Stres ze školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.8.22 19:17

Stres ze školky

Ahoj, dcera jde ve třech letech v září do školky. Pliny na den jsme odbourali na jaře, stím že má kadici nehody. Nevim jak ji to mám vysvětlit. Najednou začala bl. bnout stím že se občas při hře počura. :zed: Je hrozne stydlivá, strašně se bojím že se bude pocuravat a neřekne si. :? Jak na to reagují učitelky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3319
10.8.22 19:23

Ve školce tady u těch nejmenších to nikdo moc neřeší, když je občas nehoda. S tím se počítá, proto maji mít děti dostatek náhradního oblečení. A u nás třeba chodili i hromadně pravidelně. Po svačince se dojdeme všichni vyčůrat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.22 19:25
@zuza92 píše:
Ve školce tady u těch nejmenších to nikdo moc neřeší, když je občas nehoda. S tím se počítá, proto maji mít děti dostatek náhradního oblečení. A u nás třeba chodili i hromadně pravidelně. Po svačince se dojdeme všichni vyčůrat :palec:

Fakt? Uf, já vůbec nevím jak to tam chodí.. :?

• Citovat
  • Upravit
2221
10.8.22 19:32

Když jim to řeknete, že je potřeba na to myslet, budou ji posílat preventivně. A nikdo jí za to hlavu neutrhne. Může se stát, že pokud to bude nějak ve větší míře, tak, že by to zasahovalo do fungování učitelek a ostatních dětí, navrhnou vám dát na dobu zvykání do školky plínky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
10.8.22 19:41

Syn měl taky nehody při hraní. Jednou i ve spaní. A to je odplenkovany od dvou let.. prostě se prevlikl, já vyprala a hotovo. Nikdo nic neřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
10.8.22 19:57

Stres ze skolky mas ty nebo dcera?
Jestli ty, zbytečně to preneses na ni. Třeba te překvapí a bude úplně v pohodě;)
Skoro bych rekla, ze učitelky v mš jsou zvyklé na vsexhno, zvlášť u těch nejmenších, v září a říjnu.

Děti chodí na wc hromadně, určitě jdou před svacinou, před odchodem ven … Dej ji sebou klidně několik kalhotek a leginku na převlečení a věř ji.
Nás to s mladším taky čeká, je narozenej na konci srpna, takže v září půjde přesně ve třech (a par dnech ) :D Bude to náročný, ale ty děti to zvládnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
10.8.22 20:05

Nám ve školce řekli, že sem tam nehodu nikdo neřeší, ale pokud by to bylo celý měsíc denně, tak doporučí si dítě nechat doma, protože to by už byl problém denně převlíkat, mýt dítě, čistit po něm počůraná místa apod..To se prostě denně nedá. Ale třeba dcera měla za minulý školní rok asi třikrát nehodu(dvakrát se počůrala a dostali jsme to v pytlíku domu na vyprání a jednou se při spinkání pokakala a učitelka vyhodila rovnou pyžamo, což mi nevadilo) a nikdo to nehrotil, prostě nebylo to denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
10.8.22 20:26

Základ je dostatek oblečení na převleční ve skříňce 🙂 já posílala děti na wc před vstupem do třídy…u nás se chodilo přes umývárnu, kde byly i záchodky. Vím že chodily všechny děti hromadně na WC před každým jídlem aby si zrovna i umyly ruce. Než se šlo ven taky. Kamarádky pak chodily spolu, to taky pomáhá. Vůbec se toho neboj. A nejlépe to malé ani nezmiňuj že si má dávat pozor a tak, akorát na to bude myslet a ti.spis se stane nehoda, za chvíli to bude dělat ve školce vše automaticky a pocuravat se nebude. A že to občas nějakému ditku ujede se nic neděje… Občas se po. serou i dospělí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.22 21:41

Stres mám já, o to víc že se zacala teď znovu pocuravat. Bude ve školce jen cca čtyři hodiny, tak snad to nějak půjde.. děkuju za zkušenosti. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure