termínem :-D A pro kočárek jela až když nás pustili z porodnice. Tak nějak když jsem četla co všechno se může ještě přihodit, tak se mi do toho nechce.No, uvidíme.

Holky nebojte-já taky nebudu-možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
1.12.10 10:02

Holky taky jsem se bála, ale už mě to dávno přešlo. Ostatně to nedělá dobře mimi být takhle ve stresu. A ono může být celé těhu bezproblémové a při porodu, nebo po porodu ty komplikace nastat taky mohou. Tak že co se má stát stane se. Tak sa uklidněte a myslete pozitivně na to malé :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
1.12.10 11:57
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
486
6.12.10 16:49

pravda,taky jsem si myslela že po 30tt už nebudu tak vystrašená,ale opak je pravdou :roll: :roll: jsem teď 38+4 a strach mám pořád,stát se muže cokoli,ale snažim se tím nezabívat..moc mě to teda nejde :zed: zvlášť ,když už člověk celej den sedí doma a nemá do čeho píchnout,manžel v práci,ven se na týhle kluzavce moc chodit nedá :nevim: musíme myslet pozitivně to jediné nám může pomoci :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
7.12.10 11:37

adrianaaa: Ježiši nestraš 8-o , já na ten klídek po 30 týdnu úplně spoléhám:-) Celé těhotenství jsem vyjukaná od doktorů (operace žlučníku ERCP ve druhém měsíci), takže nervy mám celkem dost v tekutém stavu. Je pravda, že když je člověk doma sám a nemá co a kam, tak pak přemýšlí nad vším možným. Já odmítla neschopenku a chodím pořád do práce(a doufám, že to ještě dlouho budu zvládat), protože doma bych se sesypala:-/ Taky jsem si přísahala, že na rubriku se špatným koncem prostě koukat nebudu,no jsem to stejně nezvládla a najukla, pořád si říkám, když člověk kouká na ty příběhy, že po 30 týdnu se už tolik neděje(nebo se o tom ani nepíše) No, holky nezbývá nic jinýho než být max.opatrný a doufat, že se nám nepřihodí to samé :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
7.12.10 11:40

Kathrino

tak to raději nečti, já jak tam vidím peříčko ani nezačínám číst, taky by mě to deptalo, takže asi tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.12.10 13:01
Lowel píše:
tak to raději nečti, já jak tam vidím peříčko ani nezačínám číst, taky by mě to deptalo, takže asi tak :nevim:

Já brečím, už jen když to peříčko vidím… :roll: Fakt je potřeba se tomu cíleně vyhýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
9.12.10 13:57

mažu profil holky, stalo se, čeho jsem se bála.. mějte se

• Citovat
  • Upravit
35545
11.12.10 12:06

Kathrin to mě moc mrzí :cry: , úplně mě obešel mráz, ať je brzo dobře, profil mazat přeci nemusíš a zůstaň s námi :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí