Strava ve 14. měsíci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
385
25.9.13 09:27

Strava ve 14.měsíci

Zdravím, potřebovala bych poradit. Pořád malé kupuji mléko v prášku, myslíte, že můzu kravské, ale jaké? A mléčné kašičky v prášku, jaká je ekonomičtější náhrada? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
25.9.13 09:30

Čerstvé.. Plnotučné, i když čerstvé by mělo být automaticky plnotučné. Záleží kolik toho vypije, pokud dvě tři flašky denně asi bych zůstala u UM. Já teda kojím, tak to neřeším. Jinak kaše do mléka mají za pár korun ve zdravých výživách. Můžeš si vybrat jakou chceš - kukuřičná, rýžová, jáhlová, pohanková atd. atd. nebo si je různě míchat a ochucovat dle chuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.9.13 09:34

Střídala jsem UM a plnotučné - většinou krabicové. Klukovi chutnalo víc.
Kaše jsem po roce vařila svoje do mlíka - pohanková, krupicová, ovesná. Do toho jsem přimíchávala nějaké ovoce.

• Citovat
  • Upravit
malinada
25.9.13 09:35

Kaše jsou samozřejmě nejekonomičtější domácí, pokud máš tyčák, tak není co řešit, 10m už měl rýžovou a ovesnou, krupici nedělám, ale taky by šla, chystám se na jáhlovou, pak třeba rýžovopohankovou s pohankou lámankou. Kaše už dělám do normálního mlíka, na vaření používám normální, od roka dostane i na pití.

Některé kaše ze zdravé výživy mi přišly takové hrubozrnné a že ta zrníčka ani po namočení neměknou.

• Citovat
  • Upravit
385
25.9.13 13:41

Aha :) malinada : a to uvaří m ovesné vločky a pak je rozmixuji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
31.10.13 21:38

Ja se v tech nazorech zacinam ztracet. Ted jsem na fb koukala na jimejinak.cz a zase dalsi nazor. Moje dite miluje Nutrilon s mlicko s kasi, je mu rok a podle toho to je spatne. Takze by me zajimalo, jaky mate nazor na kravske mleko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí