Stres na Štědrý den

Anonymní
24.12.24 05:48

Stres na Stedry den

Vsem preji krasne Vanoce…
Holky nechapu, kazdy stedry den se budim s nervama, aby vse tento den klaplo, nechapu proc, vse je uz uklizene, nachystane…na Vanoce se k nam sjede rodina, ani nevim proc…mozna co zase rekne tchyne…aby se povedlo jidlo, atmosfera…nevim…mate to take nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17328
24.12.24 05:51

Ne… ale měla jsem - špatné dětství…
zkus se nějak vyklidnit, zase o tolik nejde :hug:
krásné svátky a pokud možno beze stresu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
24.12.24 06:06

Vůbec. My vše děláme tak, ať je klid, pohoda a vlastně je téměř nuda na ŠD, že vše se zpomalí, nic se nemusí. Krom obalení masa dneska nic nemusíme. Jo připraví se tác jednohubek, aby bylo během dne něco za škraň. Ale to je tady tolik rukou, že to bude hned. Včera k večeru byl kolotoč chystání v kuchyni. Ale tolik páru ruk u nás, je znát, tak to hezky a svižně frčelo, protože každý něco dělal. My budeme mít hned zítra návštěvu vč. oběda. Alespoň se sní polévky, maso a salát. Nic speciálního zítra vařit nebudeme.
Udělej si čaj nebo kakao, dej si něco dobrého na snídani. Nebo pojď taky cvičit, ať máš dobrou náladu. Úsměv na tvář. Hezký den 🌲 🌹 🥳 💋. Stres hoď za hlavu nebo oknem ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
24.12.24 06:10

Ne…a za mě je problém právě v rodině…jsi vystresovaná z nich…letos jsme sami
s manželem…a nikomu neotvírám, nikoho tu nechci :lol:…konečně bez jeho rodiny…děti jsou dospělé…já mám rodinu 350 km daleko…aneb…jaký si to my dva uděláme…takové to bude :palec:.
Držím ti palce…ať se ti povede se uklidnit
:hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165
24.12.24 06:17

Mimochodem…co tu strašíte tak brzy…já vstávám ke zvířatům i ve dnech volna…plus vařím brambory na salát…včera jsem měla odpolední…a po ní se mi už nechtělo…ano…vím, že by byl salát lepší…ale přesně to patří…k mému…nestresovat se
:P :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.24 06:20
@1010 píše: Více

Syn už od 1.12 nemůže dospat. Budí se na adventní kalendář, čapne balíček a jde si lehnout, ale dneška nee, dneska se probudil a v obýváku našel nazdobeny vánoční strom. Takže už kouká na pohádky a hlídá stromek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17328
24.12.24 06:33
@debra.morgan píše: Více

kolik už mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
24.12.24 06:37
@1010 píše: Více

Už se nám nechtělo. Aj bez budíku se vstalo. Muž a dcera jeli na krátký výlet do jejího druhého pokoje. Šla jsem od 6 h cvičit :jazyk:. Mladší děcka spí. Až se probudí, tak si dáme spolu snídani. Obalíme maso. Uděláme jednohubky. A budeme čekat, až se muž a starší dcera vrátí. Pak vezmeme psa a půjdeme na plánovanou dopolední procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.24 06:43
@azaleila píše: Více

5 a půl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
24.12.24 06:45

Hlavně v klidu
Vánoce jsou pro nás ženy jen práce, vaření a nic moc odpočinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
24.12.24 06:47

Užijte si všichni pěkný den, i když se něco nepovede tak to berte s úsměvem
pěkné svátky🌲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
24.12.24 06:53

@Kelsey1 trochu mimo téma, ale mám hrozně ráda tvoje příspěvky. Často popisuješ jak to u vás doma chodí, co budete dělat… A vždycky na mě dýchne taková rodinná pohoda a příjemná atmosféra :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
24.12.24 06:55
@zajic píše: Více

Hmmm. Fakt ani omylem :D. Pokud jsou pro tebe vanoce něco jiného, než pro tvého chlapa, tak děláš něco sakra špatně ;) :jazyk:

Příspěvek upraven 24.12.24 v 06:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
24.12.24 06:57
@Anonymní píše: Více

Ne, e delas si to sama. U nas jsou svatky o klidu a pohode. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10165