Střední škola - obor

Anonymní
7.10.24 20:55

Střední škola - obor

Dobrý den, jsem v devítce a pořád nevím na jaký obor jít :( napadla mě zemědělka ( obor Agropodnikání ), prodavačka a cukrářka :nevim: jaký obor má podle vás budoucnost? A jakou školu by jste si vybrali vy? Děkuji za názory :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
7.10.24 20:57

Vyberte si hlavně to, co vás bude bavit. Změnit obor můžete při nejhorším vždycky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65166
7.10.24 21:10

Obor prodavacka uz ani neexistuje, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
7.10.24 21:14

Sama mám agrotechnika vystudovaného. A popravdě neměnila bych, ale nechápu proč chceš poradit zrovna tady. Nikdo ti nedokáže říct na co máš jít. To bys měla vědět ty. Dej si pro a proti a uvidíš. Ale obory co tam máš jsou dost odlišné tak nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
7.10.24 21:20
@Anonymní píše: Více

Agropodnikání nevím, cukrářka lidé budou vždy jíst sladké.
Prodavačka zbytečnost, tu můžeš dělat i bez toho, že budeš mít vystudovaný tenhle obor

• Citovat
  • Upravit
8983
7.10.24 21:27

Co tebe baví? Je jedno, jaký obor by vybral kdokoli jiný. Svůj život žiješ sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.10.24 21:32

Z tech 3 bych rekla, ze ma nejvetsi budoucnost cukrarka. Ale musis vybrat, co si myslis, ze by te nejvic bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.10.24 22:00
@vokishka píše: Více

Musela jsem to vygooglit, ale překvapivě existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.10.24 22:02

Já bych si z téhle nabídky nevybrala. Záleží na co jsi šikovná a co tě baví. Cukráři nebo kuchaři najdou práci vždycky, jíst se bude pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44196
7.10.24 22:07

Zrovna to agropodnikání má příbuzná, má ještě VOŠ. Má dobrou práci jako sekretářka ředitele jednoho velkého podniku.
Budoucnost a smysl má téměř vše. Záleží, co Tě baví a jaké máš plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65166
7.10.24 22:14
@Serpentini píše: Více

Zajimavy, u nas to v okoli zadne uciliste nenabízí. Vim, ze driv to byl bezny obor.
Edit tak v kraji jsou dve skoly s timto oborem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.10.24 22:26
@vokishka píše: Více

Tak uplatnění asi nebude nic moc, prodavačku může dělat každý, tak to pomalu mizí. Ještě mi to našlo maturitní obor Obchodník a podle popisu to bude hodně podobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5240
7.10.24 22:42

Na Obchodnika za mych casu chodili ti prospechove nejhorsi, co by jiny obor (treba kuchare) nezvladli. Je to obor prakticky k nicemu. Vybirej podle toho, co te zajima. Peces rada? Bud cukrarka. Zajimas se o zemedelstvi? Bez na agropodnikani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65166
8.10.24 05:51
@Afrikana píše: Více

Tak pokud je to maturitni obor, jako u Serpentini, tak tam nepujdou ti nejhorší. Ale je pravda, ze je to obor naprosto o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin