Střídání dvou různých UM

37
26.2.13 13:07

Střídání dvou různých UM

Ahojky, jsem tu nová, tak chci pozdravit všechny maminky a jejich ratolesti. :mavam: Zároveň bych chtěla poradit. Mám dvě otázky, tak pokud by tu byl někdo se stejnou zkušeností apod., byla bych moc ráda. Mám půlročního synka a od začátku byl na UM. Jelikož byl hned po narození převezen do jiné nemocnice, než jsem zůstala po porodu já, nemohla jsem se pak rozkojit, takže malej je od narození na UM. Ze začátku nám sedl jen Hipp, i když jsme vyzkoušeli snad všechny dostupné značky UM. Jenže jakmile jsme začli s příkrmama, tak malej odmítl pít jakékoliv UM. Jsem ráda, když do něj poslední dobou dostanu 2× denně 120ml Sunaru Nutra Defense. Tak se chci zeptat, jestli je nutné, aby měl UM. Jemu to jakoby chutná, ale prostě odmítá flašku a to jsme zkoušeli různé tyoy flašek, dudlíků na flašky i hrníček. Jediné, kde UM snese je v kaši nebo v příkrmech. Chci se zeptat, zda mu mohu dělat mléčnou kaši s tím mlékem. Samotné mléko mě nepije, samotnou kaši taky ne a ani, když jsem smíchala UM s nemléčnou kaší, tak to nechtěl. Jediné, co mu chtuná, tak UM s mléčnou kaší. Čaje mě vypije přes den a noc cca 200ml, je dost čajovej. A druhej dotaz - máme doma ten Sunar Nutra Defense a Bebu Good Night, na dobrou noc. Můžu mu tu Bebu na noc dávat, když jinak mu dávám ten Nutra Defense? Máme doma dvě velké krabice té Beby, tak jestli to smí, nebo to mám vyhodit. Děkuju moc za jakékoliv názory a reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17014
26.2.13 13:18

Vůbec nechápu spojení UM a mléčná kašše. V mléčné kaši už UM je, tam se ý´žádné další přidávat nesmí. Jinak nám malej taky mlíko odmítal, ale aspoň do těch 9 měsíců mu ho pořád nabízej. Nám ho pak „pil“ z hrníčku s brčkem. Ještě mlíko potřebuje. Střídat UM, až dojedeš sunar, tak mu dej bebu, to už by měl v pohodě zvládnout. Jestli chceš přes den dávat sunar, na noc bebu, tak to bych nedávala. Kluk mi nakonec pozřel jen bebu night, pil ji i ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
26.2.13 13:19

Mlíčko určitě potřebuje, je ještě malinkej. Nezkoušela si ochucená mlíka? Banánovej sunar, jahodový hami…
Jestli ti bude tolerovat dva druhy UM netušim, záleží jak moc má citlivý zažívání. Radši bych se držela ale jen jednoho a tu bebu sdělala třeba do kaší.
Nebo zkus rozdělat UM do čaje, ať to má alespoň trošku jinou chuť :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
26.2.13 13:21

@aaalenaaa Ahoj taky Tě zdravím, nejsem sice odborník ale myslím že míchat mléčnou kaši s umělým mlékem by se nemělo, to mléko už je v té kaši, proto se ředí jen vodou.Bylo by to podobné jako kdyby jsi mu do 120 ml vody nedala 4 odměrky mléka ale 8.a k druhému dotazu si myslím že pokud obě mléka snáší dobře tak mu je můžeš dávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
26.2.13 13:27

Napred bych spotrebovala jedno mliko a pak zkusila tu Bebu.Jako na stridacku bych to nedavala. A do mlecne kase bych UM taky nedavala.Nas malej taky mliko nepije, sni ho jen v kasi. Pouzivam bud nemlecnou ryzovou kasi od Nestle nebo ryzovou nemlecnou od Hami a ta ma i prichute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
26.2.13 13:34

Ahoj, 2 druhy mlíčka by se dávat neměli kvůli zažívání. A mlíčko do mléčné kaše taky ne, jak už tu holky píšou. Vím že si zkusila už asi vše, ale tohle není ta správná cesta. Mlíčko by ale měl ještě mít je to prcík. Držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
26.2.13 13:40

Smíchat tu mléčnou kaši s Um jsem zkusila jen jednou. Udělala jsem UM podle návodu a dala do toho jen trošku té mléčné kaše, aby to mělo nějakou chuť, tak to spapkal. Ale samozřejmě to dělat nebudu, když to není pro prcka dobré. Ochucená UM jsme zkoušeli, ale nelezou mu už vůbec a nejde mu se po nich ani vykakat, i když čajíka pak vypije hodně. Tak pokud stačí, že mě UM vypije 2 x denně, resp. v noci a pak mu to stačí přes den v té nemléčné kaši nebo v bram. kaši, tak to snad zvládnem. Moc děkuju za všechny názory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
26.2.13 13:50

Mne jeste radila doktorka, ze to mam pridavat i do polevky a presnidavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.2.13 14:19
@aaalenaaa píše:
Smíchat tu mléčnou kaši s Um jsem zkusila jen jednou. Udělala jsem UM podle návodu a dala do toho jen trošku té mléčné kaše, aby to mělo nějakou chuť, tak to spapkal. Ale samozřejmě to dělat nebudu, když to není pro prcka dobré. Ochucená UM jsme zkoušeli, ale nelezou mu už vůbec a nejde mu se po nich ani vykakat, i když čajíka pak vypije hodně. Tak pokud stačí, že mě UM vypije 2 x denně, resp. v noci a pak mu to stačí přes den v té nemléčné kaši nebo v bram. kaši, tak to snad zvládnem. Moc děkuju za všechny názory a rady.

No to nedělat, mám ten dojem, že bys mu mohla poškodit ledviny. Je to vlastně víc UM než se smí dávat. Zkus nemléčnou od sunarky, ovoce, ta je dobrá, je to jediná kaše, kterou malej jedl. Nebo do UM kup ve zdravé výživě kukuřičnou či rýžovou krupici a tu dej do toho UM. To taky malej byl ochoten pozřít. A ovesné vločky, mají sekané, jenom se nasypou do horké vody a je hotovo. Do toho opět UM. Můžeš přidat ovoce či přesnídávku. Kupované kaše malej nejedel, tohle jo. Ale už pár měsíců UM nepozře, ani kaši, blije to, jediné co vypije je kefír nebo jogurtové mléko, ale to dávej až od roka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
26.2.13 18:01

@aaalenaaa jestli ti vypije UM ochucený mléčnou kaší, dej třeba o 2 odměrky míň mlíka a nahraď to tou kaší. Taky jsem to tak dělala, když jeden čas malá UM moc nechtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová