Stres před zkouškami

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
11.9.23 13:11

Stres před zkouškami

Zdravím, v pátek dělám zkoušky z autoskoly, všechno mi kde dobře jen mám děsnou trému, sem hrozny stresar a bojím se ze až tam bude komisař tak se cela rozklepu a vše podelam.. nemáte někdo zkušenost a radu co by mi mohlo pomoct.. předem dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
250
11.9.23 13:23

Medunkovy caj, a z lekarny Relaxa Rapid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.23 13:24

Ahoj, tak autoškola pro mě byla fakt peklo, dělala jsem ji za covidu, bylo to na půl roku zavřené, no hrůza. Komisaře jsem měla pěkně nepříjemného pána, testy jsem měla na 100%. Jízdy nakonec ušly a pan komisař se potom dokázal i usmát. Musím říct, že se hodně vyhazovalo, ale jen z důvodu, aby si lidi platili více zkoušek a dávali jim peníze.

• Citovat
  • Upravit
10240
11.9.23 13:47

@Veruna164 Sebedůvěra. Snažit se odpočívat, trávit čas do zkoušky příjemnými věcmi nebo alespoň věcmi, co tě od myšlenek na možný nezdar odloudí, Ale hlavně si opakovat, že ti to jde, jsi připravená a zvládneš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
11.9.23 15:07

@Veruna164

v klidu, určitě to zvládneš, máš běžný stres jako před každou zkouškou, jak si sedneš do auta, bude to OK. Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
11.9.23 15:44

Sebedůvěra, vědomě si opakovat že to zvládneš. Sama jsem stresař, ale párkrát se mi iv životě u významných věcí povedlo naladit se do módu „jdu předvést, co umím“, využít možnosti a příležitosti. A je to pak k nezaplacení.

V 15 jsem dělala zkoušky na skútr po pár jízdách, byla jsem brutálně vyklepaná a nejistá (nevyspělost), no byl to propadák. V 18 pak s autem úplně s přehledem, a to byl komisař de*il a sexista, co měl celou dobu dost oplzlé, drzé narážky :) Byla jsem předem hodně nervózní, ale věděla jsem, že mi to při jízdách šlo a umím (jak píšeš ty)… A utřela jsem ho nakonec :) Je to tvoje příležitost, držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.9.23 15:51

@BlackBlue děkuji ☺️ Medunku jsem koupila snad pomuze :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.9.23 15:55

@jasmina9 moc děkuji :D občas sem i nervózní když jdu na jízdu :D proste mi asi dělají problémy ty lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze