Seznamovací agentury - má to cenu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.6.22 19:25
@mroe píše:
A to hledas milionare, nebo staci kdyz bude zdravej a bez dluhu? Za tu cenu bych nic min nez chlapa s barakem aspon v Praze, VS, kontem ve Svycarsku a hlavne dokonaleho krasavce nebrala.

Krása mě nezajímá, ani zdraví moc ne, pokud se nejedná o nemoc, která by na mě měla nějaký výraznější vliv. Ani majetek toho muže pro mě není nijak zvlášť podstatný.
Hlavně mi jde o to, abych nenarazila na někoho, s kým budou problémy, čili muži trestně stíhaní, muži s výraznějšími osobnostními patologiemi, lháří, podvodníci, zlatokopové, sukničkáři. Možná i jiní, tohle je to, co mě spontánně napadá.
Očekávám, že si celkem spolehlivě podaří odfiltrovat muže, kterým jde jen o sex, protože ten se dá sehnat levněji.
Dále by mě lákalo doporučení odborníka ohledně toho, kdo by pro mě mohl být vhodný.

• Citovat
  • Upravit
8142
22.6.22 19:36

Ono bylo o těch placených agenturách málo reportáží… :roll:

https://www.youtube.com/watch?…

Nechápu, kde se jim pořád daří nacházet platící zákazníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 19:39
@Sedmnactnulajedna píše:
Nevím, nemám zkušenost, ale když jsem se seznamovala a zmínila jsem to přátelům, hned mi začali doporučovat až dohazovat úplně nezajímavé protějšky (i když musím uznat, že objektivně to byli potenciálně vhodní muži, ale mám svůj vkus, který ostatní nemůžou tušit ani se do něj trefit). Bych se bála, že agentura by mi vybrala přesně takto nevhodné, navíc asi jich nebude dvacet třicet, ale třeba tři, a navíc „nóbl“ za ty prachy. Mi taková věc připadá nakašírovaná jak nějaká reality show :nevim:

Edit: Běžní kluci/muži nedají tisíce eur, takže se mi to jeví, že finančně vysmátější si zaplatí atraktivní společnici, spíš než holku od vedle. Nevím, jestli do těch kruhů spadáš a jestli by ti to vyhovovalo (?).

Příspěvek upraven 22.06.22 v 19:26

Toho se taky bojím, že mi nenajdou nikoho, kdo se mi bude líbit a komu se budu líbit já, a na konci budu tam, kde jsem teď, jen o poměrně slušnou částku lehčí.
Podle toho, co jsem zběžně viděla, tam nejsou jen movitější lidé, ale i třeba lékaři nebo drobní podnikatelé a jenom menší část mužů udává, že je pro ně atraktivita ženy velmi důležitá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.6.22 19:40
@rmot píše:
Ono bylo o těch placených agenturách málo reportáží… :roll:

https://www.youtube.com/watch?…

Nechápu, kde se jim pořád daří nacházet platící zákazníky.

Tak tohle je něco úplně jiného.

• Citovat
  • Upravit
8142
22.6.22 19:59
@Anonymní píše:
Tak tohle je něco úplně jiného.

No jasněééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jen čekám, kdy přiletí ta reklama na jedinou funkční placenou seznamku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.6.22 20:14
@rmot píše:
No jasněééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jen čekám, kdy přiletí ta reklama na jedinou funkční placenou seznamku :mrgreen:

Tady zakladatelka stejně nenajde žádnýho blbce, co by jí platil takové prachy.
Zaš. ukat si můžu zadarmo a možná z toho ještě i něco budu mít. A partner? Nevěřím, že tam budou jiní zázraci, než jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20918
22.6.22 20:37
@Anonymní píše:
Nevím, co a jak se prověřuje, o tom jsem se nikde nedočetla. Proto se taky ptám. Prý u nich ale lháři a podvodníci neprojdou. Možná mají i nějakou smlouvu s detektivní kanceláří, nevím. Ceny se rámcově pohybují mezi 10 000-100 000 Euro, předpokládám, že minimálně u těch dražších bude nějaké důkladnější prověření detektivem garantované.

Chlap tyto peníze nikdy nedá. Když už je na vyhazování má, tak si jej žena najde sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
22.6.22 20:38

10 000 € 8o 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 20:42
@Cenarius píše:
Chlap tyto peníze nikdy nedá. Když už je na vyhazování má, tak si jej žena najde sama. :mrgreen:

Ale dá. Byl to zrovna muž, který mi tenhle typ seznámení doporučil na základě vlastní zkušenosti. Byl to velmi bohatý muž, za mě i celkem pohledný, ale ženy, co si jej hledaly, nebyly zrovna ten typ, o který by stál on.

• Citovat
  • Upravit
15332
22.6.22 20:42
@Anonymní píše:
Ale dá. Byl to zrovna muž, který mi tenhle typ seznámení doporučil na základě vlastní zkušenosti. Byl to velmi bohatý muž, za mě i celkem pohledný, ale ženy, co si jej hledaly, nebyly zrovna ten typ, o který by stál on.

Nemas jeho cislo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
22.6.22 20:51
@Kockazvysocan píše:
Zaš. ukat si můžu zadarmo a možná z toho ještě i něco budu mít. A partner? Nevěřím, že tam budou jiní zázraci, než jinde

To ale snad má platit ona, ne? 10tis eur není sice žádná závratná částka, ale kdybych věděl, že to ženská zaplatila za možnost mít se mnou rande, měla by malé bezvýznamné plus… :D :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
486
22.6.22 20:52
@Kutil Tom píše:
To ale snad má platit ona, ne? 10tis eur není sice žádná závratná částka, ale kdybych věděl, že to ženská zaplatila za možnost mít se mnou rande, měla by malé bezvýznamné plus… :D :andel: :dance:

Za tuto částku si můžu pronajmout luxusního společníka dle svého výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 20:53
@Kockazvysocan píše:
Zaš. ukat si můžu zadarmo a možná z toho ještě i něco budu mít. A partner? Nevěřím, že tam budou jiní zázraci, než jinde

Ty agentury tvrdí, že zmetky dokáží vyřadit. Tak mě zajímá, co je na tom pravdy.
Navíc si myslím, že by mohlo být zajímavé, aby mi partnera doporučil odborník, třeba by mi poradili dobře.
Agenturu bych použila případě, kdy by mi nešlo o sex, ale o trvalý vztah se sestěhováním.

• Citovat
  • Upravit
22566
22.6.22 20:53
@Kutil Tom píše:
To ale snad má platit ona, ne? 10tis eur není sice žádná závratná částka, ale kdybych věděl, že to ženská zaplatila za možnost mít se mnou rande, měla by malé bezvýznamné plus… :D :andel: :dance:

Asi oba za registraci, ne ;). Za tebe zaplatím maximálně suroviny na svíčkovou… a vlastně ani to ne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 20:54
@Královna Kosmíru píše:
Nemas jeho cislo?

Mám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...