Strašný strach ze špatného konce těhotenství

Kathrina
28.11.10 13:16

strašný strach

ahoj…docela se trápím tady diskuzei na téma těhu se špatným koncem, je to tolik smutné a já se ptám… je to vždy nepředvídatelné? Když se nechají udělat veškerá vyšetření i nějaká navíc a třeba i odběr plodové vody…i tak se může něco přihodit? jsem strašně přecitlivělá, reaguju nepřiměřeně a je mi to všechno co se děje tak strašně líto…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
28.11.10 13:21

jedine rada necist spatne dizkuse a verit ze mimi bude zdrave ,proc by taky nebylo?? co je, to je a co ma byt to stejne neovlivnis .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
28.11.10 13:36

ahojky.taky jsem tu projížděla deníčky a diskuze ze špatným koncem. :cry: Řvala jsem u toho jak malá a bála se že se něco přihodí i mě.Ale těd už to nečtu a jsem v pohodě.Raději si čti jiné diskuze :wink:

• Citovat
  • Upravit
2311
28.11.10 13:37

Kathrino - jsem v ranném začátku vysněného těhu a taky si nemůžu být jistá, že se nic nestane.. Takovou diskuzi si nesmíš číst! :oops: Přečti si raději něco veselešího. Já pracuji s postiženými dětmi ale nechci ani pomyslet, kdyby se takové dítě narodilo nám. A občas to příroda zařídí tak,aby bylo nejmenší zlo. Asi bych z tomo byla nešťastná jako každá maminka a moc by mě to bolelo a ani na to nechci pomyslet :oops:
Neboj a doufej, že je vše v pořádku, protože určitě je :-D :kytka: užívej si těch krásných dní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
28.11.10 13:49

cerny myslenky hod stranou, diskuse o spatnych koncich necti. To ze se buses zbytecne trapit nikomu nepomuze, ani tem co neco takoveho zazily, ani tobe a tvemu diteti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
28.11.10 14:07

holky já vím, není to dobré, ale já mám poslední týden takové myšlenky, hrozné představy, ale nejen o mimi ale i o mě, naželovi apod…o snech ani nemluvím, je to normální a součást těhotenství??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
35545
28.11.10 14:36

Ahojky, prosím tě, tímhle jsem si taky prošla, nevím, zda to je normální součást, ale první trimestr jsem měla hrozné sny a přepadaly mě pochyby, že se něco stane, mimi nebude zdravé,… děsný :-? . Když jsem si přečetla něco špatného, tak jsem hned myslela na to, že se mi to může stát :zed: Nečíst, nehledat, uklidnit se :mrgreen: lehce se to řekne, hůř udělá, ale nic jiného nezbývá :wink: Mě pak dorazili špatné triple testy, ale máme krásného zdravého klučíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.11.10 14:39

Tyhle psychický stavy jsou v těhotenství normální. Zatni zuby a vydrž to. Za pár dnů budeš mít zase jinou hladinu hormonů a bude to dobrý. :mrgreen: :kytka:

A hlavně NEČTI žádné negativní zprávy, nečti deníčky o andělíčcích, nesleduj zprávy (a krimi zprávy už vůbec ne) apod. Prostě si to zakaž! Vem si raději pěknou, oblíbenou, pozitivní knížku (fakt extra pozitivní knížku, u které se třeba i zasměješ, např. Slepičí polévka pro duši nebo Prevítem snadno a rychle apod.). Prostě na tom systematicky pracuj, aby ses cítila lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
28.11.10 14:51

Ahoj,

asi tyden vim, ze jsem tehu a mam taky hrozny strach o to vetsi ze uz mam dva potraty za sebou.
Proste si vzdycky reknu, ze delam maximum co muzu a stejne to moc neovlivnim a tak se tesim na mimi a moc si spatny konec nepripoustim i kdyz to jde velmi tezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.10 15:02
Kathrina píše:
holky já vím, není to dobré, ale já mám poslední týden takové myšlenky, hrozné představy, ale nejen o mimi ale i o mě, naželovi apod…o snech ani nemluvím, je to normální a součást těhotenství??? :nevim:

Kathrino úplně tě chápu. Moje těhotenství je po fyzické stránce naprosto bezproblémové, ale pravděpodobně si vybírá daň na psychice. Je to až teď v poslední době, rozhodí mě každá kravina, zbytečně vyjíždím na lidi, které mám ráda, jsem podrážděná a dělám z komárů velbloudy. Navíc brečím kvůli každý hovadině. Včera jsme se s přítelem pohádali (samozřejmě zbytečně kvůli kravině) já jsem vyjela úplně zbytečně, pak mě lehce pobolívalo v podbřišku a nemohla jsem popadnout dech, přítel z toho byl hotovej a mě bylo najednou líto, že mu vlastně ubližuju. Nehledě na to, že tím ubližuju malýmu. Mohl se chudinka v tom břiše ukopat :-( jenže občas to nedokážu ovládnout a nevím proč, sama se nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
28.11.10 15:36

Taky Tě naprosto plně chápu. Zítra začínáme 13.týden a od začátku jsem se strachovala, abysme tím prvním trimestrem prošli bez úhony, nepotkalo nás žádné zamlklé těhu, potrat, špinění a kdoví co ještě. No a když jsem tad přečetla nějakou špatnou diskuzi, už jsem začala hysterčit, že miminko v bríšku je uvnitř mrtvé. Už jsem si jedním zamlklým těhu prošla loni v 9.týdnu, takže o to víc jsem to řešila. Podle mě je to normální stav, člověk se o toho prďolu bojí, kór když ví, že na začátku je to buď a nebo. Takže snad jen jedna rada je: myslet pozitivně, nic si nepřipouštět a tyto diskuze nečíst a obloukem se jim vyhýbat (i když se to špatně dělá, znám to…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 08:52
Wiolla píše:
Tyhle psychický stavy jsou v těhotenství normální. Zatni zuby a vydrž to. Za pár dnů budeš mít zase jinou hladinu hormonů a bude to dobrý. :mrgreen: :kytka:A hlavně NEČTI žádné negativní zprávy, nečti deníčky o andělíčcích, nesleduj zprávy (a krimi zprávy už vůbec ne) apod. Prostě si to zakaž! Vem si raději pěknou, oblíbenou, pozitivní knížku (fakt extra pozitivní knížku, u které se třeba i zasměješ, např. Slepičí polévka pro duši nebo Prevítem snadno a rychle apod.). Prostě na tom systematicky pracuj, aby ses cítila lépe.

já nejradši čtu právě ty detektivky, ale ty mě nerozházej, i když svůj podíl by na tom vlastně mohly mít taky, ale nevím, jj, už na nic takového koukat nebudu… ale jedna moje známá o týden víc těhu o mimi teď přišla :cry: je to smutný, ale ať to bde znít jakkoliv, z toho bych se nezhroutila i když by mě to moc mrzelo, já právě vidím takové ty věci, jako že se něc stane kolem 20tt a budu muset na vyvolání apod :cry:

• Citovat
  • Upravit
Kathrina
29.11.10 08:53

holky jsem ráda, že v tom nejsem sama, i když takvé představy bychom neměly mít žádná, ale aspoň vím, že nejsem ojedinělý exemplář a že je nás více… asi to k tomu těhu patří… ale i tak obdivuji všechny, s kterými těhu vůbec nic nedělá a to v dobrém i špatném smyslu… díky všem za podporu

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
29.11.10 09:19

Ahoj.Nejsi v tom sama rozhodně i já jsem takovej plašan. Jelikož jsem ve druhém měsíci prodělala těžkou operaci žlučníku, tak plaším a furt čekám to nejhorší. Jsem si říkala, že po 20 týdnu a po triplech to bude v pohodě a že už si to těhu začnu užívat,jo, prdlajs,taky jsem vlezla do diskzte těhu se špatným koncem a zjistila jaký množstvý holek přišlo o mimčo třeba až ve 24 týdnu. Takže opět nastala hysterie a plaším. Te%ď si říkám, že si těhu začnu užívat po UZ v 30 týdnu(pokud bude vše v pořádku) a rozhodně už vím, že nic číst nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kathrina
29.11.10 09:56

UJu určitě nečti, miminko se může už narodit bez problémů po 30tt takže ty už jsi za vodou :mrgreen:
ale vždycky se dá narazit na diskuzi… kde tě to vyvede z omylu :cry: děje se to, je toho tolik, ale je pravda, že bychom to neměly číst …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky