Beba sensitive - kdy dojde ke zlepšení?

45
26.2.13 13:07

Beba sensitive - kdy dojde ke zlepšení?

Zdravím všechny maminky, ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenosti s UM Beba Sensitive? Můj syn trpí příšernými kolikami (nyní má 2 měsíce) a nepomohlo nám zatím vůbec nic (kapky, probiotika, čaje, masáže, nahřívání, pohování atd.) Nyní jsem vyzkoušela změnit UM ze Sunaru na Beba sensitive. Zatím dáváme třetí den. Za jak dlouho by mohlo dojít ke zlepšení? Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
576
26.2.13 13:14

Ahoj taky měl Kuba strašné koliky, na doporučení jsme začli dávat bebu sensitiv. žádnou změnu jsem nezaznamenala. Pomohli nám trochu kapky babycalm. Jinak nic a museli jsme to přečkat. Přešlo to až před 5 měsícem. Když jsem začli přikrmovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
26.2.13 16:38

Náš prcek taky trpěl na koliky. Nejdřív jsme používali Nutrilon comfort, ten nám moc nepomohl, pak jsme přešli na Bebu senzitive a poté měl zase hroznou zácpu. Pak jsem zkusila koupit Hami a potom koliky pomalu zmizely a byl i bez zácpy. Hodně nám pomohly i kapky Biogaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Wecernice2
26.2.13 19:54
@Eluve píše:
Zdravím všechny maminky, ráda bych se zeptala, zda máte některá zkušenosti s UM Beba Sensitive? Můj syn trpí příšernými kolikami (nyní má 2 měsíce) a nepomohlo nám zatím vůbec nic (kapky, probiotika, čaje, masáže, nahřívání, pohování atd.) Nyní jsem vyzkoušela změnit UM ze Sunaru na Beba sensitive. Zatím dáváme třetí den. Za jak dlouho by mohlo dojít ke zlepšení? Děkuji za odpověď :mavam:

Zlepšilo se to cca do 14 dní od té doby co jsme na něj najeli. Jinak jsme zkoušeli Hami, Nutrilon, Sunar, Hipp… nakonec to bylo nejlepší. Upravilo se mu kakání a trochu se to zlepšilo. Nicméně koliky stejně trvaly až cca do 5měsíce. Jen už neřval 4hodiny v kuse ale třeba „jen“ dvě :think: Jinak jsme masírovali, BioGaiu dávali, SabSimplex, nahřívali, skákali na balónu, nosili ve vaku a už ani nevím co všechno. Byli jsem i v nemocnici na ultrazvuk střev.. a byly to podle doktora prostě „jen“koliky :-( Držím pěsti ať jsou brzy za vámi!

• Citovat
  • Upravit
45
26.2.13 21:09

Děkuji moc za odpovědi, snad se to časem zlepší, protože už jsem vyzkoušela opravdu všechno a nic nezabírá :nevim: Bez rourky se malej sám ani nevykaká a jen pláče a kroutí se :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.2.13 14:51

Ahoj, náš malej trpěl na strašný koliky (asi od 3 týdnů), taky jsme zkoušeli všechno možný a nic nepomáhalo, až ta Beba nás z toho dostala :palec: nám pomohla během pár dní (myslím 2 až 3 dny) už bylo zlepšení, po týdnu max 14 dní už to bylo dobrý - sem tam ho prdíky potrápily, ale a neměl tak strašný bolesti jako dřív. Dáváme k tomu ještě i Biogaia a Espumisan a malej je v pohodě. Kaká pravidelně jednou za dva dny a vypadá to jako špenát - barvou i konzistencí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.2.13 15:11

Musím říct, že opravdu po té Bebě je to lepší. Pláče o dost míň, ale pořád to není ideální. Holt si to bude muset asi protrpět :nevim: Doufám, že se to zlepší věkem. Jinak ta stolice je opravdu špenátová :lol: A ten puch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.2.13 15:53

Jojo, smrádek je to pořádnej :lol: to bych nevěřila, že miminko může takhle pušit :roll: tak alespoň, že se vám to trochu zlepšilo, snad po delším užívání to bude ještě lepší. A co nám ještě pomáhalo když měl ty bolesti, vzít ho ven, chvíli chovat v náručí a pak dát do kočárku. Venku měl rozptýlení a byl na čerstvém vzdoušku, tak se mu líp usínalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
27.2.13 17:23

@paja86 Je pravda, že venku spinká a je vážně v pohodě, ale bohužel večer když pláče se moc po venku lítat nedá :lol: Akorát nechápu, proč sám nekaká, když má stoličku řídkou, takže by neměl být problém :think: :nevim: Zítra jdeme na kontrolu, tak to proberu s doktorkou a snad budu chytřejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
27.2.13 18:12

Taky nám na bolení pomohla Beba Sensitive (zlepšeni nastalo asi po 3 dnech), ale malej po ní měl strašlivou zácpu a bez rourky se nevykakal ikdyz byla stolička řidka jako u tebe. Přešli jsme na radu doktorky na Hipp Bio Combiotic a jsme spokojeni. Ne že by bolení už nebylo žadné, ale malej už nebrečel několik hodin denně aBohužel na každé mimi zabere něco jineho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.2.13 21:35

S tím kakáním nevím, to má malej v pohodě. My jsme chodili ven i o půlnoci :zed: připadala jsem si jak blázen, ale když to pomohlo alespoň trochu, tak to za to stálo. Mimochodem, malej se narodil v řijnu, takže večery a noci jsme prochodili na podzim a v zimě :roll: když jsem to říkala naší doktorce, tak se pousmála a prý když mu to pomáhá, ať jsme venku co to jde, ale do -10 stupňů že už nesmíme :) všichni si dělají legraci, že máme malýho eskymáka :lol: jsem zvědavá, co vám doktorka poví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.3.13 11:26

Tak moje nadšení z Beby Sensitive začíná zase opadávat. Nejdříve to byla pecka. Podstatné zlepšení, ale od soboty jako když utne a začlo to zase nanovo. Dokonce má zpátky zácpu, i když už měl ty hovínka krásně řídká :zed: :zed: :zed: :zed: Já se z toho vážně zblázním. Doktroka říkala, ať mu dávám míň mléka a častěji (což pomohlo jenom tomu, že přestal ublinkávat) Jinak už si vážně nevím rady. Údajně mu může dle doktorky vadit i kravská bílkovina, takže mám koupit nějakej speciální Nutrilon, jenže po mých zkušenostech s touto značkou se mi do toho nechce jít. Už jsem vážně na mrtvici :,( :,( :,( Prosím, řekněte že to ve třech měsících přejde, prosíííím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
5.3.13 12:55

Čím víc se bude malej hýbat, tím bude líp, takže ve 3 měsících bude líp :palec: S tou bílkovinou nám to mudr říkala taky a doporučila nám na to tu Bebu… :nevim: a na obale to píšou, že je tam ta bílkovina naštěpená (aby se líp trávila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.3.13 20:15
@paja86 píše: Čím víc se bude malej hýbat, tím bude líp, takže ve 3 měsících bude líp :palec: S tou bílkovinou nám to mudr říkala taky a doporučila nám na to tu Bebu… :nevim: a na obale to píšou, že je tam ta bílkovina naštěpená (aby se líp trávila)

No, jestli se to ve třech měsících nezlepší, tak mě asi vážně raní mrtvice :zed: Ještě nás poslala na ultrazvuk bříška, protože říkala, že je divný, že se z už normální stolice, kterou vykakal stala zase zácpa a současně zkoušíme Nutrilon Allergy Care, abychom vyloučili alergii na kravskou bílkovinu, ale pokud to nepřejde, tak vážně nevím :nevim: Asi to bude chtít vážně čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
8.3.13 10:39

@Eluve A dáváte nějaký probiotika? Tak snad vám ten Nutrilon pomůže ;) Budu držet palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová