Nestlé rýžová 1.kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@ikyki
to já zas né, nemléčný má jen oběd, to má 200g oběda a svačino ovocnou do ní nasypu suché UM, aby měl ovocnomléčnou svačinu a včři chci, aby měl taky mléčnou zatím, nám už zbývá jen zkusit jogurt na dopolední svačinu za měsíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dani24687 píše:
@Kelsey kolik má malej?
5 měs. my jsme začínali týden před uk 4 měs. s příkrmy, páč vypil dost přes litr UM a furt měl hlad, jak prázdná studna, no a teď už jí ty tři příkrmy, jeli jsme trošku rychlejší tempo, jak u prostřední dcery, že jsem uk. 5 měs. chtěla začít zavádět do jídla po troškách lepek a to bez příkrmů nešlo
Příspěvek upraven 25.09.13 v 10:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey my máme 7m a většina jídelníčku je taky mléčná, mlíčko, kaše, jogurt, jen na oběd zelenina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
proč mu tu kaši nedáš mléčnou tak už nebude třeba se dojídat
je jedno jestli kopíš mléčnou nebo nemléčnou a uděláš ji z um, ale kaše plně bez mléka mi příjde hnus neplný
Ja mu varim sama kasi a vzhledem k tomu, ze se vari 3 hodiny, tak neni prostor, kdy tam to mliko soupnout. Jedine mu primichat UM do hotove kase, ale to mu nechutnalo. Jinak kase z ryze nebo jahel bez mlika je sama o sobe dobra, ja vsechno nejprve ochutnam a pak az to dam malemu
. Jedinou kasi, co mel zatim s mlikem byla z macene krupice. Instantni kase jsem mu zatim nezkousela davat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a myslela jsem jako nemléčnou tu kaši…první ted koukam ze jsem to asi ani nenapsala nebo jsem slepá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddi-Jane Ano, ta první i ve velkém množství udělá jen takovou kejdu. Dělají i od 6. měsíce v pytlíku a to už je klasická kaše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddi-Jane My ji měli asi před dvěma měsíci a přišla mi normálně hustá, ne tekutá, prostě kaše. Ale dělala jsem ze Sunaru a přidávala ovoce, tak je možné, že to mělo nějaký vliv na konzistenci.
- Citovat
- Upravit
@Maddi-Jane Do lahve, kupovala jsem jí vysloveně k tomu účelu, že prakticky nehrudkuje a je tak jemná, že projde i normálním mléčným cumlem. Ale jestli máš starší dítko, tak kup tu v pytlíku. Je o dost levnější, lepší na lžičku a i chutná tak nějak líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maddi-Jane Ne, ta v pytlíku je krupička, takže hrubší a houstne jako normální kaše. Je v ní jen maltodextrin, vitamín B1 a laktobacily. Ta v krabici je superjemná, ovoněná vanilínem a s minerálama a vitamínama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey tak to já strčím do huby vše než to dám malé
ale jo šlo mi spíš o to jak chutná dítku…malá je taky žrout…chtěla bych jí odbourat dávku mlíka a proto bych tu mléčnou chtěla vyměnit za nemléčnou