Strenghtscope - znáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.8.25 14:34

Strenghtscope - znate?

Ahojky!

Znate test Strenghtscope? Vyplňovala jste to nektera? Je to k necemu dobre?

Poslali mi to při nastupu do prace (trainee pozice), tak bych rada mela nazor nekoho dalsiho, idealne z HR.

Díky, holky ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
192
1.8.25 22:50

Já jsem v práci něco podobného vyplňovala, myslím, že to nebylo úplně to samé, ale na stejném principu.

Pokud vím, dávali to u nás všem, kdo byli ve vyšší pozici a pak podle výsledků s lidmi pracovali, případně je posouvali.

Za mě je to fajn nástroj, ale musí se brát s rezervou a určitě ne jako nějaké dogma, protože trochu znalý člověk si snadno vytvoří takové výsledky, o jakých ví, že se vedení hodí :mrgreen:

Například já jsem to vyplňovala ve chvíli, kdy už jsem tušila, že za pár měsíců půjdu na MD, takže jsem byla fakt upřímná a manažer mi tenkrát řekl, že takové výsledky ještě nikdy neviděl :lol: Doteď nevím, jak to vlastně myslel - a radši ani vědět nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
2.8.25 18:37

Dobrý to je, mi to teda děláme u juniorů, seniory už nemá smysl testovat ( :lol: ), ale můžeš se k tomu postavit různě - buď odpovíš tak, jak chceš, abys působila (můžeš zabodovat, ale taky se ti může stát, že se dostaneš na pozici, na které se budeš trápit), nebo podle pravdy (riskuješ, že se jim nebudeš líbit - ale taky můžeš udělat fakt terno a dostat se k práci, která ti bude úplně ve všem vyhovovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat