Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, tak mám takový dotaz na kočarkomaniačky - proděláváte na tom, když kočárky stále střídáte a kupujete jiné. Já kupuji takové, které jsou po všech stránkách ok, ale jeté. Sem tam k ním samozřejmě musím dokoupit i podložku, tašku či nějaký jiný doplněk, aby mi hrál do barev a pak se rozhodnu kočárek bouchnout. Ne vždy to jde ale za cenu, za kterou jsem vše pořídila
Ale ta mánie zkoušet nové a nové je prostě jak droga…
Jak jste na tom vy ve směru financí vrážených do nových „milášků“?
A jak to berou vaši partneři? Můj přítel si už jakž takž zvykl, ale v rodině to absolutně říct nemůžu. Tak jsem za blázna…
já mám teda jeden kočárek, trojkombinaci od chica. Pořád používám hlubokou korbu a pak do té doby dokud to bude prcek vyžadovat, budu používat i sporťák. Akorát vajíčko časem vyměníme za větší autosedačku. Je lehkej, takže nepotřebuju ani golfky. Což byl můj hlavní požadavek, právě proto aby sloužil co nejdýl a nemusela jsem to měnit. Jasně že se mi třeba líbí i jiné kočárky a říkám si: Jé ten by se mi líbil, ale tenhle stál desítku a právě proto doufám, že bude solužit co nejdýl ![]()
Já měla dohromady deset kočárů, milovala jsem změny. ![]()
Vydělat se na tom snad ani nedá, když koupíš kočár za 10tis., půl roku s ním jezdíš a pak ho chceš prodat zase za 10tis., to ti nikdo nedá. Já měla kočáry vesměs nové, jen dva byly jeté, takže jsem doplácela skoro pokaždý. Ale jako víš co, jsou horší věci na světě ![]()
Manžel remcal do třetího kousku, pak už rezignoval.
Zbytek rodiny mi do toho nemá co kvákat, vrážím do toho svoje peníze, ne jejich…
Sunnyside píše:
Já měla dohromady deset kočárů, milovala jsem změny.![]()
Vydělat se na tom snad ani nedá, když koupíš kočár za 10tis., půl roku s ním jezdíš a pak ho chceš prodat zase za 10tis., to ti nikdo nedá. Já měla kočáry vesměs nové, jen dva byly jeté, takže jsem doplácela skoro pokaždý. Ale jako víš co, jsou horší věci na světě
Manžel remcal do třetího kousku, pak už rezignoval.Zbytek rodiny mi do toho nemá co kvákat, vrážím do toho svoje peníze, ne jejich…
teda dámy, to čumím…drahej koníček ![]()
tohle by mi teda doma neprošlo ani náhodou, nehledě na to, že bych neměla finance. osobně doufám, že dobře vyberu napoprvé a druhé dítko bude dědit. taky mám ráda hezké věci, ale do tohohle bych nešla
užijte si to
téma pro mě
, já teď budu mít šestej kočárek, ale myslím, že ještě nekončím, ještě bych chtěla aspoň jedny golfky
. Chlap chvilku kecal, teď mi trochu vyndal, ale prachy jsou to moje a jezdím s tím já, tak co ![]()
Zrovna dneska jsem přemýšlela nad tím, že jsou kočárky, kde se fakt vyplatí si je koupit a pak prodat, ne v tom slova smyslu, že člověk netratí, ale netratí moc, při koupi z druhé ruky třeba téměř vůbec, takový phil a teds s cenou dolů moc nejde.
A pak jsou ležáky, jako je můj Quinny Freestyle a ten prodávám průběžně už asi rok, kombinace s korbičkou, původní cena 13tis a mám pocit, že by ho snad nikdo nechtěl ani zadarmo ![]()
No panečku… Tak já teda starší kočárek trojkombinaci vyměnila za trojkombinaci Chicco. Teda pravda že po dvou dětech na aukru koupený ale naprosto vyhovující. Dá se na něj upevnit autosedačka a to se mi velmi hodilo. Na druhou etapu ježdění mám golfky po dcerce a v těch už i terka dojezdí. Pravdou je že bych třeba i Chicco vyměnila ale nač ???
Golfy stačí na to naše popojíždění a navíc nejsem milionářka. To raději korunky utratím za něco praktičtějšího..
Gladys: Já jsem mívala Mikado z roku 05. A použitý byl cca 10×. Pořizovala jsem ho za 7tis a nakonec ho prodala za 25,– … Tedy prodělek jak víno,ale já se ho už musela zbavit. Byl prakticky nepraktický… ![]()
No jepravda že kočárky jsem měla celkem 4 … Pořídila jsem jetý hned na mimi za 1000,– jenže byl pro zimní mimi nevyhovující, takmi kamarádka za 500,– střelila jiný s vložnou taškou a tak. S tímjsem jezdila cca 3 měsíce, pak jsem jezdila s původním. jenže to byl polskej tank, ne kočár, takže jsem si vyhlídla GT3 a pořídila ho v jájových 18 měs. S ním jsem spokojá na 100% a neměnila bych. Ten 4 kočárek jsou jen ty obyč golfečky, které jsem měla jen když jsme jeli k našim, bo mi jája po cestě dom usínal v buse
. jenže to mu už byli 3 roky a kousek
. první 2 kočáry jsou zlikvidovaný ![]()
Normálně jste blázni
takových kočárů … i když mít možnost ozkoušet ten či onen .. ale já bych do teho prachy nedala
. Tož ať se vám daří a prckům se líbí
.
no my vyzkouseli 3 kocary a dvoje golfky… prvni kocar trojkombinace XA mame porad ale nevyhovovalo mi, ze sportak je otoceny od ridice. tak jsem koupila quinny freestyle za asi 2000 (vypadal desne ale byl fakt festovy), vzhledem k ocekavani druheho mimi sel do sveta se ztratou asi 500 a koupila jsem inglesinu magnum asi za 2000, kde je jedna bouda korba i sportak a tak se ihned prehodi pro mimi i batole, je navic houpaci, z čehož jsou unešeny babičky. golky jsme měli jedny za 100,– ale byly dost nereprezentativní, tak jsou u babičky a koupili jsme lepší, ale taky z druhé ruky. ten xlander xa mame a prodavat nechci, protoze od nej mame autosedacku a prodat ho by byla takova ztrata ze se to nevyplati a radsi ho necham v rodine, ale kdybych ho tenkrat nekoupila…
Tak teda já měla 4 kočárky, 3 ještě mám. Trojkombinaci ještě po Lucce, je to tank, ale v zimě k nezaplacení, pak to byl polskej sporťák a ten šel po roce do světa, protože se s ním nedalo jezdit, pak golfky Nattou, ty pořád mám a teď jsem si podle svého vyhodila z kopýtka a koupila si Gess F4 Buggy a tím končím
, jo líbilo by se mi hodně kočárků, ale nehodlám manžela přivézt do blázince, on remcal i na toho Gesse.
vzhledem k množství dětí kočárky jen kupuju, kdybych prodala easywalker, tak bych prodelala dobrych 15 000, takže ten bude s dětma až do puberty ![]()
mám kamarádku (znám ji přes internet) a ta už vystřídala asi 30 kočárků!!!! Nevěříte, je to tak
teď má chlapečka a myslím, že ten se v jednom také vozit nebude
myslím že to je prostě něco jako s kabelkama.
Já mám na malou Quinny speedi, pak jsem dokoupila zappa na autosedačku a hlodá mě, že speediho vyměním za buzze a pak bych chtěla ještě jedny golfky ![]()
Jooo tak to jsi můj člověk… ![]()
Teď je to sice na dvojčata pálka, ale už máme třetí… ![]()
Ten už ale bude poslední slibuji… ![]()
Jééé holky, vy jste krásně trhlý… ![]()
Už mlčím, už mlčím a odcházím, tato diskuze není pro mě… ![]()
(Mám 1 kočár, dokonalej a teď ho používám už pro druhý dítě. Jestli bude třetí, bude v něm taky.
O penězích to není, prostě je nejlepší…
)