Nestlé rýžová 1.kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nestlé rýžova 1.kaše
Zdravím mám otázku..příští měsíc mám v plánu začít s příkrmy..ukončený 4.měsíc má UM, kašičkou na noc..chci se zeptat máte zkušenost s nestlé ryžovou kašičkou? Moc děkuji za tipy…Malý mi pije od 120-150ml 6× denne, spinká už kratší dobu..do krmení..ale myslím že za měsíc už vypije zas
mnohem více..děkuji za tipy jakou kaší mám začít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kelsey
ja taky zacala kasi. prislo mi to prirozenejsi jako prechod od mlika ![]()
@cvana
ja dala kasi od stejneho vyrobce jako ma UM. tak nejak mi to prislo nejjednodussi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já začla kaší do flašky, pak jsem dávala na lžičku Hami nemléčnou rýžovou s banány, ta mu moc chutnala a k tomu přidala postupně na oběd zeleninku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky tak mi uz jsem v 5 mesici, pijeme 180 ml 5× denne, se zeleninou jsme uz zacaly cca pred 10 dny, jime uz 210g zeleniny k obedu a k tomu mi jeste vypije 50 ml mleka…dneska jsem dala poprvy kasi (nestle, moje prvni kase), uz se zacal budit driv. No a abych řekla pravdu, ta mu vubec nechutnala (me teda chutnala, lepší neý to zeleninový pyre), nejedl mi to…takže zítra další pokus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s ní byla spokojená, malýmu chutnala, stejně jako ta jejich kukuřičná!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky už přikrmuju malý má oběd zelleninu od uk. 4 měs. asi 10 dní na to jsme dali kaši na noc, tu má babydream, že pije i to UM babydream, pak masozeleninu a už má i ovocnou svačinu.
Příspěvek upraven 24.09.13 v 22:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tu mohu doporučit všecko ostatní byly tekutý srágorky co malá nechtěla z nestlé jde udělat kaše na lžičku a naše malá má pusinu dokořán a čeká na další sousto…
- Citovat
- Upravit
Chci začít kašičkou aby nebyl hladový v noci..
no jinak my máme nutrilon ale u obyč. nutrilonu mel prdy tak mame nutrilon comfort..tak nevim zda nekdo mel kasi nutrilon…
navíc mi prijde ze jsou jen mlečne nebo jsem slepa..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvana píše:
Chci začít kašičkou aby nebyl hladový v noci..no jinak my máme nutrilon ale u obyč. nutrilonu mel prdy tak mame nutrilon comfort..tak nevim zda nekdo mel kasi nutrilon…
ale zas když koupíš tu nestlé nemléčnou kaši, tak si udělá UM s toho nutrilonu co máš a přisypeš tu kaši, taky jsem to týden zpět, tak dělala, páč jsem poslala manžela pro kaši mléčnou do obchodu a dovezl nemléčnou a jinou značku, než měl, ale bylo to ok, malý to celé mlaskl
ale už jsme se zas vrátili k té naší kaši
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A právě že malý mel naposled 61 cm a 4870gramu tak snad pak za ten mesíc po kaši i víc přibere
nevím kde to dáva pije jak duha:D ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cvana píše:
A právě že malý mel naposled 61 cm a 4870gramu tak snad pak za ten mesíc po kaši i víc přiberenevím kde to dáva pije jak duha:D
dává to do cm, náš malý má teď v 5 měs. 69 cm a 7360g, tvůj kluk je o 2 měs. mladší a má skoor stejné cm už, takže nejspíš do cm to vše dává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey asi jo navíc je strašne hyperaktivní stále se hýbe není chvíli v klidu asi i velmi spaluje
má hrazdičku s hračkami kterou div nepřerazí jak se do ni pustí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit