Strava v porodnicích

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
706
23.2.15 22:21

Strava v porodnicích

Pro mne je toto téma ještě daleko, ale často jsem v recenzích na porodnice četla (ano zítra mám první pokud o zápis do porodnice), že strava v porodnicích je strašná. Dnes se známému narodil syn a toto dostala maminka k večeři.
Vím že na Bulovce je možnost si připlatit nadstandardní stravu. Je to tak i v jiných porodnicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
23.2.15 22:22
  • Citovat
  • Upravit
789
23.2.15 22:25

@martja_sgcz tak přesně takové hnusy si pamatuji z fno, obědy tam celkem uslyšíte, ale ty snídaně a večeře :zed:, nikdo mi nevymluvi, že za ty prachy co stojí ten hnusný salám by nešlo vymyslet něco zdravejsiho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
23.2.15 22:26

Já jsem sice z ruky, rodila jsem v Třinci 2× ale jídlo super, vyjmenovala jsem co nejím a vždycky mi vyhověli. Řekla jsem že jím kuřecí, krůtí, hovězí, ale vepřové ne, ani králíka apod. a nikdy se mi nestalo, že by mi přistála nějaká hnusná šunka. Vždycky byl super oběd, bramb. kaše, hovězí, kompot, polívky zeleninové, buchtičky s krémem apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lelek23
23.2.15 22:26

Podle me to jist ani nemusite, muze Vam klidne nachystat a donest Vase rodina neco k jidlu ne? stejne hned dalsi den po porodu se prijede podivat na miminko cela rodina tak Vam muze nachystat treba neco do krabicek

• Citovat
  • Upravit
337
23.2.15 22:27

Lahodný salámek… U Apolináře jsme dostávaly podobné ňamky a největší legrace byla se do toho tajemného balíčku dostat, protože člověk měl po ruce pouze příborový nůž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
23.2.15 22:29

Já si teda na jídlo v porodnici stěžovat nemůžu, mě tam chutnalo, šunky a salámy meli taky dobre…asi všude to chodí jinak a hlavně každému vyhovuje neco jiného… Jo a rodila jsem v Benešově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
23.2.15 22:30

Nemocnicni strava asi neni nikde uplne vyborna ale jak uz bylo receno muzete si nechat cokoliv donest z domova nikde neni psano ze musite snist vsechno, co vam tam daji…a navic vecinou de tak o 3 dny tak se da prezit vsechno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
23.2.15 22:30

Ahoj, já si zařídím stravu sama. Hlavně teda kvůli alergiím, nevěřím dietnímu plánu, při každém pobytu v nemocnici ho někdo nepohlídal a byl z toho průšvih. Takže strava vlastní, domácí, snad mi vyjdou vstříc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.2.15 22:31

Ja po prvnim porodu dostala obed primo na porodni box… fazole s klobasou :-D Brno Bohunice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
23.2.15 22:31

@Lelek23: Pokud jste včas někoho informovali, tak ano. Mne tedy překvapila ta „Kvalita“.

@Patule: WTF? :zed: No dobrý tip, ale pustí mě do nemocnice s nožem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
23.2.15 22:32

V ČB taky slušná šlichta, ze začátku jsem si ty jídla i fotila pro pobavení. Manžel mi nosil na přilepšenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
23.2.15 22:33

Taky jsem se stravovala z domácích zásob a teď taky budu, nejde mi ale pořád do hlavy jak toto můžou předkládat kojícím matkám a vůbec nemocným lidem, je to na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
23.2.15 22:33

Mně v porodnici vše taky nechutnalo..Tvarohový nákyp mi moc nechutnal.
Ale to je přeci salám. A salám jíš, ne? Akorát tenhle je s etiketou, tak vidíš, kolik je tam éček. Já mám ráda celozrnný chleba a jednou jsem si taky přečetla etiketu a je tam asi deset éček. Taky jsem žila v domnění, že jím zdravý chleba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
23.2.15 22:35

Jo, taky jsem prezivala na susenkach a bananech z domu. a se salamem bych mela podobny problem, jak uz bylo zmineno. zataveny balicek a k tomu tupy jidelni nuz. nastesti jsem ho nehodlala snist, ale sledovala jsem boj me spolubydlici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková