Stres v 1. trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1382
7.9.11 08:40

jj, skoncila jsem na JIP se slepakem, bylo to naky komplikovany a hnis v celym brise…proto se ani miminka nemohly uchytit, tak ted uz snad konecne vyjde :think: nabouralo mi to plan uceni, takze jsem se toho hodne nestihla naucit, ale nastesti jsem mela docela stesti na otazky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
7.9.11 12:58

Ahoj holky, oběma vám přeju aby se na váš usmálo štěstíčko co nejdříve a aby jste našly // čárečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3106
7.9.11 20:12

Macis: děkuji, snad to bude co nejdřív. Přijde mi, že ten čas vůbec neutíká.
Carmen: aspoň už to máš za sebou, to ti docel závidím. Mně to čeká az příští rok v červnu (lednové termíny jsou bohužel zrušene). Dnes jsem byla s přítelem na genetice, tak jsem zvědavá, jak nám to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
8.9.11 10:01

macis, dekujem, snad uz to vyjde…
smiley, tak to ti budu pristi rok drzet palecky. Aspon si odpocines od uceni. Pak dej vedet, jak dopadla genetika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
19.9.11 13:25

Ahojky, my už jsme ve 14. týdnu a stejně mě děsí noční můry, pořád se bojím o mrně, mám výčitky, že se z něj nedokážu tolik těšit, pořád sleduju břicho, jestli roste a jestli třeba ucítím, že se mrně pohlo. Z břicha mi zatím mizí tukové vrstvičky, takže je pořád menší a já neustále propadám depresím, jestli je vše ok. Klidná jsem akorát po poradně, kdy vidím mrně, jak kopká nožkama a tluče mu srdíčko. Ale stejně se pořád bojím :-(
Držím všem pěsti, aby mrňata byla zdravá a v pořádku a aby ty strachy a obavy byly zbytečné ;-)
Marťule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
23.9.11 09:33

Tak tyhle pocity mám taky,klid je opravdu jen po poradne. Ja jsem 12+2tt a doufam ze už nastane ten čas kdy si to taky začnu naplno užívat. Přeju ti hezké těhulkování :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
23.9.11 09:53

Ahoj Macis,
kamarádky maminy mě uklidňují, že nejpozději ve 20tt se to všechno změní, že to už budu cítit, tak se mrně vrtí a budu o moc klidnější, tak se moc těším až opadne všechen ten stres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
23.9.11 09:59

Tak uvidíme později,je fakt že když si večer jdu lehnout tak jde poznat kde prcek leží a po chvilce se překulí na druhou stranu.Pohyby to sice nejsou ale tlak ano :-) a to mě utěšuje. Už aby bylo úterý a ja měla po screningu a byla zase na chvilku klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
23.9.11 10:21

Další poradnu máme až 5.10., takže ještě musím pár dní vydržet. Jinak občas cítím, když „kopne“, ale tak max. jendou denně když jsem v klidu a to jen díky tomu, že se trefí k jizvě po operaci. Je dost aktivní, tak dr. říkala, že pohyby ucítím dříve. Jenže když třeba tři dny necítím nic, jelikož se netrefí k jizvě, tak se pak stresuju, jestli je v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
23.9.11 12:52

Děkuju za informaci proč naši fazolku cítím,taky mam jizvu a je pravda že zrovna v těch místech jí cítím nejvíc. Jsem 12 let po císaři a nějak si tohle těhotenství víc beru a jsem vystrašená. přeju ti hezký den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tessssa
17.9.12 17:08

Nemůžu spát,mám příšerné bušení srdce

Ahojky já přišla na to, e jsem těhu, že mi hrozně začlo bušit srdce, šla jsem s tim dokonce k doktorce, jestli nemám štítnou žlázu, no a za týden jsem přišla na to, že jsem těhu. doktorka řekla, že je to normální, srdce mi taky buší a noci nemlžu usnout a to žádnj velkej stres neprožívám, prý 1 trimestr se to může objevit pak by nám to mělo dát pokoj:)jsem ráda, že v tom nejsem sama, je to fakt nepíjemný:)hodně štěstí :mavam:

• Citovat
  • Upravit
121
8.1.23 11:51

Ahoj holky, dnes jsem 5tt zítra najíždí už 6.no a prožívám s partnerem velký stres, hádky a tak.asi je hlavně má chyba, hormony, ale bojím se, že tím mohu mít pak postižené miminko nebo něco takového Nevím co dělat abych byla v klidu. Vsude píšou, že mohou vzniknout anomálie a podobně a mě to děsí, když už se mu tvoří mozeček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.1.23 10:25

@Terry1990 já jsem taky na začátku těhotenství a taky ve stresu, ale prostě věřím, že zase takový vliv to mít nebude (myslím, že největší vliv má prostě genetika, chromozomální dělení apod.)

samozřejmě ale dělám vše proto, abych se nestresovala, ale prostě teď je takové období, že to není uplně možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
9.1.23 10:52

@JuicyLucy já mám to samé, ale zkouším meditaci a pouštím si antistresovou hudbu. polozim si tel s hudbou na bříško a dýchám. zkus to také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí