Středeční ping pong! ;-)

Zdeněk IV
16.7.22 16:45

Středeční pink ponk! ;-)

Tak jsem byl ve středu pozvaný na pink ponk na 17:00, Saša z práce mě pozval, ptal se, jestli to hraji dost dobře, jsem řekl, že jo, ale neporazil jsem ho bohužel, jeho kamarádku jo, myslím několikrát. Ano, bylo to vše zadarmo, on vzal míč i pálky. Hráli jsme to 2 hodiny, dobře mi dávali do těla, ale mě to nevadí, večer už bylo dobře, byl už tam stín a foukal chladný vítr.

Tak pořád lepší než se bavit na zábavě s holkami, které chlastají a mají blbé kecy, dobře, beru to tak, že byly opilé, ale i já, když mám vypité, tak se bavím nějak normálně a taky vím, co dělám, což se u některých říct nedá. Ano, ta jeho kámoška je kočka, ale že prý spolu nespí, že ona chce dítě a on ne, je mu jak mě, 33 roků, jí je 29 roků. Je dost hezká, je to Ukrajinka, černovláska, já myslím, že jsem nasadil laťku hodně vysoko. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
16.7.22 16:52

Ja mam strasne rada Tvoje pribehy, to je tak krasne naivni a me to vzdycky tak nejak pohladi po dusi a zaroven pobavi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
16.7.22 16:53

Držím palce, Zdeňo. ✊ ✊Neštěstí ve hře, štěstí v lásce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
16.7.22 17:00

Jana525

Já taky nechci děti, ale tak pořád lepší se scházet se sportovně založenými lidmi, než s pochybnými invidudy. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8684
16.7.22 17:23

Já to s tou laťkou nechápu… :,( :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat