Stravenky předání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
59
16.4.23 15:46

Stravenky předání

Mám dotaz
Pracuji jako HR consultant v jedné firmě a teď mě čeká týden dovolené a mají zrovna přivést kurýrem stravenky pro všechny zaměstnance jsem tam 3 roky a vždy jsem je přebírala já kolegyně je tam nová a tohle jsem ještě nemusela řešit.

Dají stravenky jí když já nebudu v práci? Nemá někdo zkušenost jak to chodí když jsem u portálu zapsaná já jako kontaktní osoba ale zrovna v den kdy je přivezou tam nebudu :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
16.4.23 15:51

Firma musí napsat plnou moc, kde splnomocní kolegyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6414
16.4.23 15:58

U nás to kurýři vůbec neřeší. Jen si zaznamenají jméno toho, co to přebere, někdy chtějí podpis. Která kurýrní služba to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.4.23 16:29
@ZuzaM píše:
U nás to kurýři vůbec neřeší. Jen si zaznamenají jméno toho, co to přebere, někdy chtějí podpis. Která kurýrní služba to je?

Oni to posílají pokaždé jinou službou takže netuším která jede tentokrát jen došlo avízo od endered že budou v týdnu doručené. A jelikož to došlo v pátek tak už jsem nestihla změnit údaje na kolegyní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.4.23 16:30
@Luucck píše:
Firma musí napsat plnou moc, kde splnomocní kolegyni.

Plnou moc nemám ani já od firmy jen jsem uvedena na webu endered portál jako kontaktní osoba pro odběr stravenek pro firmu.
Firma má asi 60 zaměstnanců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24584
16.4.23 17:49
@Su601 píše:
Plnou moc nemám ani já od firmy jen jsem uvedena na webu endered portál jako kontaktní osoba pro odběr stravenek pro firmu.
Firma má asi 60 zaměstnanců.

Zavolala bych tam a oznámila, že tentokrát to přebere XY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat