Výběr střešních oken

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3585
21.7.17 11:50

Nani77 - to by snad s nima taky nebyl problém s umytím, ne? umeju jakoby zespoda, to mi připadá ještě jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
21.7.17 14:02

Já teda nevim, máme Velux a jdou vyklopit tak, že je umyji, není něco špatně? :nevim: Okna u kterých by to nešlo neznám. A jinak mám stěrku, kterou pohodlně dosáhnu i do oken, které jsou výš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3964
21.7.17 17:08

Předokenní markýza / roleta ???

Ahoj, my máme okna Fakro, otočný kloub je v půlce okna, takže umýt je mohu i zvenku. Máme všude vnitřní rolety ale to horko je strašné. Uvažujeme o předokenních roletách ale nevím jestli rolety (bohužel moc drahé) nebo jen předokenní markýzu. Jelikož máme 10 střešních oken tak cenově to je velký rozdíl :nevim: jestli dát za stínění 100 tis. nebo 30 tis. :roll: Samozřejmě i o markýzách píšou, že odráží velké procento tepla a sluneč. svitu. Máte někdo zkušenosti s předokenní markýzou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
21.7.17 21:49
@Anik píše:
Nani77 - to by snad s nima taky nebyl problém s umytím, ne? umeju jakoby zespoda, to mi připadá ještě jednodušší.

No, má-li to pant nahoře, tak to celou dobu otvíráš nad sebe, takže zespoda tu venkovní stranu neumyješ :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.18 23:27

Dobrý den, máte někdo zkušenosti se stresnimi okny toso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný