Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim, tak to na nas dolehlo
13leta dcera ma strevni chripku, vcera vecer ji zacalo bolet bricho, nahore u pupku a okolo, dnes rano sla do skoly s tim ze mi ucitelka volala, ze je ji stale zle. Zatim nezvracela, jen ta bolest bricha a nechut k jidlu, teplotu mela v 10h. Kdyu jsem ji privezla ze skoly. Neco prirodniho na tu bolest bricha popr. zvraceni kdyby prislo? Myslite ze jeste zacne zvracet?
(odpovedi typu ze jsem ji mela nechat doma atd si nechte, děkuji) ![]()
@Anonnym127 píše:
Zdravim, tak to na nas dolehlo13leta dcera ma strevni chripku, vcera vecer ji zacalo bolet bricho, nahore u pupku a okolo, dnes rano sla do skoly s tim ze mi ucitelka volala, ze je ji stale zle. Zatim nezvracela, jen ta bolest bricha a nechut k jidlu, teplotu mela v 10h. Kdyu jsem ji privezla ze skoly. Neco prirodniho na tu bolest bricha popr. zvraceni kdyby prislo? Myslite ze jeste zacne zvracet?
(odpovedi typu ze jsem ji mela nechat doma atd si nechte, děkuji)
Chápu, že emetofobie není úplně příjemná, ale už s tím začínáš být víc než trapná.
A ano - pokud tvoji dceru od včerejška trápí bolest břicha, měla jsi ji nechat doma.
@BohunkaP to na sebe musite byt pysna kdyz mi tu vypravite jak jsem trapna ![]()
Může zvracet a nemusí. Dala bych nějaké prášky nebo kapky proti nevolnosti. Spíš ale jen odpočinek a něco lehkého k pití.
Mě pomohlo vše vyzvracet a piju po troskách chlazenou colu. Taky to u nás teď řádí. Už jsme 4 z 5 poblití.
@Anonnym127 píše:
@BohunkaP to na sebe musite byt pysna kdyz mi tu vypravite jak jsem trapna
Tak pokud je ditě nevolno, tak ho nepošlu do školy logicky. A opravdu si tuhle větu od cesty nenechám. A hlavně nemáme křištálovou kouli, takže nevíme jestli bude zvracet.