Streptokok pokračování?

144
22.4.18 21:39

Streptokok pokračování?

Ahoj holky synovi bylo zjištěno silný streptokok v krku dostali jsme antibiotika který jsme v pátek v noci dobrali, znovu jsme byli na výteru a krk mel v poradku podle dr ještě čekáme na výsledky z vyteru… Syn si opět dnes stěžuje ze ho boli v krku a má zvýšenou teplotu myslíte že se mu to opět vrátilo??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15421
22.4.18 21:44

@ivisek87 Bohužel se to stát může. Nebo mohl chytit něco jiného, vzhledem k tomu, že je oslabený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
22.4.18 21:48

My se placame v kolotoci streptokoka a viroz uz od pulky prosince… Takze jo, mozny to je. Synovi se streptokok vetsinou vrati cca do tydne, jen dalsi ataky jsou uz slabsi (nizsi horecky). :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.18 22:03
@Hobitka píše:
My se placame v kolotoci streptokoka a viroz uz od pulky prosince… Takze jo, mozny to je. Synovi se streptokok vetsinou vrati cca do tydne, jen dalsi ataky jsou uz slabsi (nizsi horecky). :hug:

Mé dítě v podstatě od září a neni samo v tom kolektivu… Přeléčím a do měsíce má žlutozelenou rýmu a pozitivní výtěr… :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac: Jsem přesvědčena o tom, že někdo v kolektivu „rozdává“, ale nemám šanci tomu zabránit. :,(

An. kvůli zdr. st. dítěte

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.18 05:50

Stalo se nám. Ve čtvrtek po dobrání ATB prohlášeno za zdravé, v pátek odpoledne bolest v krku a teplota 39st. Jeli jsme na pohotovost, kde nabídli buď výtěr z krku a výsledky v pondělí anebo odběr krve, který jsme si vybrali, a potvrdili novou bakt. infekci s dalšími ATB.

• Citovat
  • Upravit
982
21.3.23 19:09

Dobrý den, prosím o radu, dcera za 3 měsíce měla už 4× antibiotika, protože měla streptokoka v krku. Dneska zase výtěr a streptokok v krku. Jsem z toho zoufalá. Zatím doktorka ATB nedala, ale nevím co mám dělat, abychom se toho streptokoka zbavili jednou pro vždy. Už i syn začíná naříkat na bolest v krku. Už jsem zoufalá, další ATB nechci dávat. Dcera ještě užívá Luivac, který by měl pomoct proti strept., ale nějak nepomáhá. Máte nějakou radu? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30933
21.3.23 20:45

Zkus dlouhodobe lichorerisnici 3krat denne 15 kapek. Pak je moznost po preleceni Bactoral, ale ten nevim, zda ma smysl, kdyz je ster pozitivni :think:. Ja davala synovi vzdy cca posledni 2 dny ATB a pak pokracovala. Spolehlive nas ale streptokoka zbavil az kveten, slunko a letni teploty :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
2.4.23 18:36
@Isia píše:
Dobrý den, prosím o radu, dcera za 3 měsíce měla už 4× antibiotika, protože měla streptokoka v krku. Dneska zase výtěr a streptokok v krku. Jsem z toho zoufalá. Zatím doktorka ATB nedala, ale nevím co mám dělat, abychom se toho streptokoka zbavili jednou pro vždy. Už i syn začíná naříkat na bolest v krku. Už jsem zoufalá, další ATB nechci dávat. Dcera ještě užívá Luivac, který by měl pomoct proti strept., ale nějak nepomáhá. Máte nějakou radu? Děkuji.

Chtěla jsem ti doporučit Luivac, nám pomohl, ale píšeš, že už ho bere. U nás kdysi pomohl.
Od té doby vždy nasadíme na podzim kůru na 3 měsíce. U obou dětí. Ne není to o tom, že by vůbec nebyla nemocná, ale od té doby antibiotika neměla. Jestli se nepletu (je to 5 let) ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí