Mám jet?

486
27.11.10 17:49

mám jet?

ahoj všechny.vim že tohle téma je tu celkem často. :lol: ..ale nevím si rady.jsem 37+2 a malá sebou pěkně hází a dost to bolí+ mě chytne občas křeč do celého bříška ,ale není to tak strašné…a je to cca po 20 min no moc pravidelný mě to nepříjde,vana nepomáhá.jo a ještě k té křeči se přidá tlak na moč.měchýř a konečník.v úterý v poradně mě dr .řekla že se mě dost zkrátil čípek(CS7).nevím jistě jestli je to porod,protože včera v noci jsem měla něco podobného,nechtěla jsem plašit ,nakonec jsem usla a celý den byl dobrý …děkuji za odpovědi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
agy
15466
27.11.10 17:55

Adriano, mě řekla porod.asistentka,že i špatný pocit je důvod,proč miminko zkontrolovat,takže klidně jeď,natočí ti monitor a za půl hodky pojedeš dom s klidnym srdcem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.11.10 18:08

no asi plašim zbytečně zas :roll: ted je zas vše normální.bolesti jsou pryč.malá si zaškytala a ted jsou pohyby zas normální..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.11.10 20:21

Adri tak já jsem na tom uplně stejně,už druhý den mě to večer chytne a je to mazec,až křížové bolesti.Tlak na močák je taky šílený,dole mě malý dloube jak o život a bolí to jak čert.Taška nachystaná,manža vystresovaný.Vždycky to přejde,někdy až k ránu.Už se začínám bát,že snad budu rodit doma,protože si budu myslet,že to zase nic není a ono to třeba bude ono.Celou noc chodím tam a zpět a řeším - jet - nejet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
27.11.10 21:16

:lol: mluvíš mě z duše :lol: závidím ženám co odjíždějí s prasklou plodovkou :wink: jinak potvrzeno planý poplach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
28.11.10 07:44

Tak dneska nic,uff.Většinou mě to chytne když přez den jdu na nějakou procházku,to pak večer stojí za to.Taky mám děsný výtok,tak kutím - je to plodovka,není :roll: A to nejsem prvorodička :cert: :mrgreen: No beztak nakonec budu přenášet a na Vánoce budu v porodce :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
28.11.10 09:44

ahoj, plodovku poznáš na 100%. Je teplá a prostě teče najednou, ne po kouskách.
Mě praskla doma, spím a najednou cítím takové lupnutí, zvuk jako když praskáš ty bublinky na igelitě :-P ) a byla to voda. A najednou takovétepo a prostě to teče. To si nejde splést s ničím jiným. Voda praskla a stejně jsme rodili až za 5 hodin. Ale já byla tak vykulená, že jsme okamžitě jeli, protože jsem myslela, že budu rodit okamžitě…jojo, to jsem se spletla…čekalo mě 5 hodin kontrakcí…
Tak držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
28.11.10 10:24

No já slyšela,že může vytékat postupně,ale nevim já to nezažila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.11.10 10:30

Ahoj,
mě praskla voda v noci. Zvedala jsem se s velkým nucením na záchod, jako ostatně ke konci těhotenství každou noc. Zvednu se a jejda jako když vyliješ kbelík vody najednou. Nebolí to, jen to teče a teče :-) a rodila jsem až za 19 hodin :roll:

Ale mimi je tou nejhezčí odměnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky