Badoo Martin novotny

2
30.6.22 19:39

Badoo Martin novotny

Ahoj holky, sháním všechny ženy, co mají zkušenost s chlapem z Badoo s pravděpodobně fiktivní jménem Martin Novotný z jižních Čech.. Ve zprávách sdělím víc, včetně fotky… Jestli jste zažily, to co ja, nestyďte se a napište :) hezky to není, ale tím spíš mu to nemůže projít)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
1.7.22 07:17

Nedávno byla reportáž ve zprávách, že nějaký mladý uchyl laka ženský. Mrkni se. Byl z jižních cech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.7.22 19:09

Dík za tip, jdu hledat👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
4.7.22 17:23

Nemám s ním žádnou zkušenost, ale obecně platí pro všechny diskuze a sociální sítě… první varování je vždy nick. Karel Novák, Josef Novotný, Petr Holý… apod…když si pročítám diskuze tak Novotných, Nováků a dalších podobných je tolik, že se divím, že v tomhle státě, ještě žijí lidé i s jiným příjmením. A taky pokud umíte přemýšlet vám hodně řeknou případné fotky…resp jejich aranžmá v porovnání s tím jak se projevuje. Těžko se to popisuje, ale je to tak.

Příspěvek upraven 04.07.22 v 17:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.7.22 17:25
@Petra741 píše:
Ahoj holky, sháním všechny ženy, co mají zkušenost s chlapem z Badoo s pravděpodobně fiktivní jménem Martin Novotný z jižních Čech.. Ve zprávách sdělím víc, včetně fotky… Jestli jste zažily, to co ja, nestyďte se a napište :) hezky to není, ale tím spíš mu to nemůže projít)

Je ženatý či zadaný. Takových mužů jsou plné seznamky. Kolikrát dají fiktivní fotku. Nejde jim o žádný vztah, chtějí jen zasunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
9.7.22 06:06
@topazio píše:
Je ženatý či zadaný. Takových mužů jsou plné seznamky. Kolikrát dají fiktivní fotku. Nejde jim o žádný vztah, chtějí jen zasunout.

To je bezesporu neoddiskutovatelný fakt. A kolikrát si myslí, že ty ženy nenajdou lepšího než je on sám. Slyšel jsem pár takových příběhů. :) No a potom ti co opravdu hledají svůj protějšek mají smůlu. Ale taky nutno podotknout, že se to děje na obou stranách barikády, akorát s tím rozdílem, že ženy nehledají chlapa jen na sex, ale aby jim poskytl finanční podporu. Je potřeba opravdu hodně vybírat a trochu přemýšlet a zastavit se nad tím jak komunikuje, a jak naaranžoval svoji fotku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.23 10:35

Taky jsem s ním měla tu cest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
19.2.23 10:38
@Gabriela005 píše:
Taky jsem s ním měla tu cest