Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdo taky kouká na Stream? Já sleduji Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo, občas i One Man Show a hlavně A dost!.
@Lejaa ten je novej ode dneška, ne? Já nikdy na to moc nekoukala, ale když to je takhle pod nosem, možná taky začnu koukat ![]()
Já teda koukám na Gebrian versus… to mě fakt baví. Bazar taky docela.
@Izzz A o čem to je, zatím jsem se nekoukala. Já bazar sledovala hned jak vyšel, zajímalo mě, s čím přijde tentokrát.
@Izzz píše:
Já teda koukám na Gebrian versus… to mě fakt baví. Bazar taky docela.
Taky Gebrian versus
… potom A dost a kancelář Blaník.
@Lady Bee A dost je dobrý, ta Pošta mě překvapila s těma 15 000, co si přeposílaj, to o těch losech a tak jsem věděla již dřív…ale je to hrůza! ![]()
@Ssd
jj, začalo to včera
Já ten seriál miluju, tak jsem hned začala koukat ![]()
@Lejaa dávájí tam ještě další 2, ale Červený trpaslík je asi nejlepší z nich.
@Ssd píše:
@Lady Bee A dost je dobrý, ta Pošta mě překvapila s těma 15 000, co si přeposílaj, to o těch losech a tak jsem věděla již dřív…ale je to hrůza!
M ani ne, tak nějak mám přehled jak to na poště funguje nefunguje a ne jen od své kamarádky, která tam dělala, ale i z jiných zdrojů a je to ještě horší než Tuna popisuje, takže asi tak.
@Lady Bee mě částečně, když známej přišel s tím, že si posílal životopis do Pošty, tam jsem ho odtamtud hnala jak se dalo.
@Ssd o jaké poště mluvíte?
Gebrian je architekt a komentuje nejrůznější stavby. zasekla jsem se na tom 2 dny a sjela skoro všechny díly.
@Izzz poslední 2 díly A dost! byly o České Poště, jak tam musejí pošťačky za přepážkou nabízet losy, pojištění, atd.
Aha, no, architektura mě moc nezajímá, ale možná se mrknu ![]()
@Ssd aha, mě dneska nabízely pojištění a koupila jsem knížku o traktoru ![]()
@Izzz no vidíte, paní za přepážkou jich třeba má doma 5, jestli i na to mají limity ![]()