Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mám celkem plné zuby „běžného“ seznamování, ať už online nebo offline. Pokud bych si ještě v budoucnu měla hledat partnera, tak bych chtěla nějakou spolehlivější metodu.
Myslítě, že má cenu zkusit seznamovací agenturu? Tvrdí o sobě, že klienty proklepnou a dokážou zabránit spoustě nemilých překvapení. Máte někdo osobní zkušenosti, ať už vlastní nebo zprostředkované? Jejich ceny tady u nás začínají na 10 000 Euro, takže by mě zajímalo, jaká je zhruba šance na úspěch, než to zkusím.
Za 10 000 Euro by mi nestal teda žádnej pokus o seznámení. Nechápu v čem by seznamovací agentura měla být něčím vvýjimečná. Chlapi i ženské tam budou lhát úplně stejně jako jinde.
@Kockazvysocan píše:
Za 10 000 Euro by mi nestal teda žádnej pokus o seznámení. Nechápu v čem by seznamovací agentura měla být něčím vvýjimečná. Chlapi i ženské tam budou lhát úplně stejně jako jinde.
Lhát teoreticky můžou, ale od toho je tu právě ta agentura, aby je prověřila.
Tak kdyby za 10 tis ecek sehnali miliardare…. Tak asi cajk, jinak ne ![]()
@veria píše:
Tak kdyby za 10 tis ecek sehnali miliardare…. Tak asi cajk, jinak ne
Garanci na úspěch hledání nenabízí.
@Anonymní píše:
Lhát teoreticky můžou, ale od toho je tu právě ta agentura, aby je prověřila.
A jak ho jako prověří? Leda stav a, exekuce.
@Anonymní píše:
Hele, pokud je to tvůj podnikatelský plán, je dost špatnej a, to říkám jako ta, co se jí seznámit nedaří.
@Anonymní píše:
Tak to mě napada dalších 10 000 způsobu, jak lépe využít ty peníze.
@Kockazvysocan píše:
A jak ho jako prověří? Leda stav a, exekuce.
Nevím, co a jak se prověřuje, o tom jsem se nikde nedočetla. Proto se taky ptám. Prý u nich ale lháři a podvodníci neprojdou. Možná mají i nějakou smlouvu s detektivní kanceláří, nevím. Ceny se rámcově pohybují mezi 10 000-100 000 Euro, předpokládám, že minimálně u těch dražších bude nějaké důkladnější prověření detektivem garantované.
@Kockazvysocan píše:
Hele, pokud je to tvůj podnikatelský plán, je dost špatnej a, to říkám jako ta, co se jí seznámit nedaří.
Mně to naopak připadá velmi dobrý plán, pokud je vysoká pravděpodobnost, že vyřadí rizikové muže. Případné problémy mohou člověka vyjít mnohem dráž.
@Anonymní píše:
Nevím, co a jak se prověřuje, o tom jsem se nikde nedočetla. Proto se taky ptám. Prý u nich ale lháři a podvodníci neprojdou. Možná mají i nějakou smlouvu s detektivní kanceláří, nevím. Ceny se rámcově pohybují mezi 10 000-100 000 Euro, předpokládám, že minimálně u těch dražších bude nějaké důkladnější prověření detektivem garantované.
Tak zaplat, a detektiv si te proveri, nez te s nekym seznami. Ale ani detektiv nemuze zjistit, co kdo delal v predchozich vztazich, nebo jaky je povahove.
Spis je to o tom, ze kdyz je nekdo ochotny zaplatit tolik penez, je vetsi pravdepodobnost, ze to mysli vazne.
A teď si vemte, že uvede, že má rád hrachovou kaši a pak ji bude odmítat…
@Anonymní píše:
A to hledas milionare, nebo staci kdyz bude zdravej a bez dluhu? Za tu cenu bych nic min nez chlapa s barakem aspon v Praze, VS, kontem ve Svycarsku a hlavne dokonaleho krasavce nebrala.
@hani28 píše:
Tak zaplat, a detektiv si te proveri, nez te s nekym seznami. Ale ani detektiv nemuze zjistit, co kdo delal v predchozich vztazich, nebo jaky je povahove.
Spis je to o tom, ze kdyz je nekdo ochotny zaplatit tolik penez, je vetsi pravdepodobnost, ze to mysli vazne.
Já nevím, jak přesně to prověřování funguje, proto se také ptám na případné zkušenosti.
Ty vážné úmysly považuji víceméně za jediný bonus, který je v tomhle případě celkem jistý.
Nevím, nemám zkušenost, ale když jsem se seznamovala a zmínila jsem to přátelům, hned mi začali doporučovat až dohazovat úplně nezajímavé protějšky (i když musím uznat, že objektivně to byli potenciálně vhodní muži, ale mám svůj vkus, který ostatní nemůžou tušit ani se do něj trefit). Bych se bála, že agentura by mi vybrala přesně takto nevhodné, navíc asi jich nebude dvacet třicet, ale třeba tři, a navíc „nóbl“ za ty prachy. Mi taková věc připadá nakašírovaná jak nějaká reality show ![]()
Edit: Běžní kluci/muži nedají tisíce eur, takže se mi to jeví, že finančně vysmátější si zaplatí atraktivní společnici, spíš než holku od vedle. Nevím, jestli do těch kruhů spadáš a jestli by ti to vyhovovalo (?).
Příspěvek upraven 22.06.22 v 19:26
Mám celkem plné zuby „běžného“ seznamování, ať už online nebo offline. Pokud bych si ještě v budoucnu měla hledat partnera, tak bych chtěla nějakou spolehlivější metodu.
Myslítě, že má cenu zkusit seznamovací agenturu? Tvrdí o sobě, že klienty proklepnou a dokážou zabránit spoustě nemilých překvapení. Máte někdo osobní zkušenosti, ať už vlastní nebo zprostředkované? Jejich ceny tady u nás začínají na 10 000 Euro, takže by mě zajímalo, jaká je zhruba šance na úspěch, než to zkusím.