Včerejší chlastání na Reflexy! ;-)

Zdeněk IV
10.7.22 15:30

Včerejší chlastání na Reflexy! ;-)

Ano, tak u nás v obci byla včera zábava, Reflexy. Vypil jsem tam 6 piv a 3 kofoly, takže kocovinu jsem neměl. I v pátek u nás byla zábava AC/DC, raději bych šel na to AC/DC, jenže já teprve v pátek přijel a ve čtvrtek jsem měl 4 piva, Litovel, jedenáctky, takže to bych byl v lihu de facto denně a to jsem fakt nechtěl.

Byl jsem na té zábavě s kámošem, ale přisedli si k nám 2 holky, jedna černovláska a druhá byla blondýnka z Uherského Brodu a řeknu, že ti pili hodně! No ještě tam byli s jedním klukem a ten byl v pohodě. Mají okolo 30 let a to já myslel, že v tom věku už holky nepijí, hlavně ta modrooká blondýnka byla docela hlučná po alkoholu. Šel jsem potom na záchod a pro další pivo a když jsem se ke stolu vracel, tak se mě ty holky ptaly, kde jsem tak dlouho byl! Jsem řekl, že na záchodě. A ta blondýnka řekla: " Ty sis ho tam mastil". A smály se jak blbé. Jsem řekl, že za tak krátkou chvíli bych to nestihl. Byly už dost opilé, potom už tam ani nebyly.

Potom jsem šel na bar, protože jsem si chtěl dát něco k jídlu, tam byli o dost mladší holky, věk kolem dvaceti let. Ale už tam toho moc nezbylo, jen mi dala malou porci s chlebem a to mi dala zadarmo, mému kámošovi to dala za 20 Kč. :-D Tak jsem se jí ptal, co říká na moje věci, které jsem koupil ve Sportisimu, pochválila mi to, pochválila mi i boty. Ano, byl jsem frajer, měl jsem tam takovou značkovou mikinu za 700 Kč a nohavice typu: Hannah. ;-) Jedna tam dokonce u toho baru chtěla, abych si vyfotil její zadek, odmítl jsem to, ale provokovala dost dobře, špulila se pře de mnou zadkem. :-D Jako Nicki Minaj. ;-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14636
10.7.22 15:34

Zdendo, ty hýřile! Nezapomeň hned v pondělí zkontrolovat zůstatek na účtu a příští víkend se zase ozvi! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
10.7.22 15:37

Proboha a kolik si tam nechal! 6 piv a 3 kofoly to musely být alespoň 300,– + vstup :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.7.22 15:41

Zdenda to včera rozjel.
Reflexy, Argema a Akcent jsou moje mladí.
Propařené mladí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.7.22 15:42

Aby ti zůstalo kapesné na tu svatbu. Zas to tolik neroztáčej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.7.22 15:44

Pane Boze zač nás trestas🙏 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zdeněk IV
10.7.22 15:46

Kelsey

@Kelsey píše:
Aby ti zůstalo kapesné na tu svatbu. Zas to tolik neroztáčej.

Mám naspořené, tak to může být už jedno a výplata už přišla na účet.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
10.7.22 15:50

Zlatej Ontar, ten se nastrejchne doma z poctiveho domaciho rozkvasu z chleba od slepic. Vecer se pak osplouchne v sudu, vytvaruje na kartonu od mleka svatecni radiovku, vezme si z tajnych zasob 23,– na chleba s horcici a na zabave flirtuje s pani Palivcovou, ktera mu protekcne sleva zbytky piva do bandasky.
Takove plytvani bych nestrpela. My jsme sice kulturni rodina, ale vocad pocad.

• Citovat
  • Upravit
10.7.22 16:08

Doted sem neverila, ze Zdenka existuje, ale holky paneboze on je od nas z vesnice.😄 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65296
10.7.22 16:11
@andelicek1996 píše:
Doted sem neverila, ze Zdenka existuje, ale holky paneboze on je od nas z vesnice.😄 😄 😄

tak on tu měl i odkaz na fotku, možná to tu někdo ještě dá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.7.22 16:12

Miluju to tady :srdce: :srdce: :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
10.7.22 16:14
@ontarova.stara píše:
Zlatej Ontar, ten se nastrejchne doma z poctiveho domaciho rozkvasu z chleba od slepic. Vecer se pak osplouchne v sudu, vytvaruje na kartonu od mleka svatecni radiovku, vezme si z tajnych zasob 23,– na chleba s horcici a na zabave flirtuje s pani Palivcovou, ktera mu protekcne sleva zbytky piva do bandasky.
Takove plytvani bych nestrpela. My jsme sice kulturni rodina, ale vocad pocad.

Zdenda je hroznej bizár, to by se u Ontarovejch stát nemohlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.7.22 16:16
@Královna Kosmíru píše:
Zdenda je hroznej bizár, to by se u Ontarovejch stát nemohlo :lol:

Prave, pak ma mit solidni rezervy. Co on prohyri za vikend, za to nase vesnice zije tyden i s hospodarskymi zviraty.
Zazpivat si nejakou hezkou pisnicku muzeme i u petrolejky.

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
10.7.22 16:18

Andělíček

@andelicek1996: Tak když se podíváš na kapelu Reflexy, tedy na jejich stránky, tak zjistíš, že hráli u nás v obci. :-D

• Citovat
  • Upravit
Zdeněk IV
10.7.22 16:23

@andelicek1996

Máš ode mě zprávu. ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat