Střevní chřipka - dítě 13 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
20.6.23 12:32

Střevní chřipka - dite 13 let

Zdravim, tak to na nas dolehlo :,( 13leta dcera ma strevni chripku, vcera vecer ji zacalo bolet bricho, nahore u pupku a okolo, dnes rano sla do skoly s tim ze mi ucitelka volala, ze je ji stale zle. Zatim nezvracela, jen ta bolest bricha a nechut k jidlu, teplotu mela v 10h. Kdyu jsem ji privezla ze skoly. Neco prirodniho na tu bolest bricha popr. zvraceni kdyby prislo? Myslite ze jeste zacne zvracet? :( (odpovedi typu ze jsem ji mela nechat doma atd si nechte, děkuji) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22005
20.6.23 12:43
@Anonnym127 píše:
Zdravim, tak to na nas dolehlo :,( 13leta dcera ma strevni chripku, vcera vecer ji zacalo bolet bricho, nahore u pupku a okolo, dnes rano sla do skoly s tim ze mi ucitelka volala, ze je ji stale zle. Zatim nezvracela, jen ta bolest bricha a nechut k jidlu, teplotu mela v 10h. Kdyu jsem ji privezla ze skoly. Neco prirodniho na tu bolest bricha popr. zvraceni kdyby prislo? Myslite ze jeste zacne zvracet? :( (odpovedi typu ze jsem ji mela nechat doma atd si nechte, děkuji) :kytka:

Chápu, že emetofobie není úplně příjemná, ale už s tím začínáš být víc než trapná.

A ano - pokud tvoji dceru od včerejška trápí bolest břicha, měla jsi ji nechat doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.6.23 12:44

@BohunkaP to na sebe musite byt pysna kdyz mi tu vypravite jak jsem trapna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
20.6.23 13:11

Může zvracet a nemusí. Dala bych nějaké prášky nebo kapky proti nevolnosti. Spíš ale jen odpočinek a něco lehkého k pití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
20.6.23 13:13

Mě pomohlo vše vyzvracet a piju po troskách chlazenou colu. Taky to u nás teď řádí. Už jsme 4 z 5 poblití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.6.23 13:15

@JancaS84 jaký jste kraj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35594
20.6.23 13:15
@Anonnym127 píše:
@JancaS84 jaký jste kraj?

Jihomoravský

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
20.6.23 13:19
@Anonnym127 píše:
@BohunkaP to na sebe musite byt pysna kdyz mi tu vypravite jak jsem trapna ;)

Tak pokud je ditě nevolno, tak ho nepošlu do školy logicky. A opravdu si tuhle větu od cesty nenechám. A hlavně nemáme křištálovou kouli, takže nevíme jestli bude zvracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
20.6.23 13:35

@JancaS84 Aha dekuji, my ustecky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie