Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anaj37 Nene,neboj
My nejsme nároční, jedem tam za krásou přírody, jen jsem se potřebovala trošičku poradit…hlavní je, že se máme kde vyspat, umýt a jedlíci taky moc velký nejsme, tak to bude ok ![]()
Tak to budete spokojeni, a kdyz budete jen prespavat, tak to bohate staci, eura budou potreba na vse ostatni, je tam prece jenom draz
My jsme byli před lety tady: http://www.sorea.sk/Default.aspx?…
bylo to malinko bokem, ale vše fajn. A ty snídaně formou švédského stolu, ty byly super ![]()
My jsme byli přes Vánoce tady: http://www.familiasmokovec.sk/, není to přímo na Štrbském plese, ale asi 15 km v Novém Smokovci. Ale doporučuju!
@martina.se píše:
@veryen přímo na štrbském plesu je jeden hotel, druhý potom u zubačky, což je chůzí asi 5 minut cesty - u zubačky je víc obyč, míň zaplatíš, zas je vysoký (super výhled), ale je to takový panelák (měli jsem tam též svatbu). Druhý je víc luxusní, celkem drahý, ale zase přímo na břehu plesa, takže super. záleží, co si vybereš. Restaurace za lidovku? ve Štbě jich je několik, a v pohodě. A nahoře u zubačky je fajný bufet![]()
Moc tě prosím, jak je to tam s okolím a výlety pro tříleté dítě? Dá se tam chodit nějaké trasy, které by byli pro ní? Budou jí čerstvě tři v té době, něco ujde, ale zase né moc, je pak protivná.
Vůbec nemám představu. Moc děkuji ![]()
@anairda píše:
Moc tě prosím, jak je to tam s okolím a výlety pro tříleté dítě? Dá se tam chodit nějaké trasy, které by byli pro ní? Budou jí čerstvě tři v té době, něco ujde, ale zase né moc, je pak protivná.Vůbec nemám představu. Moc děkuji
cesta přímo okolo plesa - všechno jsou to široké cesty, navíc v plesu byly ryby, co jsme krmili z ruky
já myslim, že se tam vyřádí.. můžete se svézt zubačkou, to děti taky baví
a do popradu si zajet do tatralandie.. ![]()
@martina.se Ryby se krmit nesmí…je tam velká cedule se zákazem pod pokutou ![]()
@veryen píše:
@martina.se Ryby se krmit nesmí…je tam velká cedule se zákazem pod pokutou
no jasný, nesmí, ale každý druhý to dělá - pro děcka je to zážitek..ostatně ono se stačí k vodě přiblížit, potvory připlavou ![]()