Stres a rev u kojeni, nechce prso

338
18.2.16 15:20

Stres a rev u kojeni, nechce prso

Zeny, prosim o pomoc, jsem uz na nervy a nevim co delam spatne nebo co delat. Syn 3,5 mesice od porodnice plne kojen, cca tyden rev u kojeni. Cucne si, odtahne se rev. Prilozim znovu, a opet cucne parkrat taha a zase odtrhne se a rev. Myslela jsem si ze kolika nikdy jsme si nemeli
ale rikam si, muze zacit ted. Nebo reflux. Dala jsem nutriton, probiotika, espumisan a ucinek nula. A vcera a dnes ve stejnou dobu. Coz je 14 hodina nechtel prso vubc. V noci a pres dopoledne vse ukazkovy, padla druha a nechtel prso vubec, rval hlady. Nemam mrazeny MM takze v zaloze mam pytlicky UM, namichala jsem a vypil 170 ml. Dnes padla druha a znova odmitl prso. Otevre pusu ale nepije. Tak rev znova Um 170 ml a vypil vse. Vcera po Um (dostal ji ve 14 h), druha davka byla v 16 a to uz si prsa vzal a sel spat po koupani. Dnes v 16 jdu koupat, pqk mu dam prso a dam spat. Spi tak od narozeni a pak ji az treba ve 20 hodin. Proc nechce odpoledne prso? Ted jsem odsala jen 50 ml z obou prsou. Nemam mliko? Jak to ze pres noc a den pije? Uz panikarim a rvu. Kojit chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
brko
18.2.16 15:25

Bojkot kojeni. Nedavat um, vse ostatni se dozvis po zadani prvnich dvou slov do lupy. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2038
18.2.16 15:30

Kojit chces a davas UM? Fakt nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
18.2.16 15:36

@Gambo Měla jsem to stejně teď u syna. V tomto věku dělal přesně to samé, co popisuješ + jedno prso odmítal úplně. Přišlo mi, že byl zvyklý, že hned po nacucnutí to stříkalo a teď se musel snažit, takže se vztekal. Mně tedy pomohlo před tím, než se blížila doba kojení, zalézt do sprchy, nahřát prsa a pak to lépe teklo. A to, které úplně odmítal, mačkat během kojení, jako když se chce odstříkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
18.2.16 15:58
@xkoup21 píše:

A nejaka rada? Nebyla by?

• Citovat
  • Upravit
338
18.2.16 16:16
@xkoup21 píše:

Treba proto ze to mimco nechci trapit hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.2.16 16:29

A v noci kojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.2.16 16:33

Měli jsme něco podobného, a ve stejném věku, ale večer, dávali jsme při plném kojení jednu lahvičku umělého mléka apak usnul a po třech měsících se to srovnalo, umělé vyzvracel a už umělé nechtěl… Začala jsem více kojit v noci a měla jsem asi více mléka… Pokud jinak pije normálně, nestresovala bych se, miminka mají svoje nálady, řekla bych, že nemá cenu se trápit, můžete se poradit s doktorkou, či lakt. poradkyní. Věřím, že se to srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.2.16 16:34

I pokud byste dávala jednu lahvičku v těch 14 hod tak bych se proto nestresovala, všechny děláme co umíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
18.2.16 16:36

@Eviika no tak s doktorkou bych se zrovna neradila 99% z nich nacpe um, o bojkotu nemaji tucha. Je jich malo, velmi malo osvicenych.

• Citovat
  • Upravit
338
18.2.16 16:37

@Eviika kojim cely den i noc. Padle 14 odpoledne a rev a rev a ted 16:30 uz spi a nakojila jsem ho. Nejde mi na rozum ze dva dny posobe ve stejnou hodinu odpor k prsu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.2.16 16:39

@brko volala jsem to dr. a ta rekla ze asi reflux ale jsem si jista ze neni. Pry mam dat kasi, protoze za tri tydny pribral jen 250 g a vazi 6,4 kg. Me to malo neprijde. Nemame jeste 4 m. Dost me zaskocila jak s tou kasi tak s vahou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.2.16 16:44

Tak se tím nestresujte… My jsme měli 6 kg v šesti měsících a dle dr. prospíval normálně. Pokud máte starost kolik toho malý vypije zkuste vážit před a po kojení. Váhu si můžete zapůjčit v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
18.2.16 16:45

Ale pribral to je dulezite :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
18.2.16 16:46

@Eviika nad tim jsem dnes premyslela. Vsimla sem si ze kdyz mu sahnu na hlaviu takfotanela je malink vpadla. Ale opravdu malinko. Nasla jsem ze to znamena dehydratace, sice kojim v noci 5 x a ve dne po 2-3 hodinach tak nevim. Kdyby mu to neteklo tak rve u kazdeho kojo tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová