Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pěkný den přeji,
ráda bych nějaký tip. Zamýšlíme jet na svatební cestu do Tater(v červnu)
,ale rádi bychom konkrétně v úplné blízkosti Štrbského Plesa.Jak jsem tak koukala, asi je výhodnější zamluvit pobyt s polopenzí, protože dokupovat jídlo je dost pálka
. Zda jste byli ubytovaní v tomto místě, nebo poblíž, prosím o info, co byste doporučili a vše kolem…co se vám líbilo, nelíbilo, zda je v okolí nějaká restaurace za,,lidovky" atd.Moc děkuju
@veryen přímo na štrbském plesu je jeden hotel, druhý potom u zubačky, což je chůzí asi 5 minut cesty - u zubačky je víc obyč, míň zaplatíš, zas je vysoký (super výhled), ale je to takový panelák (měli jsem tam též svatbu). Druhý je víc luxusní, celkem drahý, ale zase přímo na břehu plesa, takže super. záleží, co si vybereš. Restaurace za lidovku? ve Štbě jich je několik, a v pohodě. A nahoře u zubačky je fajný bufet
![]()
Tak my jsme byli ubytování v Nízkých Tatrách, ale do Vysokých jsme se jeli podívat. Byli jsme i u Štrbského Plesa. Cesta nám trvala po dálnici cca půl hodinky. Ve Vysokých bude zbytečně zima. Když jsme tam byli tak 16 stupnu, vrátili jsme se do Nízkých a bylo kolem 25. My jsme tedy byli ubytování v apartmánu, takže jídlo jsme si kupovali v Tescu. Je to o trošku dražší než u nás, ale žádná hrůza. Restaurace ve Vysokých Tatrách jsou dost drahý. My si tam dali teda jen kávu. Ale viděli jsme i ceny jídel. Tam se levně restauracích nenajíte, si myslím. I to ubytování tam bude dost drahé. Takže za mě bych doporučila, ubytování někde mimo, třeba v těch Nízkých a jet se tam podívat. V Nízkých Tatrách je taky pěkně. Blízko je nádrž, kde se dá koupat, jeskyně, sjezdovky atd.
@veryen ještě odkazy: luxus
maximální luxus na břehu plesa
tady jsme byli my
@martina.se
my koukáme na toto ubytování s pp
http://www.booking.com/…emma.cs.html
a nebo tohle se snídaní
http://www.booking.com/…liar.cs.html?…
My jezdime každý rok do hotelu PATRIA, je přímo u jezera, moc příjemný hotel, ale dražší. Když je horší počasí, je tam super welnes.
Já bych se ubytovala spíš na Popradském plese, to Štrbské mi připadá jako Disneyland. Myslím že 10.6. už otevírají turistické chodníky na okolní vrcholy, jen mohou být cesty mokré. Hned bych jela, minulý rok jsme Tatry vynechali…
My jsme byli v hotelu Rysy v Tatranske Strbe, meli jsme to pres slevovy portal a naprosta spokojenost, mas to par km pod plesem na ktery se dostanes pohodlne zubackou za chvilku, na plese bylo dost draho
@Anaj37
Tak jsem dnes koukala na ten hotel Rysy, taky mi přišla nabídka přes Zapakatel, dost slušná sleva, tak asi slevím ze svých představ a na Štrbské pleso se vyjedem podívat. Sice jsem se docela lekla některých recenzí hotelu, ale špatný jsou z roku 2012,třeba se to tam zlepšilo. ![]()
Napsali mi, že bychom mohli mít pokoj s výhledem na hory, což by bylo super
Využili jste saunu, masáže a vířivku?
My jsme tam byli v 2012,tusim na 4 noci, s polopenzi, uz si nepamatuju, kolijt to stalo…hotel to byl cistej, strava dobra, byli jsme jen ve virivce, mensi cistej hotel, zadnej luxus, my jsme tam jen prespavali, jinak od rana do vecera na turach, myslim, ze dostatecny, a ta cena na centrum tater super, je to ale u silnice, ale klid, kdyztak se mrkni na ortofotomapu, my jsme byli spokojeni, na tu zubacku lze koupit i permanentka, ktera plati i na elektricku treba do smokovce, lomnice…primo strbsky pleso bylo hodne „masovy“…ceho se tykaly spatne recenze?
@Anaj37 Chování personálu, jídlo, neochota vyhovět,…v zimě netopili(ale to se nás v létě netýká),drzé recepční. Asi tak, no, ale pokud byla kritika, byla shoda v těchto věcech ![]()
Ty jo, tak nebyli jsme nakonec v jinym hotelu? my jsme fakt nemeli problem, a to sem musela skrz nemoc zrusit 3 dny pred nastupem pobyt a v pohode jsme se domluvili na nahradnim terminu
@Anaj37
No tak to je nářez
.Ale tak záleží, kdo má zrovna šichtu. A za rok 2013 jsou recenze perfektní. Děkuju, jsem ráda, že se můžu poradit s někým, kdo tam byl ![]()